Párkapcsolat szabadon
(videó)Tréning

Hagyd magad mögött a régi, ismétlődő és sosem működő párkapcsolati rutinokat/mintákat és alakíts ki egy olyan párkapcsolatot, amiben kompromisszumok nélkül megélheted a teljes szabadságodat!

Miért fontos egyáltalán szabad párkapcsolatban élni?

Egy olyan párkapcsolatban élni, amiben nem érzed magad szabadnak, olyan, mint egy olyan buszra várni, ami már elment. Mert az élet minden területén kinyíltak a kapuk:

Ha picit szigorúak vagyunk, akkor akár azt is mondhatjuk, hogy ezekre rá lettél szoktatva.

Instagramon, Facebookon, és még számos online felületen évek óta mást sem látsz, mint hogy ki hová utazott, kinek mit csinál HomeOffice-ban, vagy épp a tengerparton ülve dolgozik. Így ezt már voltaképp természetesnek veszed (nyugi, nem csak te). 

Ezek már az új generációs szabad gondolkodásmódhoz illő életstílus jegyei. És tényleg erre vágysz, mert ha nem posztolhatnád ki, akkor is legszívesebben így élnél, ebben teljesen biztos vagyok.

És egy ilyen szabad életstílus mellé bizony egy hasonlóan szabad párkapcsolat kéne hogy társuljon. Akkor mégis miért olyan nehéz ezt elérni?

 

"Az én párkapcsolatom menőbb"...

Hiába a mindenre nyitott világ, valamiért a párkapcsolat témája a legtöbbeknek még ma is tabu.

Miért?

Muszáj egy picit spoilereznem: a párkapcsolat mindig egy hullámvölgy

Mégis általában kétféle példával találkozol:

  • az egyik egy látszat-kapcsolat, amiben az illető valójában teljesen más arcát mutatja, mint amit megél
  • aki pedig tényleg boldog párkapcsolatban él, még ő is legtöbbször csak a szép pillanatokat osztja meg

Tehát be merem vállalni, hogy valószínűleg nincs előtted olyan példa, hogy hogyan is kell egy valóban egymást támogató, őszinte, szabad párkapcsolatot működtetni.

Ha megtanultál járni,
ez is menni fog!

( A valódi, "titkos" recept a kulisszák mögül )

Na jó, valójában nincs titok (épp ez a lényeg, eddig erről olvashattál).

Imádod az új élményeket, a változatosságot, a fejedben viszont egy olyan kép él a párkapcsolatról, ami ennek a szöges ellentéte. Az pedig… hát nem szabad. Épp ezért azt élheted meg, hogy választanod kell hogy szabad légy, vagy párkapcsolatod legyen.

De valójában nem kell választanod! 

Akkor mégis hogyan tudod megélni a szabadságot egy párkapcsolaton belül?

Na ez az, ami már kellően sokrétű, így írásban nem tudom neked átadni, épp ezért egy videócsomagban szeretném neked megmutatni!

Nem arra bátorítalak, hogy azt csináld amit én, mert az tuti bukta lenne.

A videócsomaggal abban segítek neked, hogy közösen megkeressük, mit is jelent SZÁMODRA egy szabad párkapcsolat, illetve segítséget kapsz ahhoz, hogy ezt a való életben hogyan tudod megteremteni és fenntartani. 

A videókban lerántjuk a leplet többek között arról, hogy:

Honnan tudhatod,

Hogy nem én is csak elmondom a tutit, hanem tényleg használható infók lesznek a videókban?

Igaz történet alapján...

Mire felnövünk, gyakran elveszik belőlünk a hősökben való hit. Talán azért, mert nem hisszük el, hogy ezek a hősök a valóságban is segítenek majd rajtunk, vagy hogy mi magunk is képesek lehetünk arra, amire ők.

Éppen ezért arra törekszem, hogy olyan példát állítsak eléd, amiben felnőtt fejjel is tudsz hinni! (mert látod, hogy mindezt te is elérheted)

Nem lettem éhezőből multimilliomos, nem tudok repülni (repülőgép nélkül) és nem fogom neked megjósolni a jövőt. Viszont több, mint 15 éve, középiskolás korom óta azon dolgozom, hogy egyre mélyebben megismerjem önmagam és a tapasztaltaimmal téged is segíthesselek.

A tréning egy részében pedig megjelenik a párom is (akivel 13 éve vagyunk együtt), mégpedig azért, hogy mindkét fél szemszögéből rálátást kapj egy ilyen párkapcsolatra.

Klári

Mennyibe kerül?

Mennyit adnál azért, hogy ne csak vaktában keresd a párod (vagy a jelenlegi párod mellett a teljes szabadság érzését)? Nyugi, nem kerül annyiba!

Sőt, ha már itt tartunk, nagyságrendekkel olcsóbb, mintha bulikba, szórakozóhelyekre járnál és csupán a szerencsére alapozva próbálnád megtalálni az életed párját. Mert hát belépővel és 1-2 itallal is egy ilyen este simán elvisz öt – tízezer forintot vagy többet. 

Ezzel szemben, ez az egész napos tréninggel egyenértékű videócsomag 29.990Ft-ért lehet a tiéd. Szóval nagyjából egy, legfeljebb két buli árából.

Ráadásul ha már tudni fogod, milyen párkapcsolatra vágysz valójában, akkor hirtelen sokkal könnyebben, már-már sorsszerűen hirtelen megpillanthatod azt, akivel ilyen kapcsolatot tudsz kialakítani.

Természetesen az utóbbira nem tudok garanciát vállalni, de ha valamit kristálytisztán meg tudunk fogalmazni, hogy arra van szükségünk, akkor még a vonzás törvénye is melléd áll majd, hogy könnyedén megtaláld a párod!

Amire viszont garanciát vállalok, az a tréning hatékonysága: ugyanis ha végignézted a tréninget, átvetted a bónuszodat és úgy érzed, nem azt kaptad, amire vártál, akkor egyetlen szemöldök-emelés nélkül, szeretettel vissza utalom neked a tréning árát és szent a béke!

Rendeld elő itt:

Párkapcsolat szabadon
(videó)Tréning

29.990Ft

Gyakran Ismételt Kérdések

És azokra válaszok

Banki átutalással vagy bankkártyával. Ha az utalást választod, minden szükséges infót elküld a rendszer közvetlenül a rendelésed leadása után.

Vásárlásodról elektronikus számlát készítek, amit e-mailben küldök ki neked a vásárlásnál megadott e-mail címedre.

A weboldalamon közvetlenül.

Ha még nincs saját fiókod, akkor a rendszer elkészíti neked azonnal a rendelésed leadását követően, a belépési adatokat pedig elküldi az e-mail címedre amit megadtál.

Ha ebbe a fiókba bejelentkezel, akkor hozzáférsz a tréning anyagaihoz. E-mailben leírunk mindent, ha pedig kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, szívesen válaszolok!