alkosd meg önmagad

első lépéseid az életfeladatod felé - videótréning

Hagyd a fenébe a múltat és éld végre a saját életed!

30 napos izgalmas, gyakorlatias videós oktatósorozat, mini fejlesztő feladatokkal, meditációkkal munkafüzetekkel és szuper bónuszokkal, hogy közösen megtehessük az első lépéseket életfeladatod megtalálása felé!

Ezeket találod a csomagban:

1.: egy 26 videóból álló sorozat + 4 meditáció a pihinapokra (igen, azunk is van!)

Minden nap egy videót fogok küldeni e-mailben, hogy tényleg csak az aktuális témára kelljen koncentrálnod. Átlagosan 10-15 perces videókról van szó, tehát egy picit hosszabb kávészünetben is meg tudod nézni. A videókba igyekeztem annyi lendületet és energiát tenni, amennyit csak lehet, ezért a (legtöbb) természetben van felvéve, hogy annak az energiája is segítse a fejlődésedet. A meditációk pedig segítik a pihenést, regenerálódást, hogy már ez alatt a 30 nap alatt se csökkenjen az energia, sőt.

2.: A videókhoz kapcsolódó kb 2 perces fejlesztő feladatok

Minden videó végén kapni fogsz egy könnyen és gyorsan elvégezhető feladatot, melyek segítenek majd, hogy azonnal a gyakorlatba ültesd az új infókat. Törekedtem tényleg olyan feladatokat összeválogatni, amelyeket rövid idő alatt el tudsz végezni és eközben mégsem megterhelőek. Így a 30 nap alatt szinte észrevétlenül rengeteg új dolgot tapasztalsz majd, ráadásul még élvezni is fogod.

3.: 3 db önismeretet segítő, nagyon gyakorlatias munkafüzet

Ezek a munkafüzetek segítik feltárni előtted a múlt információit, a képességeidet-erősségeidet és a szívbéli vágyaidat – valódi céljaidat is. Nem én mondom meg neked, hogy mi az életfeladatod! Épp azért vannak ezek a szuper hatékony munkafüzetek, hogy a megfelelő kérdés megválaszolása által te lásd meg ezt magadban éppen annyira, amennyit most elbírsz belőle. (Épp ezért kapsz valójában egy „örök eszközt”, hiszen minden újra nézéssel, újra kitöltéssel folyamatosan mélyítheted az önismeretedet és az önmagadról látott képet.)

mennyibe kerül?

A 30 napos, összesen ~450 percnyi anyag és a hozzá tartozó fejlesztő feladatok értéke 2 db intenzív tréning nap árával ér fel, ami egy jobb minőségű helyen is minimum 80.000Ft.

Ezek mellé jönnek még a munkafüzetek, amelyekkel összegzed és átlátod a felismeréseidet, ezek értéke pedig 30.000Ft.

Ha ezt összesítjük, az már 110.000Ft… lenne, de… A 110.000Ft helyett a csomag ára csupán 29.980Ft, melyet bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni!

 

Ráadásul még bónuszokat is kapsz!

értékes bónuszokkal is megleplek

Első bónuszként egy V.I.P. csoportba kapsz belépési jogot.

A csoportban bármikor kérdezhetsz a videókkal, a feladatokkal stb. kapcsolatban. Ezen felül természetesen kiemelt figyelmet fordítok rád, ami azt jelenti, hogy az elsők között válaszolok a leveleidre és az üzeneteidre. Illetve ha van problémád, elakadásod akár a videós anyagon kívül is, annak megoldásában is szívesen segítek, csak kérdezned kell.

1. bónusz:

Az első hét végén, eléred az első bónuszt. Ez egy e-book, ami az emberi kapcsolataidat segít tisztán látni, hogy mélyebb kapcsolatot tudj kialakítani másokkal és önmagaddal. Önmagában 1.290Ft, de itt megkapod ingyen, a 8. napi anyaggal küldöm!

2. bónusz:

A második hét végén éred el a második bónuszt. Ez szintén egy e-book, ami az önbizalmadat fogja erősíteni. Önmagában 1.980Ft, de itt ezt is megkapod ingyen, ezúttal is a következő napi anyaggal együtt küldöm a 15. napon!

3. bónusz:

A harmadik hét végére éred el a harmadik bónuszt. Ez még egy e-book (nyugi, nem csak e-book bónusz lesz), ezúttal olyan megerősítő mondatok gyűjteménye, amelyek megerősítik benned a bőség érzését, ami így aztán a külvilágban is rövidesen megjelenik (anyagi és egyéb formákban). Önmagában 1.490Ft, de itt szintén megkapod ingyen, és ezúttal is a következő napi anyaggal küldöm!

Végső nagy bónusz:

A 30 nap végén, amiért végig csináltad, egy 1.5-2 órás személyes online önismereti hang vagy videó konzultáció a jutalmad.

A beszélgetés kapcsolódhat ehhez a 30 napos sorozathoz, de bármilyen más problémádról, célodról is beszélhetünk és segítek egyről a kettőre jutni. Egy ilyen konzi ára egyébként 24.990Ft, de ha ezt választod, akkor a tiéd ingyen!

Első lépéseid az életfeladatod felé

29.980Ft

Ha van kuponod, a gombra megnyíló oldalon tudod beváltani!

A csomag tartalma:

Ezen felül:

Amit legtöbben kérdeztetek...

... azt itt megválaszoljuk

Hogyan tudok fizetni?​

Jelenleg átutalással. Ha fentebb rányomsz a “megrendelem” gombra, legfeljebb 1-2 percen belül megkapod a részleteket e-mailben.

Kapok számlát?

Vásárlásodról elektronikus számlát készítek, amelyet elküldök az e-mail címedre, amit rendeléskor adsz meg.

Hogyan kapom meg a tananyagot?

Naponta kapsz majd egy e-mailt, amiben benne lesz az aznapi anyag.  A meditációk és a munkafüzetek letöltéséhez ezekben az emailekben megkapsz minden információt. A videókat a weboldalon fogod tudni megnézni, ezek mindig a napi e-mailből nyílnak majd meg.

Tényleg indoklás nélkül visszakapom a pénzem, ha nincs eredménye?

Tényleg! És még csak meg sem haragszom! Lehet, hogy nem ez a megszokott, de én ilyen vagyok :) Ez értékcsere. Ha nem kaptál értéket, én sem várom el tőled ugyanezt, szerintem ez így korrekt.

De már annyi minden nem segített, miért pont ez?

Mert nem köntörfalazok. Egyetlen célom van: a te fejlődésed. Konkrét dolgokról fogunk beszélgetni, de te vagy a főszereplő, szóval az anyagokon keresztül egy mélyebb rálátást kapsz önmagadra, mint ezelőtt bármikor. Ha nem hiszed, pörgess vissza a vásárlói visszajelzésekhez!

Miért nincs itt az a kérdés, amit én akarok feltenni?

Na ez az igazán jó kérdés! Ha bármilyen kérdésed van, szeretettel várom a hello@alkosdmegonmagad.hu e-mail címre, és villámgyorsan megválaszolom!