Az önismereti felfedezők doboza

2021 - Augusztus

Egy hónapnyi gyakorlatias, szórakoztató önismeret házhoz szállítva: Ez az első doboz, ami nem bezár, hanem felszabadít!

az augusztusi doboz ennyi ideig elérhető:

nap
óra
perc
másodperc

Miben segít neked a doboz?

Minden lelkes és kitartó, önmagát felfedezni vágyó kalandor belefutott már abba a helyzetbe, amikor azt érezte, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem akarnak működni a dolgok, hogy újra meg újra ugyanazt a kört futja, ugyanazt a problémát gyúrja szinte tehetetlenül. Ilyenkor kicsit alább hagy a lelkesedés és minden kicsit borúsabbnak tűnik.

Ezért megalkottuk a megoldást, amivel izgalmasan, játékosan lendületben tudod tartani magad az önismeret útján és ezáltal egyre nagyobb sikereket érhetsz el abban, ami számodra épp most a legfontosabb. Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy a természettel összhangban épp milyen kihívások vannak jelen. Épp ezért biztos vagyok benne, hogy amivel a legnagyobb kihívásaid vannak, ahhoz kapsz segítséget, hogy könnyedén tisztán lásd és úrrá tudj lenni a helyzeten.

Ha velem tartasz, mostantól hónapról hónapra összekészítek neked egy dobozt, amibe mindent becsomagolok, amire abban a hónapba szükséged lesz ahhoz, hogy önmagad felfedezését és fejlesztését egy izgalmas kalandként éld meg.

Mit kapsz a dobozban?

Először is kapsz egy kincses térképet, ami belső kincseskamrád kulcsait rejtik. Ahhoz, hogy megtaláljuk a kulcsokat és kinyissuk belső szentélyed kapuit, most a csillagokat követjük. Mint szimbólumok ők vezetnek el belső titkaidba. Nagy segítők ők, mivel abban is támogatnak, hogy hogyan tudod az utad során felmerülő kihívásokat könnyedén venni.

Minél több csillag-kulcsot gyűjtesz össze, annál több titkot segítenek felfedni benned. Nem mondják el, inkább halkan súgják és ha a szíved nyitva van, megérted súgásaikat. Mert a célunk, az önismeret által uralkodni a saját csillagaink (tehát a saját belső erőink) fölött, ezáltal a fény és szeretet földjének kapuit saját szívünkben.

És konkrétan mit visz majd ki a futár?

1

Térkép az állomásokkal

2

Üdvözlő, bevezető üzenet

3

A térkép és a gyakorlatok leírásai

4

Csillagösvény önismereti útmutató:
Önismereti asztrológiai előrejelzés

5

Aktuális megerősítő mondatok gyűjteménye

6

Kiegészítő online anyagok gyűjteménye

7

"használati útmutató" a dobozhoz

8

Meglepetés ásványok a gyakorlatokhoz

9

Csillagkártyák a gyakorlatokhoz

10

Füstölők

Meglepetés ajándék, kiegészítő a gyakorlatokhoz

Ajándékba pedig rengeteg apró meglepetést, és kelléket, amik nem csak örömöt okoznak, hanem a gyakorlatok során is tudsz rögtön használni.

Mindezt az újholdra megérkezik hozzád, hogy összhangban tudjunk haladni a természet hullámzásával.

Így néztek ki az előző dobozok...

Mennyibe kerül?

Ha szereted a társasjátékokat, akkor biztosan tudod, hogy egy jobb minőségű 10.000Ft felett indul és könnyen lehet ennek 2-3 szorosa is. Minőségben legalább ugyanazt fogod kapni, az ára a doboznak viszont csupán 4.990Ft, a házhoz szállítása pedig egy filléredbe sem kerül! Ráadásul itt pedig magát az önismeretet varázsoljuk neked hónapról hónapra szórakoztatóvá!

Akiknek már van...

És mi van, ha mégsem jön be?

Egy hónapnyi anyagot kapsz a dobozban. Ha a hó végén azt mondod, hogy nem tetszik, nem ad semmit, írsz egy e-mailt és visszakapod az árát, a doboz pedig a tartalmával együtt a tiéd!

Itt rendeld meg:

(Fizethetsz átutalással vagy bankkártyával, ha az átutalást választod, minden szükséges infót megkapsz e-mailben 1-2 percen belül)

Fontos: egyelőre csak Magyarországon belül működik a házhoz szállítás, ezért ha külföldről rendelsz, kérlek válaszd az Online dobozt! 

A júliusi dobozok megrendelési időszaka véget ért.
A júniusi doboz hamarosan elérhetővé válik, figyeld a hírlevelet!

Ha még nem vagy feliratkozva, itt megteheted!
Feliratkozásoddal hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.

Teljes doboz:

kézbe fogható,
füzetekkel,
ajándékokkal

4.990Ft

Válaszd ezt, ha imádod az ajándékokat, a minőségi anyagokból készült dolgokat vagy a társasjátékokat!
(Egyelőre csak belföldön elérhető)

A teljes doboz tartalmazza a hónap teljesítéséhez szükséges minden részletet nyomtatott formában és digitálisan is: az online doboz oldalához is hozzáférsz majd, így a tudásanyag mindig ott lapulhat a zsebedben!

Ezen felül minden hónapban tematikusan illő kiegészítőket és ajándékokat is csomagolok neked, ezáltal minden hónapban megajándékozod saját magad, amit a belső gyermeked imádni fog!

A futár az indulásának napján, vagy előtte 1-2 nappal érkezik majd hozzád a dobozoddal!

Online doboz:

letölthető tartalmakkal

3.990Ft

Ha külföldről rendelsz,
válaszd ezt!

Az online doboz minden tudásanyagot tartalmaz, amit a teljes doboz és mindenki számára egyszerre válik elérhetővé, amikor a doboz tartalma aktuálissá válik
(ez jelenleg 2021 Május 11).

Ekkor e-mailben megkapod a hozzáférést és használhatod a tartalmakat digitális formában, vagy letöltheted és kinyomtathatod őket magadnak.

 Ami az online dobozba nem kerül bele, azok a kiegészítők (ezeket pótolhatod vagy elhagyhatod a feladatok során) és a kézzel fogható ajándékok (ezek meglepetések, mindig más).

Gyakran Ismételt Kérdések

És azokra válaszok

Mindig az aktuális hónap végéig tudod megrendelni a következő havi dobozt. Jelenleg Július 31 éjfélig tart a regisztráció, ezt követően kezdem el kiküldeni a dobozokat.

A doboz tartalma mindig a következő újholdkor válik aktuálissá. Ez azt jelenti, hogy aznap, vagy 1-2 nappal előtte érkezik a futár a dobozzal, ha pedig online dobozt rendeltél, akkor aznap kapod meg e-mailben a hozzáférést az online tartalmakhoz!

Minden holdciklusnak lesz saját doboza és mindig a következő havit tudod megrendelni. Ha feliratkoztál a hírlevelemre, vagy követsz Facebookon, akkor nem fogsz lemaradni róla. A dobozból pedig közvetlen be tudod szerezni majd a következőt is!

A teljes doboz nem. Lesz olyan rész, ami gyűjtős, annak a részeit utólag külön be lehet szerezni, ennek a részletei még nem véglegesek. 

Átutalással vagy biztonságos bankkártyás fizetéssel (az utóbbit javaslom).

Ha az átutalást választod, a megrendelésedet követő percekben e-mailben megkapsz az utaláshoz szükséges minden szükséges infót.

Bankkártyás fizetést a nemzetközileg is elismert és biztonságos PayLike biztosítja, szóval a kártyád adatait nem tárolom, nem látom, azok a lehető legnagyobb biztonságban vannak!

Vásárlásodról elektronikus számlát küldök az e-mail címedre, amit a rendelésnél megadsz

Átutalással. Arról az e-mail címről írsz egy e-mailt, amit vásárláskor megadsz, és megírod, hová utaljam vissza. Ilyen egyszerű, nincs harag 🙂