blogbejegyzés:

Aktuális energiák és lehetőségek (2020/08/10 – 16)

Ez a hét is bővelkedik az izgalmas lehetőségekben!

Ezek az előrejelzések a belső lehetőségeket tárják eléd, nem pedig külső történéseket. Mert az, hogy ezek pontosan hogyan valósulnak meg egy-egye ember életében, az teljesen egyéni. Ez függ az adott ember életétől, belső programjaitól és gondolkodásmódjától is.

Ezért tekints most kicsit befelé és gondolkodj el, mit is jelent neked az, hogy szabadság? Mi tesz téged szabaddá? Mitől érzed azt, hogy szabad vagy? Kik mellett tudsz igazán felszabadult lenni?

És mi az, ami ebben gátol téged? Vagy épp ki az?

Mindenképp gondolkodj el ezeken, ugyanis most minden a környezetedben és belül is arra fog törekedni, hogy ezekre a kérdésekre megkapd a választ és tisztán láss.

De ez most még nem elég. A puszta megértés semmit sem ér, ha nem változtatsz azon, hogy mit és hogyan csinálsz. Tehát ha nincs meg a kettő összhangja. Hiába „tudod”, hogy mi van. Ha nem változtatsz a saját hozzáállásodban, gondolkodásodban, cselekvésedben, akkor ez csak elméleti tudássá válik és nem lesz hasznodra, sőt, lehúz, bűntudatot generál, hogy tudod, máshogy kéne csinálnod csak nem teszed.

Ezért ez a hét egyben egy szabadságharc is, ahol a szabadabb életedért tett aktív (belső és külső) lépésekre van szükség.

Tehát meglátsz valamit, azt megléped. És ez után jön a következő szintje a megértésnek, a cselekvés után. Épp ezért nem gond, ha nem látod egyszerre az egészet, kezdj el változtatni kint is.

A hét rögtön egy Uránusz – Merkúr megvalósító, megértő kapcsolattal kezdődik. Így itt már törnek elő nagy erővel azok a dolgok, azok a tudattágító információk, amik a tágabb szabadságodra akarnak rámutatni.

Merd magadnak bevallani, hogy mi korlátoz téged, hogy mit utálsz az életedben! Így is – úgyis szembe fognak ezek jönni a következő időszakban, szóval sokkal könnyebb, ha bátran szembenézel velük.

 

11.-én a Merkúr együtt áll az Acubens csillaggal, ami a Rák csillagkép elengedő lábának az Olló csillaga.

Így itt az idő elengedni, „levágni” a visszahúzó gondolataidat, amik gátolnak, rombolnak, elbizonytalanítanak, kételyeket szülnek benned. Alakítsd át, hogy hogyan gondolkodsz magadról, az életedről, a szabadságodról és engedd el a régit.

Mert sokszor nem azért nem tudod megélni a szabadságod, mert az életedben van valamilyen hátráltató körülmény, hanem azért, mert nem jól gondolkodsz róla. Mert nem jó a hozzáállásod az adott szituációhoz, emberhez, körülményhez, történéshez. És ezzel az új gondolkodásmóddal nincs összhangban a cselekvésed. (Például azért, mert félsz kilépni a régi, megszokott viselkedésből, hogy majd „ki mit fog gondolni”.)

Ha megtanulsz emelően, támogatóan gondolkodni magadról és az életedről, egy sokkal örömtelibb, sikeresebb, szabadabb világba csöppensz.

 

13.-án a Mars megvalósító kapcsolatba kerül a Plútóval.

Már egy ideje érződik ez, alakul, formálódik, mozgolódik bent az erő és ez itt ér a csúcspontjára. Biztos te is érzed, hogy most erőteljesebbek a hisztik, jön elő jobban a düh, a konfliktus, és azt érzed, minden az idegeidre megy. Ezek mind a lecke részei, és nem történnek „csak úgy” és nem is büntetni akarnak, hanem rámutatni, hogy hol mindenhol nem vagy még szabad.

És ha foglalkozol mélyen önismerettel (ha még nem, akkor kezdd el!), akkor könnyen tisztán láthatod, hogy miről is szól a te életedben ez az egész és hogy hogyan támogat téged ez abban, hogy felszabadultabban és boldogabban éld az életed.

Ha nem tudod egyedül megoldani az életedben most előtörő helyzeteket, ne törődj bele, ne dagonyázz a szenvedésben, nem ciki segítséget kérni, oldjuk meg őket együtt:

https://www.alkosdmegonmagad.hu/vess-veget-eleted-legnagyobb-problemajanak/

Szóval 13.-a környékén a legerőteljesebb az az energia, amikor úgy tényleg a feje tetejére tud állni minden és hirtelen rombolás történhet, kicsúszhat alólad a talaj, de ez is csak azért, hogy megtörténjen utána a minőségi emelkedés, a „felszállás”.

Jöttek, jöttek a leckék, a tanítások és itt berobban. Itt kiderül, hogy az eddigi erőfeszítések elegek voltak-e egy szintlépéshez, vagy sem. Ha nem, akkor még mindig van lehetőség változtatni.

Így ez a változás elindulása (persze ha belül nem ellenállsz és kellő mértékben, a megoldásokra-célokra fókuszálva fekteted be az erődet).

Te mit döntesz, felemelkedsz, vagy zuhansz?

Mindenképpen változás van itt! De az, hogy ez hegyre fel, vagy lejtőbe le, az tőled függ! Pontosabban a külső és belső befektetett erődtől!

 

És aztán jön a következő intenzív pár nap, amikor 15-16.-án az Uránusz „megáll” az égboltunkon és ezt követően elkezd visszafele haladni, tehát retrográd mozgást kezd végezni.

Így még inkább behozza az Uránusz a szabadság témáját. Ő most nagyon-nagyon fel akar minket szabadítani és épp ezért mutatja meg, hogy mi minden korlátoz még minket. Ezáltal tovább erősíti a hét energiáit.

Az Uránusz a reformer, aki szeret szétzúzni már felépített rendszereket. De csak azért, hogy aztán egy jobb, szebb, szabadabb, magasabb rendűbb kerüljön a helyébe. Ezért itt lehetnek hirtelen, váratlan események, amik ezekre akarják felhívni a figyelmedet. Persze, ha kellő mértékben tudsz figyelni befelé, és képes vagy a kisebb tanításokból is megérteni a leckét, akkor nem történik katasztrófa, figyelj, legyél tudatos befele, értelmezd jól a külvilági eseményeket, hogy számodra azok amit tanítanak és akkor könnyen megy majd ez a pár nap.

A tisztánlátás sokat segít most!

Lásd meg, hogy hol vagy függésben, ragaszkodásban, amik gátolják a szabadságodat. Az anyagi világban mi minden van csak megszokásból, vagy mások elvárásából, amit téged nem tesz már boldoggá? Itt az idő megreformálni a dolgokat! És ezt te is érzed, belül.

Ez azért is egy erős időszak, mert itt, egy darabig egész 5 égitest halad egyszerre retrográd irányba, aminek köszönhetően minden ilyen lassabb, sok a lecke, sok a rombolás (a jobbnak helyet csinálva) és ezért érezheted azt, hogy minden több energiát kíván tőled, nehezebb előre haladni. (De ez is tőled függ, hogy ezt jól, vagy szenvedve, fájdalmasan éled meg.)

 

Az Uránusz január 15.-éig fog visszafelé haladni, szóval addig megy majd a tanítás, a felszabadítás.

(Ezért is tökéletes alkalom ez arra, hogy gyere az online személyes önismereti konzultációmra, hogy ezt az időszakot már sokkal jobban éld meg.)

Mindez, ha jól éled meg, egy nagy tisztulást, felszabadulást, felfrissülés, szabadságot hoz létre benned és körülötted. Szellemileg és az anyagi világban is egy szabadabb életet tudsz kialakítani azzal, hogy lebontod a magad körül épített falakat.

 

Csodás, örömteli felszabadulást kívánok neked!

Vége

Olvasnál még hasonlókat?

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelemre, tedd meg most!

Miért? Mert ezekbe az e-mailekbe nem a máshol megszokott sablon tartalmak kerülnek.
Olyan dolgokat találsz bennük, amiket sem a blogon, sem más felületeken nem publikálok.
Nálam alap, hogy a feliratkozóim elsők között értesülnek minden újdonságról.
A spam-et elvből nem küldök, mivel én sem szeretem. Helyette időnként apró ajándékokat csempészek az e-mailekbe, ezért érdemes mindig végig olvasnod őket.

Ha ez így szimpi, csatlakozz ennek a mini űrlapnak a kitöltésével:

A feliratkozom gombra kattintással hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.
ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Sikeres feliratkozás!

Gratulálok és üdv a belső körben!

Az első e-mail perceken belül meg kell hogy érkezzen a megadott e-mail címedre. Kérlek olvasd át. Szükség esetén nézd meg a promóciók/spam és hasonló mappákat is.