Önismereti Felfedezők Doboza

Minden, ami egy havi önismereti fejlődésedhez kell, izgalmas formába öntve, egy dobozba csomagolva és az ajtódig kiszállítva!

Mi ez a doboz,

És miért más, mint bármelyik egyéb önismereti fejlesztő eszköz?

Egy havi válogatott önismeret házhoz szállítva

Ez a doboz azért született meg, hogy levegye a válladról a terhet az önismereti fejlődésed útján!

Mert biztosan te is tapasztaltad már, hogy bármennyire is igyekszel,

Így pedig egy idő után már csak egy kötelező feladatnak éled meg önmagad mélyebb megismerését, és csak reménykedsz benne, hogy a megfelelő irányba haladsz.

És hát ez így baromi unalmas és még demotiváló is lehet…

Ezért a doboz:

Ezért mostantól az önismereti fejlődésed nem csak egy feladat lesz, hanem egyszerűen imádni fogod!

 

Miért? Görgess picit lentebb és megtudod!

Úgy készítjük, hogy Te vagy a középpontban!

Az első doboz óta folyamatosan meghallgatjuk a dobozosaink visszajelzéseit, ezáltal folyamatosan még inkább azt találod majd a dobozban, amire épp szükséged van!

Ha csak a legfontosabbakat emelem ki,

akkor azért fogod imádni a dobozt, mert:

+1: A dobozt prémium minőségű anyagokból állítjuk össze, így már kibontáskor az illata és a tapintása is egy igazi élmény lesz!
(sokan hónap közben is maguknál tartják a doboz egyes részeit)

Miért fogod imádni?

Avagy mit szeretnek benne azok, akik már fél éve csinálják?

Mit találsz a dobozban?

És miért pont ezeket csomagoljuk neked össze?

A doboz alap tartalmát saját kézzel készítjük, mindig az adott hónapra lehetőségeire szabva, hogy a legtöbbet tudd kihozni a hónapból!

Ide tartoznak a következők:

Hogy könnyedén tudd használni és végig tudd csinálni a dobozt, ezek mellé kapsz még :

Ajándék, ajándék, ajándék!

Ha a fentiek nem lennének elegek, végül a dobozt kiegészítjük neked meglepetés ajándékokkal, bónuszokkal, hogy minden hónapban legyen egy karácsonyod! Ezek is mindig az aktuális doboz gyakorlataihoz kapcsolódnak, megkönnyítik azok elvégzését.

A legutóbbi dobozokban voltak például:

Néhány fotó az előző dobozokról:

2021 | ÁPRILIS

2021 | MÁJUS

2021 | JÚLIUS

2021 | AUGUSZTUS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2021 | JÚNIUS

És néhány visszajeljzés

Azoktól, akiknek már van dobozuk

„ez a mostani doboz nekem nagyon betalált, mindent nagyon szeretek benne és érzem, ahogy egyre távolabb kerülök attól, aki elkezdte ezt a dobozt és haladok egy tisztább, szabadabb lény felé...”
Dr. Bodor Mária

Mennyibe kerül?

Olcsóbb, mint egy csésze kávé!

Ha nem is kávézol, biztosan van ismerősöd, aki igen. Így  jól tudod, hogy ha a kávé kimarad, akkor azt a napot nehéz megmenteni. Ugyanez a helyzet a napi önismerettel is, csak ezt kevesebben tudatosítják.

Mivel a hatás nagyjából hasonló, ezért az ár is.

Így egy napi önismereti anyag kb. egy automatás kávé áráért, nagyjából 200Ft-ért a tiéd lehet: a doboz ára csupán 5.990Ft!

Kérheted csak online verzióban is:

Az online doboz minden olyan anyagot tartalmaz letölthető formában, amit a kézbe fogható dobozhoz is megkapsz. Egyedül a kézbe fogható bónusz ajándékok nincsenek benne, de ezeket tudod pótolni (ha kell, segítünk).

Így a csak online doboz ára még olcsóbb, mindössze 4.990Ft!

FONTOS: külföldre most még nem postázunk, ezért ha külföldről rendelsz, válaszd ezt a verziót (a dobozosaink kb. negyede csak online dobozt rendel)

Ezen tuti nem buksz semmit!

Tudjuk, kiknek készítjük a dobozt, ezért szinte biztos vagyok benne, hogy ha idáig eljutottál, hasznodra lesz a doboz. De mivel mindenhol lehetnek kivételek, erre is gondoltunk:

A doboz árát úgy képzeld el, mint egy fordított bumerángot:

Előbb eldobod (befizeted az első doboz árát), majd ha jól dobtad el (tetszik a doboz) akkor nálunk marad, ha pedig rosszul (nem jön be a doboz) akkor a befizetett összeg visszarepül a számládra.

Volt már ilyenre példa?

Igen, egyszer, és azóta sem haragszunk egymásra :)

Fordított bumeráng garancia!

Ha nem jött be a dolog, visszakapod a pénzed, a doboz pedig a tiéd!

Válassz dobozt:

2023 JÚNIUSI doboz

5.990Ft

Eddig elérhető:

Napok
Órák
Percek
Másodpercek

Havi doboz előfizetés

5.990Ft/hó

Havonta Automatikusan megújul

Gyakran Ismételt Kérdések

És azokra válaszok

Az online doboz hozzáférését perceken belül megkapod.

A kézbe fogható dobozokat mindig újhold napján (vagy ha ez nem munkanap, akkor előtte való munkanapon) kézbesíti a futár. 

Egy hónapban egyszer postázunk és az elkészítési idő 10 nap. Tehát ha pl. újhold előtt 3 nappal fizetsz elő, akkor a következő dobozzal kezdődik a kiküldés. Ha ebben az időszakban vagyunk, akkor azt mindig jelezzük az “előfizetek” gomb mellett, szóval nem tudsz mellényúlni.

Ha még nincs nálunk fiókod, akkor a rendszer elkészíti neked azonnal a sikeres előfizetés után, a belépési adatokat pedig elküldi az e-mail címedre amit megadsz rendeléskor.

Ha ebbe a fiókba bejelentkezel, akkor megtalálod az összes hozzáférésed, amire a doboz kapcsán jogosulttá válsz.

Az előfizetés során a bankkártyás fizetést szolgáltató Paylike rendszere tárolja el a kártyád adatait  a legszigorúbb biztonsági előírások mellett (tehát én nem férek hozzá és senki más sem). Az előfizetéseddel felhatalmazod a Paylike rendszerét, hogy havi egyszer levonja az előfizetési díjat a megadott kártyádról.

A megadott kártyádat belépés után az Alkosd meg Önmagad oldalán a fiókodban tudod módosítani, az új kártya adatait szintén kizárólag a Paylike rendszere tárolja.

Előfizetéseddel felhatalmazod a rendszerünket, hogy a megadott bankkártyádról hogy havi egyszer levonja a megadott kártyádról az előfizetési díjat. Ezáltal egyszer kell előfizetned, a megújítás automatikusan történik.(kapcsolódó infók a “mi történik a bankkártyám adataival” és a “hogyan tudom lemondani az előfizetésemet” kérdéseknél)

A megadott e-mail címedre megkapsz minden szükséges információt és hozzáférést az online tartalmakhoz.

Ha kézbe fogható doboz előfizetést választhatsz, akkor pedig megadott szállítási címedre viszi ki a futár a dobozodat

a) Az alkosd meg Önmagad oldalán bejelentkezel a fiókodba és az előfizetéseim menüben néháy kattintással meg tudod szüntetni az előfizetést.

b) Írsz egy e-mailt a hello@alkosdmegonmagad.hu címre, ahol kéred az előfizetésed törlését, mi pedig legfeljebb 72 óra alatt megszüntetjük. Ha ezalatt a 72 óra alatt levon a rendszer egy újabb díjat, azt visszautaljuk neked!

Átutalással.

Írsz nekünk egy e-mailt a hello@alkosdmegonmagad.hu címre arról az e-mail címedről, amit megadtál vásárláskor. Ebben megírod, milyen számlaszámra utaljuk vissza a pénzt és néhány napon belül átutaljuk.

Ráadásul meg sem haragszunk, békében válunk el, egyéb dolgokban pedig állunk továbbra is rendelkezésedre.

Amikor előfizetsz, és amikor megújul az előfizetésed, minden egyes befizetésedről elektronikus számla készül, melyet e-mailben küldök neked az előfizetéskor megadott e-mail cmíedre.

Írj egy e-mailt a hello@alkosdmegonmagad.hu címre, vagy keress meg minket Facebook messengeren (itt), esetleg írj üzenetet Instagramon (@alkosdmegonmagad)