Személyes Negyedéves előrejelzés
2022 | ŐSZ

Ismerd meg a következő negyedévedben rejlő legnagyobb lehetőségeket!

Mi is ez

a személyes önismereti-asztrológiai előrejelzés?

Biztosan hallottad már, hogy a kezdetben benne van az egész.

Ez igaz az életünkre is: a születésed pillanatában jelen lévő energiákból kiolvasható rengeteg olyan dolog, ami jelen van és végig kísér az életed során.

Ebben az előrejelzésben a születési képleted alapján (*időpont és helyszín) összehasonlítom neked az akkori időpont és a következő negyedév energiáit. Ebből pedig kiderül, hogy az adott időszakban miben tudsz a legkevesebb erőbefektetéssel a legnagyobb pozitív változást elérni!

*Ha nem tudod pontosan, csak nagyjából a születésed időpontját, ez ne tartson vissza, van rá megoldásom, megbeszéljük!

Miért pont ezt az előrejelzést válaszd?

Az asztrológiát (is) önismereti tréneri szemmel közelítem meg, ezért kiemelten fontosnak tartom, hogy az előrejelzéssel is a szabad akaratodat támogassam. (az időjárás előrejelzés sem mondja meg, hogy tuti vizes leszel, te döntöd el, viszel-e esőben esernyőt stb.)

Épp ezért ez az előrejelzés nem jóslás, nem jövendő mondás. Nem írok le olyan dolgokat, hogy mi történik majd, kivel találkozol stb. Ezek ugyanis csak egy konkrét megvalósulási formái lennének annak, amit ez az előrejelzés megmutat neked.

Ebből a személyes előrejelzésből azt tudod meg, hogy az önismereti fejlődésedben milyen lehetőségek állnak előtted (a következő negyedévben) és te dönthetsz, hogy élsz-e azzal a lehetőséggel vagy nem.

Tehát ha össze akarnám foglalni, akkor azért ezt válaszd, mert ez az előrejelzés nem korlátoz, hanem szabaddá tesz!

Miért tőlem rendelj előrejelzést?

Mert nálam minden rólad szól!

Szia, Klári vagyok, az Alkosd meg Önmagad alapítója és az előrejelzésedet személyesen én készítem el neked!

Számomra ez az egész nem önfényezés, nem is valamiféle hobbi és nem menekülés a való világból valamilyen misztikus helyre.

Napi szinten tapasztalom a saját életemben és látom a tanítványaim életében is, hogy  bár a saját utadat neked kell bejárnod, de az előrejelzés segítségével ez az út mennyivel könnyebb.

Önismereti és asztrológiai tudásom is a hazai és külföldi legjobbaktól szereztem és napi szinten bővítem.

Abban hiszek, hogy az asztrológia (és ez az elemzés is) egy kiváló eszköz, de “csak” eszköz, ami akkor visz a jó irányba, ha jól használják. Épp ezért azt javaslom, hogy te is törekedj bármilyen asztrológiai eszközt mindig az önismereti szemmel nézni és használni!

Mit kapsz konkrétan?

A személyes előrejelzésedet e-book formájában készítem el és e-mailben küldöm el neked arra az e-mail címre, amelyikre kéred.

Ez az e-book (ahogy már fentebb is olvashattad) csak rólad szól, és általában 10-15 oldal terjedelmű (mégiscsak negyed év van benne).

Ez sok? Kevés?

Kaptam már visszajelzésként, hogy elsőre nehéz volt befogadni, hogy egy ekkora terjedelmű írás csak az adott illetőről szólt. Ráadásul végig az illető erősségeit kiemelve, arra koncentrálva. De ahogy ő is, úgy te is, ha adsz magadnak időt, és többször átolvasod (érdemes), akkor  be fogod tudni fogadni (én pedig itt leszek, bármikor kérdezhetsz).

 

Mennyibe kerül?

Nagyjából egy távolsági oda-vissza buszjegy árába.

Törekszem az előrejelzés árát tartósan alacsonyan tartani, hogy a körülményeidtől függetlenül megengedhesd magadnak.

Épp ezért a személyes előrejelzésed, amit magam készítek neked, csupán 9.990Ft-ért lehet a tiéd, amit átutalással vagy bankkártyával tudsz fizetni.

Bónuszként pedig kapsz tőlem egy havi hozzáférést az Önismereti Felfedezők Online Dobozához, ami szuperül kiegészíti ezt az előrejelzést. Ennek az ára 4.990Ft lenne, de az előrejelzésed mellé INGYEN a tiéd! 

NINCS-DUMA GARANCIA:

Miután elolvastad az előrejelzésed, ha úgy látod, hogy nem erre számítottál, csak megírod e-mailben a számlaszámodat én pedig szó nélkül visszautalom a teljes összeget és békében válunk el!

Hogyan rendelj, mi fog történni:

  1. Lentebb nyomj rá a megrendelem gombra.
  2. A rendszer átvisz téged a pénztárhoz, ott csupán ki kell töltened az űrlapot.
  3. Ha átutalással fizetsz, ahhoz minden infót kiküld a rendszer 1-2 percen belül.
  4. Sikeres fizetésedet minend esetben személyesen igazolom vissza az e-mail címen, amit megadsz, ehhez kérlek adj nekem legfeljebb 24 órát. Ugyanebben az e-mailben megírok minden további részletet.

Személyes Negyedéves Előrejelzés

2022 | ősz

9.990Ft