"Már mindent tudok a hatalmi drámákról, de hogyan szabaduljak meg tőlük?"

Mik azok a trükkök/eszközök, amelyekkel könnyen megteremtheted a hatalmi drámák nélküli, felszabadult és szenvedélyes életet anélkül, hogy Neked kéne kikísérletezned, melyik módszer az, amelyik valóban működik?

Szerencsére ezen már nem kell törnöd a fejed, ugyanis én már megtettem helyetted. Mi több, összegyűjtöttem neked egy helyre, hogy szükség esetén kéznél legyen. Így született meg a Használati útmutató a hatalmi drámák kezeléséhez e-Book, amelyben 100%-ban bevált, gyakorlatban tesztelt, működő megoldásokat találsz!

A gyomorgörcs, amit eddig a kommunikáció okozott, mától a múlté

Hogy idáig eljutottál, azt jelenti, hogy mostanra az előző két anyaggal már biztosan találkoztál:

Hatalmi drámák alapjai mockup@0,1x

1. rész: Te rabolsz energiát, vagy tőled rabolják?

Első lépésként a blogbejegyzésből megtanultad mik azok a hatalmi drámák. Kiderült, hogy mi a különbség a külvilágból és a saját magunkból nyert energia között.​

Az én hatalmi drámám mockup forrás kopie@0,1x

2. rész: Az én hatalmi drámám

Következő lépésben kitöltötted a tesztet és kiderült, melyik hatalmi drámával találkozol leggyakrabban. Ezen felül részletes leírást kaptál arról, hogy melyik hatalmi drámáról mit kell tudni, illetve hogy hogyan kapcsolódnak egymáshoz a megismert szerepek.​

Most pedig már csak egy lépés van hátra, hogy a hatalmi drámák felszámolásának mesterévé válj:

Használati útmutató Könyv mockup@0,1x

3. rész: Használati útmutató a hatalmi drámák kezeléséhez

Mit nyersz az által, hogy eltűnnek a hatalmi drámák az életedből?

Miért van szükséged erre az útmutatóra?

Sokan próbálják egyedül megoldani a problémáikat

Mit tesz a legtöbb olyan ember, aki egyedül vág neki a hatalmi drámák felszámolásának?

 

Elhatározza, hogy megoldja egyedül a dolgot, majd összegyűjt hozzá rengeteg információt . Már mondhatni a téma mesterévé válik.

 

Lelkesen teszi a dolgát, tapasztal. Még nem sikerül kezelni a hatalmi drámákat, de már legalább felismeri őket.

 

A lelkesedése töretlen, a kudarcok sem kedvetlenítik el, tanul belőlük, és a következő alkalommal biztosan sikerülni fog uralni a helyzetet.

De tapasztalatlanul és egyedül nagyon nehéz leküzdeni ezeket az akadályokat

És akkor jön az első nehéz nap. Addig minden olyan egyértelműnek tűnt. Már a célegyenesben volt, minden jól alakult, de egyik nap úgy kel fel, hogy minden megváltozott.

 

Az egész nap szürkébbnek tűnik, fáradt, nincs energiája. Már a kötelező feladatokat is megerőltető elvégezni, kinek van ideje és önfegyelme még arra is, hogy a hatalmi drámákat is kezelje.

 

Ami ennél is fájóbb, már látja az összes hatalmi drámát, de képtelen vele mit kezdeni. Most méginkább úgy érzi, mindenki az energiáját szívja. Ha pedig észreveszi, hogy ő szívja más energiáját, akkor még bűntudata is lesz.

Mennyibe kerül?

Annyiba, hogy biztosan megengedhesd magadnak. Az e-book formia miatt nyomtatási költséget megspórolod, a maradék pedig tulajdonképpen egy ebéd árából megvan 1290Ft-ért.

Fizetheted biztonságosan bankkártyával a PayLike rendszerén keresztül, vagy átutalással is. Minden szükséges infót megkapsz a gombra nyíló űrlapon és a megrendelést visszaigazoló e-mailben.

Az e-Book tartalma egy az egyben használható!

Ha mégis azt tapasztalod, hogy hatástalan és nem kaptál benne értéket, csak írj egy e-mailt és visszakapod az árát!

még csak attól sem kell félned, mit fogok szólni, hiszen ez a Te fejlődésedről szól.

hiszek annyira az e-bookban leírtak hatékonyságában, hogy szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem lesz szükséged élni ezzel a lehetőséggel.

maradt még kérdésed?

Gyakran
Ismételt
Kérdések

Ha bankkártyával fizetsz, a rendszer kiküldi azonnal a sikeres fizetés esetén. Ha átutalással fizetsz, az utalásodat követő 24 órában küldöm.

Bankkártyás fizetés esetén a rendszer kiküldi az e-bookot, én pedig küldöm a számlát. Ha az átutalásos fizetést választod, akkor egy emailt kapsz az utalás adataival, az utalásod megérkezését követően 24 órán belül küldöm az e-bookot és a számlát

E-mailben kapsz majd egy linket, ahonnan le fogod tudni tölteni bármikor.

Írj rám Facebookon: https://www.facebook.com/alkosdmegonmagad/

Vagy írj egy e-Mailt a hello@alkosdmegonmagad.hu címre.

Bár igyekszem mindent tisztán és részletekbe menően elmagyarázni, simán lehet, hogy valami kimaradt, ami Neked fontos. Nincs rossz kérdés, tedd fel bátran!

Ha eddig az oldalig eljutottál, biztos vagyok benne, hogy hasznodra lesz. Ha konkrét kérdést is megfogalmaznál ezzal kapcsolatban, keress meg.

Írj rám Facebookon: https://www.facebook.com/alkosdmegonmagad/

Vagy írj egy e-Mailt a hello@alkosdmegonmagad.hu címre.