Láss át az őszi történéseken és értsd meg jobban az életed mögöttes összefüggéseit

Fedezd fel önállóan
az ősz lehetőségeit!

D.i.Y. Asztro-önismereti
személyes előrejelzés

Érdekel, hogy mit hoz számodra az őszi negyedév, de nincs kedved egy asztrológus által elkészített személyes elemzésre napokat – heteket várni, vagy sok ezer forintot kifizetni? (Ráadásul mindezt pozitívan és emelően?)

Vagy egyszerűen inkább magad fedeznéd fel és értelmeznéd a saját lehetőségeidet?

Most egy igazán tartalmas e-bookot hoztam neked, ami lépésről lépésre végig vezet téged az őszi energiák SZEMÉLYES lehetőségein, amiket ÖNÁLLÓAN fedezhetsz fel. Ráadásul még asztrológiai jártasság sem kell hozzá!

Az e-book tartalma:

érdemes kinyomtatnod, így fog kinézni:

A kutatásod eredményeképpen pedig tisztán fogod látni, hogy mik a legfontosabb „dolgaid” most a negyedéved során és mivel tudod megoldani az esetleges felmerülő problémákat (vagy mivel tudsz előre haladni a céljaid felé).

Egyértelműen fogod látni, hogy mibe érdemes most tenned az energiádat, ami segít abban is, hogy aminek nem most van itt az ideje, könnyedén félrerakd.

Mindez megerősítést is ad, mert ebből sok mindent egyébként is érzel, mert ott van belül, hogy mi aktuális most az életedben. Így ezekben a megérzéseidben biztosabb is tudsz lenni. Jobban meg tudod érteni azt, hogy ezek az érzések miért pont most jöttek és miért fontosak a te életedben. Így egy magasabb szintű tisztánlátást is kaphatsz és összhangba kerülhetsz jobban önmagaddal.

Ez az e-book akkor is sokat tud adni, ha jelenleg problémásnak éled meg az életedet és akkor is, ha úgy érzed sínen vagy.

Összességében tehát nagyban tudja segíteni a személyes fejlődésedet és a céljaid elérését.

Maga a módszer és az e-bookban lévő lépések tesztelve vannak. A Dobozosokkal szinte a kezdetektől (2,5 éve) használjuk őket hónapról hónapra. Így egyértelműen mondhatom, hogy az asztrológiában nem jártas emberek is sikerrel tudják ezt alkalmazni és megértéseket szerezni. (Ha pedig valahol elakadnál, szívesen segítek.)

Két kitétel van a sikerességhez:

csak ennyire van szükséged!

rendeld meg itt:

(1 percen belül az inboxodban találod!)

Fedezd fel ÖNÁLLÓAN az ősz lehetőségeit
(e-Book)

1.490Ft