kerülj vissza
a saját érzelmi
középpontodba

asztro-önismereti workshop

Tanuld meg jobban kezelni a változásokat és kerülj nagyobb érzelmi stabilitásba, anélkül, hogy az elnyomott érzéseid folyton kirobbannak és kibillentenek!

HA AZT TAPASZTALOD, HOGY:

Akkor ezt a workshopot neked találtuk ki! Görgess tovább és nézzük mi mindennel készülünk neked!

Mi lesz a workshopon?

és hol találkozunk?

Mivel még csak az előregisztrációs időszakban vagyunk, ezért a teljes tematikát még nem fedjük fel, cserébe kedvezményesebb áron szerezheted be a jegyedet. A főbb témák, amiket érinteni fogunk, a következőek:

Mindezt érzelmi, mentális és spirituális oldalról is megnézzük, a gyakorlatban.

Az előadásokon, gyakorlatokon, inspiráló beszélgetéseken (nem kötelező beszélned) kívül mindenféle bónusz ajándékot, segédletet is kapsz. Ezt főleg azért, hogy az itt hallott és tapasztalt dolgokat otthon is egyedül könnyedén, a lehető legkevesebb időráfordítással el tudd végezni és tovább tudd fejleszteni. (Ezáltal, ha most még kezdő is vagy, rövid időn belül már képes leszel az itt tanult haladó technikákat is profi szinten alkalmazni.)

Közös célunk ezen a napon, hogy jobban rendben legyünk önmagunkkal és a természet természetes ritmusaival, ami egy kiegyensúlyozottabb, tudatosabb életet eredményez.

a teljes nap így fog kinézni:

8:30 – 9:00
Megérkezünk
Megérkezel a helyszínre, üdvözöljük egymást, megcsinálod magadnak a kávéd – teád, elfoglalod a helyed.
8:30 – 9:00
9:00 – 9:45
Bemelegítünk
Jó hangulatban, mosolygósan, emelően megismerkedünk kicsit és megismered miről fog szólni ez a nap.
9:00 – 9:45
10:00 – 10:45
Csillagokat nézünk
Előadás és beszélgetés a Mars és Nap együtt állásról és az itt elinduló két éves küldetésről – Megtudod, hogyan hozd ki ebből a két évből a maximumot és közben csillagokat is nézegetünk.
(Ehhez kapsz ajándékot, amit az egész két év során fogsz tudni kamatoztatni.)
10:00 – 10:45
11:00 – 11:45
Csillagoktól tanulunk
Haladunk tovább és gyakorlati példákon keresztül megnézzük a Mars és Nap együtt állásának és a két éves küldetésünknek a személyes üzeneteit. Megtanulod, hogyan tudod ezt értelmezni önmagadnak is, ezáltal egyértelmű lesz, miről szól neked személyesen ez a küldetés.
(Ehhez kapsz ajándékot, hogy mindez a lehető legkönnyebben menjen.)
11:00 – 11:45
11:45 – 12:30
Ebédelünk és beszélgetünk
Ebéddel ezúttal nem tudunk szolgálni, ezért azt kérlek hozz magaddal. De a kávédat – teádat most is mi álljuk. Együtt megebédelünk a teremben, ahol tudsz beszélgetni velem, vagy a részvevőkkel is szabadon. Nagyon jó alkalom ez arra, hogy új barátságok, támogató kapcsolatok születhessenek.
11:45 – 12:30
12:30 – 13:15
Tudatosodunk
Önismereti – önfejlesztő alapozó technikák elmélete és gyakorlása, hogy közelebb kerülj a belső érzelmi stabilitásodhoz és békédhez. Fő fókuszban az önmegfigyelés, az érzéseid tudatosítása. Azért, hogy észre tudd venni, megfogalmazni az érzéseidet, minél gyorsabban, akár ott rögtön a szituációban, hogy ne uraljanak el és ne is nyomódjanak el benned (és ezáltal ne robbanjanak ki olyan gyakran). Ami csökkenti azokat a helyzeteket is, hogy ott helyben lefagysz és utólag jut csak eszedbe, hogy mit kellett volna mondani, tenni.
(Ehhez plusz ajándékot is kapsz, hogy a helyszínen és majd otthon is tudd ezt hatékonyan működtetni.)
12:30 – 13:15
13:30 – 14:15
Harmonizálódunk
Önismereti – önfejlesztő haladóbb technikák elmélete és gyakorlása, hogy közelebb kerülj a belső érzelmi stabilitásodhoz és békédhez. Fő fókuszban, hogy mi mindent tudnak nekünk tanítani az érzéseink? Barátaiddá teszed az érzéseidet, hogy kevesebb legyen a belső harc és feszültség.
(Ehhez plusz ajándékot is kapsz, hogy a helyszínen és majd otthon is tudd ezt hatékonyan működtetni.)
13:30 – 14:15
14:30 – 15:15
Mélyben rendeződünk
A belső árnyékszemélyiségrészek felemelése a szeretet ereje által (hogy az érzéseid mesterévé válj) Megnézzük mik ezek egyáltalán, hogyan lehet őket megismerni és hogyan tudjuk belső gyengeségeinket az erősségeinkké tenni, árnyékaink ezáltal szövetségesekké válnak és erősítenek, támogatnak majd téged.
(Ehhez plusz ajándékot is kapsz, hogy a helyszínen és majd otthon is tudd ezt hatékonyan működtetni.)
14:30 – 15:15
15:30 – 17:00
Összegzünk
Összegzünk, levonjuk a végső tanulságokat, megválaszolom a fennmaradó kérdéseket. Magas energiában, a gyakorlatoktól picit fáradtan, de feltöltekezve, jókedvűen, győztesen elhagyod a helyszínt. Azt fogod érezni, hogy sokkal magabiztosabban tudod kezelni innentől kezdve az érzéseidet ezáltal érzelmileg stabilabbá váltál. Plusz hazaviszed azt a tapasztalatot, hogy milyen, amikor szeretve és elfogadva vagy úgy, ahogy vagy, ami később is emelni fog. Hiszen amit egyszer már megtapasztaltál, azt újra, később is létre tudod hozni és megélni, más emberek és körülmények között is…
15:30 – 17:00

IDŐPONT: 2023.11.18, egész napos program (9:00 – 17:00)

HELYSZÍN: Budapest (pontos helyszín még szervezés alatt)

A CSAPAT MÉRETE MAXIMUM: 12 fő,

ami miatt a helyek korlátozott számban elérhetőek.

Ennek a tartalmas programnak a díja pedig…

mennyibe kerül?

hogyan regisztrálj és mik a következő lépések?

Ennek a tartalmas napnak az ára most 28.990Ft, amire garanciát is vállalok: ha a helyszínen 12:00-ig azt mondod, hogy szerinted nem erre fizettél be, akkor a teljes részvételi díjat visszautalom neked és bármiféle kellemetlen érzés nélkül elbúcsúzunk.

A regisztrációhoz nincs más dolgod, mint lejjebb görgetni és rányomni a REGISZTRÁLOK gombra. A megjelenő oldalon töltsd ki a rövid űrlapot. Utána minden szükséges infót e-maliben küldök, semmiről nem fogsz lemaradni.

A megrendelő űrlapon ki tudod választani, hogy hogyan szeretnél fizetni, átutalással, vagy bankkártyával. Átutalás választása esetén minden szükséges infót elküldök e-mailben. KP-t nem tudok elfogadni. A vásárlásodról elektronikus számlát készítek, melyet e-mailben küldök el az e-mail címedre, amit megadsz.

KI TARTJA A WORKSHOPOT?

ÉS MIÉRT BÍZHATSZ BENNE?

Hajabács Klára vagyok,
Önismereti tréner, Asztrológus, az Önismereti Felfedezők Dobozának megálmodója.

Az utóbbi 5+ évben több száz órányi online önismereti konzultációt tartottam, a fent említett doboz keretén belül pedig egy eltökélt kis csoport fejlődését koordinálom 2,5 éve.
Ezért biztos vagyok benne, hogy ha valóban szeretnél pozitív változást elérni, akkor tudok neked értékes gondolatokat adni és a megfelelő kérdéseket feltenni.

A hitelesség számomra kiemelten fontos, ezért csak olyan dolgokat hallasz és látsz tőlem, amit én is megtanultam, megtapasztaltam és napi szinten alkalmazok a saját életemben is. Tehát tőlem gyakorlati tapasztalaton alapuló önismereti és asztrológiai dolgokat tanulhatsz.

Nem vagyok viszont orvos, pszichológus vagy pszichiáter, ezért ilyen jellegű problémák esetén kérlek keresd fel a megfelelő szakembert.

 

Mi tetszett leginkább a személyes tréningjeim résztvevőinek?

Mit mond, Aki már regisztrált, miért jön a workshopra?

Miért kéne neked is jönnd a tréningeseim szerint?

foglald le a helyed itt:

(A 12-ből 7 jegy már elkelt)​

kerülj vissza a saját érzelmi középpontodba

asztro-önismereti workshop

28.990Ft

Fontos: mi nem vagyunk orvosok, pszichológusok, pszichiáterek, ezért nem gyógyítunk! Csakis saját nézőpontunkat, tapasztalatainkat és az általunk használt jól működő technikákat osztjuk meg.

foglald le a helyed itt:

(A 12-ből 7 jegy már elkelt)

kerülj vissza a saját érzelmi középpontodba

asztro-önismereti workshop

28.990Ft

Fontos: mi nem vagyunk orvosok, pszichológusok, pszichiáterek, ezért nem gyógyítunk! Csakis saját nézőpontunkat, tapasztalatainkat és az általunk használt jól működő technikákat osztjuk meg.

valami kimaradt?

Gyakran Ismételt Kérdések

Megoldjuk. Írj egy e-mailt a hello@alkosdmegonmagad.hu címre és megbeszéljük!

Írj rám Messenger-en, vagy e-mailben a hello@alkosdmegonmagad.hu-ra és rövidesen válaszolok!