blogbejegyzés:

Az égitestek mozgásának valódi hatása az életünkre

Sokat olvashattál már arról, hogy a Hold, a Nap és a bolygók mozgása milyen nagyban befolyásolja az életedet, a mindennapjaidat, téged.

Biztosan hallottál már ehhez kapcsolódó rémhíreket, mint például, hogy a Teliholdkor rossz dolgok történnek, vagy hogy a Plútó rossz bolygó, vagy hogy a Skorpió rossz csillagjegy, a Nyilas hűtlen, stb.

Szeretném itt most erről lehullatni a leplet, hogy hogyan is van ez valójában.

Mire való az asztrológia és az asztrozófia valójában?

Az asztrológia alapját az a spirituális törvény adja, hogy: „Amint fent úgy lent, amint kint úgy bent.” Tehát ez nem más, mint a tükör törvénye: ami bennünk van, ugyanaz van fölöttünk, a csillagos égen is.

Az égen 10 égitest van, aminek mozgását jelenleg az asztrológusok és asztrozófusok úgy általában figyelik és ebből különböző következtetéseket vonnak le.

Ez a 10 égitest mind 1-1 minőséget írnak le, amelyek mind, egytől egyig megvannak minden emberben. Mindannyian használjuk őket, minden nap, különböző formákban, módokban. Egyik sem jó vagy rossz, mindegyiknek meg van a saját feladata, a saját fontossága és mind szükséges. Így vagyunk teljesek. Ezek mindenkiben máshogy jelennek meg, másmilyen lehet az erősségük, de minden energiaminőség mindannyiunkban ott van.

Ráadásul minden minőségnek van rengeteg szintje, rengeteg lehetősége, hogy hogyan mutatkozhat meg ez a világban, vagy benned. Egyik minőség sem hordoz fix történéseket, csak energiákat, amikről mi, a szabad akaratunk szerint dönthetünk, hogy hogyan, milyen szinten használjuk azt.

(Ezért fontos, hogy olyan szakembert válassz, aki lehetőségeket nyújt át neked, amik közül te választhatsz, nem pedig -akár téves -fixációkat, amikkel az egész folyamat önbeteljeseítő jóslattá válik. Nem azt mondja meg, hogy „mi lesz/mi van/milyen vagy”, hanem azt mutatja meg, hogy: milyen lehetőségeid vannak, kivé válhatsz, hogyan emelheted magasabb szintre a benned működő energiákat.)

Tehát a történet igen egyszerű. Az asztrológusok belenéznek a tükörbe, mint ahogy te is reggel megnézed a tükörképedet a fürdőszoba tükörbe és látják, hogy milyen mozgások zajlanak éppen a világunkban vagy épp benned.

Ebből is látszik, hogy az égi mozgások egyáltalán nincsenek ránk hatással. Nem azért vagyunk 1-1 nap például stresszesebbek, mert történt valami az égen.

Az égi kép csak lehetőséget mutat arra, hogy megismerjük, mi zajlik bennünk valójában. Egy tükörkép. Így könnyebben ki is használhatjuk a világ nyújtotta csodákat.

Ez egy lehetőség, hogy felismerjük a bennünk lévő igazságokat.

Gondolhatod most azt, hogy oké, de ha befelé figyelünk, akkor is tudjuk ezeket. Elég csak magunkat figyelni. Úgyis tudjuk.

Ez részben így is van. Sokszor összhangban mozgunk az univerzummal. Sőt, akinek magasabb az önismereti szintje, az magasabb minőségekben is működteti ezeket az energiákat. Viszont mindig van feljebb, mindig lehet fejlődni.
Fizikailag is azért nézel tükörbe, mert nem biztos, hogy 100%-ban tisztán látod önmagadat.

Épp erre való az asztrológia és az asztrozófia.

Segít abban, hogy tisztábban lássuk magunkat és a világban zajló dolgokat. Hogy lássuk, mi ezeknek a mozgató rugója.
Ez segít abban, hogy tudatosabbak lehessünk életünkben, tudjunk változni, változtatni és segít abban, hogy jobban kézben tudjuk tartani, uralni tudjuk életünket, önmagunkat.

Semennyire sincsenek ránk hatással, ők csak tükrök.

Te haragszol a tükörre, ha nem tetszik, amit benne látsz? A tükör hatással van rád ilyenkor?

Néha lehet fáj, amit látunk. De az nem a tükör hibája.

Ez pontosan ugyanilyen.

Ők olyan „eszközök”, amik segítségével mélyülhet önismeretünk és kihasználhatjuk tudatosan a különböző helyzetekben lévő lehetőségeket.

Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban, írj hozzászólásban vagy emailben a hello@alkosdmegonmagad.hu-ra.

Szeretettel és hálával:
Hajabács Klára

Vége

Olvasnál még hasonlókat?

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelemre, tedd meg most!

Miért? Mert ezekbe az e-mailekbe nem a máshol megszokott sablon tartalmak kerülnek.
Olyan dolgokat találsz bennük, amiket sem a blogon, sem más felületeken nem publikálok.
Nálam alap, hogy a feliratkozóim elsők között értesülnek minden újdonságról.
A spam-et elvből nem küldök, mivel én sem szeretem. Helyette időnként apró ajándékokat csempészek az e-mailekbe, ezért érdemes mindig végig olvasnod őket.

Ha ez így szimpi, csatlakozz ennek a mini űrlapnak a kitöltésével:

A feliratkozom gombra kattintással hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.
ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Sikeres feliratkozás!

Gratulálok és üdv a belső körben!

Az első e-mail perceken belül meg kell hogy érkezzen a megadott e-mail címedre. Kérlek olvasd át. Szükség esetén nézd meg a promóciók/spam és hasonló mappákat is.