Őszinte levél egy önismereti felfedezőnek!

Hogyan érd el a vágyaid kompromisszumok nélkül

Igen, meg tudod csinálni. A bármit, amit csak akarsz, amire csak vágysz! Ráadásul egyedül is, bárki más segítsége nélkül! Ebben teljesen biztos vagyok!

Miért nem valósulnak meg mégis ezek a dologok? Mert mikor bevillan a vágy, közvetlen utána az egód, a tudat alattid, a régi mintáid azonnal elkezdik sorolni a fejedben, hogy az miért nem jó, kinek nem lesz jó, biztos akarod-e, esetleg most nem is biztos, hogy telik rá, és még sorolhatnám. Biztosan voltál már ebben a helyzetben.

Ez az egész azért történhet meg, mert nem leplezed le, nem buktatod le magad: saját magad előtt! Hagyod, hogy átverd saját magad. Persze ez nem tudatos, és gyakran másodpercek alatt lejátszódik úgy, hogy észre sem veszed, és máris fejben kidumáltad magad a céljaid megvalósításából.

De most megszakíthatjuk ezt az ördögi kört. Méghozzá úgy, hogy én le tudlak leplezni saját magad előtt. Segítek hogy meglásd, mi  az, amivel valójában akadályozod magad, ráadásul meg tudom mutatni azt is, hogy nem kell „vért izzadni” azért, hogy ezeket a célokat elérd.

Hogyan? Beszélgessünk!

Nélküled és a saját magad melletti elköteleződésed nélkül nem fog menni! Ezen felül viszont nem kell túl sok minden hozzá: egy toll, egy jegyzetfüzet, telefon vagy laptop amin keresztül beszélünk és csend/nyugalom, hogy tudj koncentrálni.

A kedvenc kanapédon vagy foteledben bekuckózva, egy finom kávé vagy tea elfogyasztása közben el is fog repülni az az 1-2 óra, ami egy beszélgetés időtartama.

A végére pedig úgy indulsz majd a dolgodra, hogy jobban feltöltődtél, mint egy wellness hétvégén!

Csak veled foglalkozunk majd és az utóbbi évek összes hasonló konzultációja alapján azt mondom, biztos vagyok benne, megtaláljuk azt, amire épp szükséged van. Ezt azért, mert nem előre gyártott válaszokat kapsz tőlem, hanem téged fedezünk fel közösen! Ha pedig valamiért mégsem jutnánk egyről a kettőre, akkor visszakapod a pénzed! De mennyit is?

Annyit, amennyiért komolyan veszed magad, de távolról sem annyit, amiért kasszát kéne feltörni! Nekem már 7 számjegyű az összeg, amit erre költöttem, de szerencsére neked nem kell további éveket és milliókat bele fektetned a dologba, ugyanis ezt a rengeteg tapasztalatot adom neked tovább. Egy önálló 2 órás beszélgetés ára 34.990Ft. Ezt bármikor igénybe tudod venni, ha s.o.s. segítségre van szükséged! De már említettem, hogy most szükség lesz arra, hogy elköteleződj magad mellett. A tapasztalataim azt mutatják, hogy 3-4 alkalom után kezdenek beállni tartós változások, ezért 4 vagy több alkalomból álló beszélgetés sorozatot javaslok, így tudok kedvezményt adni.

Készen állsz? Válassz az alábbiak közül:

 

10 alkalmas

mini-mentor-program

Nagyobb változásokhoz gyakran több idő kell, így kisebb lépésekben, de magabiztosan tudsz haladni.

10×2 órában mindenre jut időnk, az időbeosztást hozzád alakítjuk
(ha kell szükséges, a 2 órákat szét tudjuk bontani 2×1 órára is)

349.990Ft

279.990Ft

ha van kupon kódod,
a következő oldalon
tudod beváltani

4 alkalmas

felfedező önismereti tréning

Ezt választjátok a legtöbben!

4×2 óra elegendő ahhoz, hogy maradandó pozitív változást érjünk el legalább egy életterületeden.

(az időbeosztást itt is hozzád alakítjuk és ha szükség van rá, a 2 órákat szétbonthatjuk 2×1 órára is)

139.990Ft

94.990Ft

ha van kupon kódod,
a következő oldalon
tudod beváltani

1 alkalmas

s.o.s. beszélgetés

Ezen nincs mit részletezni. Ha van olyan téma, amivel nem jutsz előre, de úgy érzed, már nem bírod a kialakult szituációt, akkor helyükre rakjuk a dolgokat!

(messengeren és/vagy emailben pedig elérsz, ha további kérdéseid vannak a megbeszéltekkel kapcsolatban) 

34.990Ft

ha van kupon kódod,
a következő oldalon
tudod beváltani