Ezt csináld végig és garantálom, hogy nagyobb lesz az önbizalmad!

Letesztelt önbizalomnövelő technikák gondosan válogatott gyűjteménye, melyekkel akár néhány hét alatt könnyedén és játszva leszel bátrabb magabiztosabb

Beszéljünk őszintén az önbizalomhiányról

Először is gratulálni szeretnék Neked! Az, hogy most itt vagy és ezt olvasod, nagyon sokat jelent. Tagja vagy az emberek azon szűk csoportjának, akik felelősséget vállalnak az életükért: nem sajnáltatják önmagukat, helyette igyekeznek a problémáikat megoldani.

Elindultál.

Tehát a legfontosabb lépést már megtetted. Most már csak  az a dolgod, hogy ezen az úton maradj. Ehhez pedig nem kell látnod magad előtt az egész utat, csupán a következő lépést kell megtenned.

Ez az egész (nem) csak rólad szól

Az a csúf igazság, hogy ha most semmit sem változtatsz, akkor a káosz vagy állóvízszerű szürke állapot, amit jelenleg az életedben tapasztalsz, csak növekedni fog.

Így szép lassan belülről felőrlöd magadat, de ez csak a legnyilvánvalóbb következmény.

Másokra is hatással vagy

Talán egyetértesz velem abban, hogy aki magában őrlődik, közben az emberi kapcsolatait is rombolja.

Így ha az önbizalomhiány miatt sz@rul vagy, akkor azzal nem csak magadat bántod, hanem a hozzád legközelebb álló embereket is.

Most talán arra gondolsz, hogy Te ezt nem szeretnéd, sem magadnak, sem azoknak, akiket szeretsz. Tudom, mert én is jártam ebben a cipőben.

Mi történik, ha nem fejleszted az önbizalmad?

Könnyedén azon kaphatod magad, hogy az 50. születésnapodon arra ébredsz, hogy fél életedet kételkedéssel töltötted, a lehetőségek pedig közben csendben elsuhantak melletted.

Bár nem vagyok gondolatolvasó, de most valószínűleg azon töröd a fejed, hogy ezt azért mégsem kéne hagyni megtörténni.

Elpocsékolnál akár újabb napi 86400 másodpercet az életedből?

Akkor mégis mit tegyél, hogy növekedjen az önbizalmad?

Abban szinte biztos vagyok, hogy már próbáltad megoldani ezt a problémát, de az előzőleg választott módszerek rendre kudarcot vallottak.

Van azonban erre a problémára a gyakorlatban is bizonyítottan működő megoldás. Csak egy kicsit lejjebb kell érte görgetned.

"Instant" önbizalmat nem tudsz venni, de a tartósat meg tudom neked tanítani

Ezért felesleges, hogy ostorozd magad

Ha úgy érzed, nincs elég önbizalmad, valószínűleg nem áll tőled távol az az érzés sem, amikor úgy érzed, senki sem ért meg, egyedül érzed magad.

A valóság ezzel szemben az (a tapasztalataim alapján is), hogy rengeteg ember érzi ugyanezt. Szóval akkor egyedül vagy a problémáddal / egyedi a problémád vagy mégsem?

Az a helyzet, hogy ilyennek nevelkedtünk, így szocializálódtunk. Ez se nem jó, se nem rossz. Fogadjuk el, emelkedjünk ezen felül, akkor tovább tudunk lépni a megoldás felé.

Zsákbamacska helyett...

Engedd meg, hogy körbevezesselek abban a világban, ahol már magas az önbizalom szinted.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az oda vezető út eleje könnyű lesz, de igazából nehéz sem. Ennél sokrétűbb és sokkal izgalmasabb a dolog.

Ha nem is fizikailag, de végig “fogom majd a kezed” míg odaérsz, nem hagylak magadra.

Az oda vezető út:

  • Elkezded csinálni az önbizalmadat erősítő gyakorlatokat. Elsőre lehet, hogy nem sikerül.
  • A következő pár alkalommal úgy érzed, hogy, “jó ég, nem vagyok normális”, de itt már érzed, hogy jó irányba haladsz.
  • Aztán egyszercsak elérsz arra a szintre, hogy már annyira izgalmas az egész, hogy nem tudod eldönteni, félsz-e még, vagy már csak izgatott vagy.
  • Ezt követően pedig átszakad egy fal, egy gát benned. Felszabadulsz, olyan boldogságot és szabadságot érzel, amit azelőtt még soha.

És amikor megérkeztél:

Első néhány alkalommal még Te is rácsodálkozol:  “Ez tényleg én voltam? Ennyire határozott?”

Belül egyszerre önt el a boldogsától a forróság és a hideg. Talán még egy picit bele is remegsz és az is lehet, hogy a meghatottságtól a szemed is bepárásodik.

Igen, megcsináltad! Megtapasztaltad!

És ekkor rákapsz az ízére

Innentől kezdve ezt az eufórikus állapotot akarod majd mindig. Amikor úgy érzed, hogy szárnyalsz, akkora szabadságot ad az önbizalomteli, határozott beállítottságod.

Talán azt kérdezed: nem leszek rossz ember magas önbizalommal?

Akár hiszed, akár nem, sokan félnek ettől.

Jelenleg valószínűleg azt tapasztalod, hogy a számodra rossz tulajdonságokkal bíró emberek többsége duzzad az önbizalomtól. Ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis ez nem önbizalom, csupán határozott fellépés. Ráadásul az illető többnyire csak valamilyen saját gyengeségét próbálja ezzel leplezni.

Szóval megnyugodhatsz, ez a veszély nem fenyeget.

Pozitív mellékhatásként előfordulhat még, hogy eltűnnek olyan emberek a környezetedből , akik csak látszat kapcsolatot tartanak fent veled. A helyükre pedig olyan emberek jönnek, akik tényleg RÁD kíváncsiak. Tehát csak nyerhetsz a dologgal!

Ezen én is átmentem. És nem tagadom, előtte féltem tőle. De ma már nem változtatnék semmit a múltamon, mert az a minden kellett ahhoz, hogy most az legyek, aki vagyok (javaslom, te is békélj meg a múltaddal, mert rád is ugyanez igaz, már most is csodálatos vagy!).

Arra viszont bíztatlak, hogy tanulj az én példámból, ne várj tovább, később ha visszanézel még büszkébb leszel magadra, mert azonnal cselekedtél!

Ez mind szép, de most már jöjjön az, hogy mit kell tennem

Az önbizalom hatékony növelésének titka, hogy “komplexen” kell kezelned. Ez azt jelenti, hogy nem elég csak mondogatnod, hogy “hiszek és bízom magamban”. Ez önmagában még nem hozza el a várt eredményt, mivel az önbizalmad növeléséhez az ember mindhárom szintjére kell hatással lenned.

Így ezt a csomagot (is) úgy állítottam össze, hogy a benne lévő gyakorlatok a cselekvés, az érzelmek és a gondolatok szintjén is adnak megoldást.

A csomagban lévő önbizalom formáló napi/heti terv betrartásával már néhány hét alatt egy egységes, önbizalomteli új életmódot tudsz kialakítani. Mindemellett játékosan átalakul benned az önbizalmadról alkotott képed is.

Egyszerűség = Hatékonyság

Mindhárom szint sikeres fejlesztésének kulcsát kigyűjtöttem neked egy e-Bookba, hogy csak a lényegre kelljen koncentrálnod, ne kelljen semmit kijegyzetelned, megtanulnod, stb.

Az e-Book 3 fő oldalát célszerű kinyomtatnod és olyan helyre kitenned, ahol minden nap szem előtt van (Így méginkább ráhangolod magd a fejlődésedre, mert mindig emlékeztet majd arra, hogy már elindultál).

Hogy egy kis betekintést kapj az e-Book tartalmába és stílusába, ide csempésztem a tartalomjegyzéket:

Miért lehetsz biztos abban, hogy ez az e-Book segíteni fog?

Máris megtudod, de előtte még Engedd meg, hogy bemutatkozzam,

Hajabács Klára vagyok, a gyakorlatba ültetett önismeret szakértője.

Gyakorlatilag gyerekkorom óta foglalkozom valamilyen formában önfejlesztéssel és mára pedig már hivatásszerűen csak ezzel foglalkozom.

Korábban egy visszahúzódó “kislány” voltam, akinek szinte semmi önbizalma nem volt.

Több év kutatás és gyakorlás által fejlesztettem magamam, így annyi gyakorlati tapasztalatot szereztem, hogy ma már mások önismereti fejlődését is aktívan segítem.

Azok a tréninges tanítványaim, akik az e-Bookban található lépéseket elkezdték a gyakorlatba ültetni, sokkal felszabadultabbá váltak.

Ha egy teljes önismereti tréninget vagy konzultációt nagy falatnak érzel, de mégis változtatni akarsz, mert a jelenlegi helyzetet már nem bírod, ez az e-Book neked íródott.

Ez valószínűleg az egyetlen olyan önfejlesztő anyag a piacon, ami tömör, gyakorlatias és hatásos egyszerre.

Akik már megvették az e-Bookot:

Igen, én írtam az e-Bookot 🙂 De mivel legfeljebb néhány napja elérhető, ezért a visszajelzéseknek még kell egy pici idő, amíg befutnak 🙂 Azt viszont garantálom, hogy pozitívak lesznek, ugyanis ha úgy gondolod, hogy nálad ez mégsem működik, 30 napon belül kérdés nélkül visszafizetem az e-Book árát, még meg sem kell indokolnod. Ez gyakorlatilag olyan, mintha a könyvtárból kölcsönöznéd ki, csak itt még kölcsönzési díj sincs 😉
Hajabács Klára
A gyakorlatba ültetett önismeret szakértője

Na jó, de mennyibe kerül?

Úgy gondolom, hogy a visszahúzódó és önbizalom nélküli kislányból odáig eljutni, hogy az önbizalom fejlesztésére kínálok neked egy e-Bookot, egészen nagy változás.

Ehhez a változáshoz nekem szükségem volt több évnyi tanulásra, kutatásra, beszélgetésre és gyakorlásra. Így valójában nem csak pénzt, de időt takarítottam meg Neked.

Ezt a rengeteg tudást tréningekből, könyvekből, videóanyagokból és legfőképp a személyes tapasztalataimból szedtem össze. Ezek közül csak a tréningek értéke, amiken részt vettem, többszáz ezer forint.

Ennek az esszenciáját én most a többszáz ezer forint helyett csupán egy nagyobb gyorséttermi menü áráért, 1980Ft-ért kínálom neked.

Ezt szuper egyszerűen, az OTP Simple oldalán a lehető legnagyobb biztonságban tudod kifizetni, kártyával (csak az OTP Simple látja a kártyád adatait) vagy átutalással, ahogy Neked tetszik.

Az e-Bookra és a benne leírt módszer hatásosságára 100% garanciát vállalok. De persze emberek vagyunk, szóval ha nálad valamiért mégsem működne, 30 napon belül ha írsz egy e-mailt, hogy kéred vissza a pénzed, akkor szó nélkül visszakapod, meg sem kell indokolnod a döntésedet.

Amellett, hogy nevetségesen olcsó, még bónuszt is kapsz hozzá

Exkluzív, máshol nem elérhető:

Mindennapi önismereti szertartások a szenvedélyesebb és kiteljesedettebb életért

- e-Book -

Az önbizalmad fejlesztésének elején megeshet, hogy nem vagy biztos abban, hogyan is kéne elvégezni az ahhoz szükséges gyakorlatokat.

Ez azonban nem állhat utadba, mert ebben az e-bookban konkrét leírást találsz 8 olyan módszerről, amelyek kiválóan elmagyarázzák és kiegészítik az önbizalomformáló csomagban lévő feladatokat.

Ezt az e-Bookot jelenleg máshonnan nem tudod beszerezni. Az értéke szintén 1980Ft, de ezt most megkapod 100% INGYEN!

 

Hogyan tudod megrendelni?

De Klári, az van, hogy...

Tényleg nem leszel rossz ember. Az e-Book hatására nem fogod túlzásba vinni az önbizalmad fejlesztését, hanem a megfelelő szintre fog beállni.

Nincs is rá szükség. Mindenkinek, aki e-Bookot vásárol, kiemelt figyelmet fordítok az üzenetei megválaszolására, jelenleg főként e-mailben és Facebook messengeren. Ha bármiben elakadsz, csak rámírsz és segítek. Mint említettem fentebb, fogom a kezed.

Sajnos vagy nem sajnos, de ez létező jelenség. Azt kell tudatosítanod, hogy akkor tudsz többet beletenni a kapcsolatodba, ha Te jól vagy. Ha a párodat kell meggyőznöd, ez egy elég stabil tárgyalási alap 🙂

Ismerek közelről olyan szülőket, akik ugyanezeket az elveket követő önismereti anyagokból tanulnak és így fejlődnek. Megesett, hogy a gyerekek “megköszönték a szüleiket”, hogy végre önazonosan élnek.

Bár a befizetett összeggel az én munkámat díjazod, de ez valójában egy befektetés végre önmagadba, ami az önbecsüléshez vezető út első lépése. Az e-Bookban leírtak alkalmazásával pedig tartós eredményhez jutsz és jobban leszel. Nem mellesleg jóval olcsóbb, mintha dohányzásba, alkoholba, vagy egyéb hasonló dologba fojtanád a bánatodat 🙂

Félteni semmit nem érdemes, bankkártya adatoknál viszont a biztonságra célszerű ügyelni. Ezért a bankkártyás fizetést a regisztrációdat követően az OTP Simple oldalán tudod könnyedén és biztonságosan megtenni. Így rajtuk kívül sem hozzám, sem máshoz nem jutnak el a kártyád adatai.

Erre jelenleg nem tudok lehetőséget biztosítani, de ha csatlakozol az eltökélt önfejlesztők közé, akkor biztosan meg tudod oldani. Pl.: megkérsz egy családtagot/ismerőst, hogy bankkártyával vagy átutalással rendezze, te pedig odaadod neki KP-ban.

Teljes mértékben. Valami olyasmi ez, mint a kötelező olvasmányok rövidített változatai, csak még erősebb. Legtöbbször könveket úgy olvasunk el, hogy mire a végére érünk, nem is emlékszünk, hogy mit tanultunk az elején. Ha pedig ki is jegyzeteljük, hosszúnak és kuszának tűnhet. Ennek az anyagnak a legnagyobb ereje a tömörségen alapszik. Rengeteg könyv és tréning tudása nagyon röviden, hogy csak alkalmazod kelljen.

A sikeres fizetéstedet a rendszer érzékeli, ezt követően pár perc múlva megkapod az e-mailt a letöltő linkkel és minden szükséges információval.