alkosd meg önmagad

A legegyszerűbb eszköz a visszatérő problémáid leküzdéséhez

A visszatérő problémáidat a régi "rögzült" gondolataid okozzák, amiket magáról a problémáról gondolsz. Ez az eszköz segít ezeket a gondolatokat könnyedén és tartósan lecserélni pozitív és építő gondolatokra, hogy végre kiléphess az ördögi körből...

Az a helyzet, hogy jelenleg (még) a tudatalattid uralkodik feletted...

Ha ismerős az érzés, hogy:

…akkor az a helyzet, hogy igazából nem mások irányítják az életed, hanem a tudatalattid.

És teljesen jogos a kérdés ami felmerül benned: ha öntudatlanul irányítod az életed, akkor

  • egyrészt miért változna bármi abba az irányba, amit tudatosan akarsz?
  • másrészt hogyan lehetnél hatással erre, ha ez mind tudat alatt működik?


Jó hírem van, mert van megoldás! Ráadásul egyszerűbb, mint gondolnád!

Vedd vissza az irányítást a tudatalattidtól!

A tudatalattid nem egy misztikus hely, amihez nem férsz hozzá. Úgy kell őt kezelni, mint egy néhány éves kisgyermeket. Folyamatosan mondogatni kell neki azokat a dolgokat, amiket szeretnéd, hogy megtanuljon.

Hogyan okoznak visszatérő problémákat a rögzült gondolatok?

Valószínűleg azért mondogatja a tudat alattid, hogy “nincs pénzem… nincs pénzem… nincs pénzem…”, mert korábban (és jelenleg is) ezt mondogattad magadnak, és valószínűleg mások is neked. Ezért nem csoda, ha végül ezt is tapasztalod újra és újra. Na de akkor hogy törd meg ezt a kört?

Taníts jó dolgokat a tudatalattidnak!

Nem azt kérem tőled, hogy csak tudatosan élj, mert az lehetetlen. A tudatalattidat nem tudod kizárni (én sem, nem is ez a cél). De ha már úgy is hatással van az életedre, mondd meg neki te, hogy milyen hatást váltson ki!

 

Ezt úgy tudod megtenni, hogy valamit kellően sokszor ismételsz magadnak (a korábbi példát folytatva, például azt, hogy “sok pénzem van… sok pénzem van… sok pénzem van…”). És ha ezt kellően sokszor és sokáig ismételgeted, akkor – bár jellemzően nem egyik pillanatról a másikra, de – elkezd megjelenni az új gondolkodásod eredménye a világodban (azaz a példánál maradva egyre több pénzed lesz).

 

Azért szeretem ezt a technikát, mert univerzális, azaz természetesen nem csak a pénzre, hanem az életedben jelen lévő bármilyen problémára hasznos segítség.

 

De hogyan lehetsz biztos benne, hogy miután ezek a visszatérő problémák eltűnnek, nem jönnek a helyükre újak?

Így éred el, hogy ne jöjjenek új problémák a régiek helyére

Korábban végig csináltam ugyanezt. Igen, jól gondolod, futottam jónéhány kört, hogy végül ne újabb probléma lavinákat indítsak el, hanem tényleg megoldjam a problémákat.

 

Ezért most segíteni szeretnék neked, hogy ezeket a köröket ne kelljen megfutnod neked is, hanem a már letesztelt és bevált mondatokat gyűjtöttem össze neked, hogy azt építhesd rögtön a tudatalattidba, ami biztosan működik.

 

Ezeket a mondatokat hívom megerősítő mondatoknak. Úgy írtam meg őket, hogy már az első olvasás után is szolgálatodba állítsák a tudatalattidat.

Mennyibe kerül ez gondosan megszerkesztett és letesztelt gyűjtemény?

Annyiba, amit biztosan megengedhetsz magadnak!

Hogy végre elmondhasd, hogy “megtettem az első határozott lépést saját magamért és a fejlődésemért”.

 

Mert most már tudod, hogy egyszerűen is képes vagy hatással lenni az életedre. Így miért vesztegetnél el akár egy percet is az életedből arra, hogy a régi, nem működő dolgokat ismételgeted?

 

Hogy mindezt megtehesd, az e-Bookot a megerősítő mondatokkal egy jóízűen elfogyasztható ebéd áránál is olcsóbban, mindössze 990Ft-ért kínálom neked.

 

Ez nem csak alacsony és korrekt ár, de biztos vagyok benne, hogy szerinted is nagyon megéri. Szóval nincs is más hátra, az alábbi űrlapon rendeld meg.

 

Ha szeretnéd azonnal (max ~5 percen belül) megkapni az e-Bookot, akkor a regisztrációt követően át tudsz közvetlenül kattintani az OTP Simple oldalára, ahol banki oldalon, biztonságosan tudsz kártyával fizetni, amit a rendszer érzékel és azonnal küldi neked az e-Bookot.

És igen, ha ragaszkodsz hozzá átutalással is tudod fizetni ezt az apró összeget (ehhez minden infót megkapsz emailben a regisztrációd után), de a bankkártyás fizetés ennél jóval gyorsabb és egyszerűbb.

Itt rendeld meg:

A megrendeléshez nyomj az e-book alatti gombra:

Néhány gyakori kérdés

és azokra egyszerű válaszok

Bankkártyával és átutalással. Készpénzzel nem.

E-mailben küldi a rendszer a sikeres fizetés után azonnal a fenti űrlapon megadott e-Mail címedre.

A vásárlóim számomra az elsők, ezért kiemelten figyelek rátok. Írj rám messengeren itt, vagy e-mailben a hello@alkosdmegonmagad.hu-ra és villámgyorsan orvosolunk bármilyen elakadást.

A vásárlásodról elektronikus számlát kapsz a fenti űrlapon megadott e-Mail címedre.