Tanulj meg kapcsolódni a benned élő zsenivel!

asztro-önismereti workshop

Tarts velünk, hogy felszabadítsd az elméd, s így kreatívabb ötleteid legyenek 2024-es céljaid eléréséhez és aktuális problémá(i)d megoldásához!

Magadra ismersz?

A kreativitás óriási belső erő! De sajnos sokan ennek inkább a hiányát élik meg egy-két életterületükön. Biztos volt egy-egy alkalom, amikor te is érezted már, hogy valamit meg akarsz oldani, vagy valamilyen célt el akarsz érni, de fogalmad sincs, hogy hogyan tedd. Egyszerűen nem volt ötleted vagy nem láttál semmilyen lehetőséget a tovább lépésre. A kreativitás hiánya megrekedést, megtorpanást okoz, ami hosszú távon mély lemondásokkal, csalódásokkal és fájdalmakkal tud járni.

Épp ezért itt az idő, hogy felszabadulj a régi kudarcok terhe alól és újra igent mondj szabadon a szíved vágyaira. Ezeket a vágyakat pedig kreatívan, játékosan, könnyeden, igazi kreatív zseniként érd el. Akinek megjönnek a tökéletes ötletei a tökéletes időben, hogy hogyan lépjen tovább az általa választott úton.

Mert egy szabadabb, kreatívabb elme időnként még akár a korábban lehetetlennek hitt dolgokra is képessé válik.

Ha te is vágysz arra, hogy több lehetőséged legyen és szabadabb, kreatívabb életet élj, akkor ez a workshop egy hatalmas lépés lesz neked ehhez.

Mi lesz a workshopon?

és hol találkozunk?

Egy nagyon erőteljes, víziöntős energia indul idén. Tehát ideje van jobban teret adnunk a saját kreatív ötleteinknek, a bennünk élő zseninek. Kreatívabban hozzáállva az életedhez egyszerűen több lehetőséget látsz mindenben. Ezáltal több fajta módszert is ki tudsz találni arra, hogy hogyan oldj meg valamilyen problémát, vagy épp milyen utakon érheted el a kitűzött céljaidat.

Több lesz ez olyan tanácsoknál, hogy „brain stormingolj”. Technikákat adok, amiknek a gyakorlásával egy kreatívabb és művészibb életet élhetsz a mindennapjaidban is. (És nem kell ehhez rajzolnod sem, ha csak te személy szerint nem ezt szereted leginkább.)

Ezen a napon foglalkozunk a márciusban induló asztrológiai évvel, tehát nagyító alá tesszük 2024 energiáit, hogy minden lehetőségre már most fel tudj készülni. A nap végére gyakorlatilag lesz egy éves személyes elemzésed is, hogy te konkrétan hogyan tudod kihozni a maximumot 2024-ből.

A teljes tematikát az előregisztrációs időszak után fedjük fel, de akkor emelkedik a workshop részvételi díja. Amit viszont már előre elárulunk: 

Ezúttal is több ajándékkal készülünk, melyeket a nap folyamán kapsz majd meg. Köztük a munkafüzeteket, amiket a nap folyamán töltesz majd ki. A többi most még meglepi!

a teljes nap így fog kinézni:

Ezt a részt az előregisztrációt követően fedjük fel!

8:30 – 9:00
Megérkezünk
Megérkezel a helyszínre, üdvözöljük egymást, megcsinálod magadnak a kávéd – teád, elfoglalod a helyed.
8:30 – 9:00
9:00 – 9:45
Bemelegítünk
Jó hangulatban, mosolygósan, emelően megismerkedünk kicsit és megismered miről fog szólni ez a nap.
9:00 – 9:45
10:00 – 10:45
Csillagokat nézünk
Előadás és beszélgetés a Mars és Nap együtt állásról és az itt elinduló két éves küldetésről – Megtudod, hogyan hozd ki ebből a két évből a maximumot és közben csillagokat is nézegetünk.
(Ehhez kapsz ajándékot, amit az egész két év során fogsz tudni kamatoztatni.)
10:00 – 10:45
11:00 – 11:45
Csillagoktól tanulunk
Haladunk tovább és gyakorlati példákon keresztül megnézzük a Mars és Nap együtt állásának és a két éves küldetésünknek a személyes üzeneteit. Megtanulod, hogyan tudod ezt értelmezni önmagadnak is, ezáltal egyértelmű lesz, miről szól neked személyesen ez a küldetés.
(Ehhez kapsz ajándékot, hogy mindez a lehető legkönnyebben menjen.)
11:00 – 11:45
11:45 – 12:30
Ebédelünk és beszélgetünk
Ebéddel ezúttal nem tudunk szolgálni, ezért azt kérlek hozz magaddal. De a kávédat – teádat most is mi álljuk. Együtt megebédelünk a teremben, ahol tudsz beszélgetni velem, vagy a részvevőkkel is szabadon. Nagyon jó alkalom ez arra, hogy új barátságok, támogató kapcsolatok születhessenek.
11:45 – 12:30
12:30 – 13:15
Tudatosodunk
Önismereti – önfejlesztő alapozó technikák elmélete és gyakorlása, hogy közelebb kerülj a belső érzelmi stabilitásodhoz és békédhez. Fő fókuszban az önmegfigyelés, az érzéseid tudatosítása. Azért, hogy észre tudd venni, megfogalmazni az érzéseidet, minél gyorsabban, akár ott rögtön a szituációban, hogy ne uraljanak el és ne is nyomódjanak el benned (és ezáltal ne robbanjanak ki olyan gyakran). Ami csökkenti azokat a helyzeteket is, hogy ott helyben lefagysz és utólag jut csak eszedbe, hogy mit kellett volna mondani, tenni.
(Ehhez plusz ajándékot is kapsz, hogy a helyszínen és majd otthon is tudd ezt hatékonyan működtetni.)
12:30 – 13:15
13:30 – 14:15
Harmonizálódunk
Önismereti – önfejlesztő haladóbb technikák elmélete és gyakorlása, hogy közelebb kerülj a belső érzelmi stabilitásodhoz és békédhez. Fő fókuszban, hogy mi mindent tudnak nekünk tanítani az érzéseink? Barátaiddá teszed az érzéseidet, hogy kevesebb legyen a belső harc és feszültség.
(Ehhez plusz ajándékot is kapsz, hogy a helyszínen és majd otthon is tudd ezt hatékonyan működtetni.)
13:30 – 14:15
14:30 – 15:15
Mélyben rendeződünk
A belső árnyékszemélyiségrészek felemelése a szeretet ereje által (hogy az érzéseid mesterévé válj) Megnézzük mik ezek egyáltalán, hogyan lehet őket megismerni és hogyan tudjuk belső gyengeségeinket az erősségeinkké tenni, árnyékaink ezáltal szövetségesekké válnak és erősítenek, támogatnak majd téged.
(Ehhez plusz ajándékot is kapsz, hogy a helyszínen és majd otthon is tudd ezt hatékonyan működtetni.)
14:30 – 15:15
15:30 – 17:00
Összegzünk
Összegzünk, levonjuk a végső tanulságokat, megválaszolom a fennmaradó kérdéseket. Magas energiában, a gyakorlatoktól picit fáradtan, de feltöltekezve, jókedvűen, győztesen elhagyod a helyszínt. Azt fogod érezni, hogy sokkal magabiztosabban tudod kezelni innentől kezdve az érzéseidet ezáltal érzelmileg stabilabbá váltál. Plusz hazaviszed azt a tapasztalatot, hogy milyen, amikor szeretve és elfogadva vagy úgy, ahogy vagy, ami később is emelni fog. Hiszen amit egyszer már megtapasztaltál, azt újra, később is létre tudod hozni és megélni, más emberek és körülmények között is…
15:30 – 17:00

IDŐPONT: 2024.02.17 – SZOMBAT
Egész napos program
(9:00 – 16:30)

HELYSZÍN: Budapest Astoria
(a pontos címet küldjük a regisztrációt visszaigazoló e-mailben)

A CSAPAT MÉRETE MAXIMUM: 12 fő,

ebből már 8 hely foglalt!

Ennek a tartalmas programnak a díja pedig…

mennyibe kerül?

hogyan regisztrálj és mik a következő lépések?

Ennek a tartalmas napnak az ára most az előregisztrációs időszakban 24.990Ft, amire garanciát is vállalok (kiváltképp az előző alkalom sikerei alapján): ha a helyszínen 12:00-ig azt mondod, hogy szerinted nem erre fizettél be, akkor a teljes részvételi díjat visszautalom neked és bármiféle kellemetlen érzés nélkül elbúcsúzunk.

A regisztrációhoz nincs más dolgod, mint lejjebb görgetni és rányomni a REGISZTRÁLOK gombra. A megjelenő oldalon töltsd ki a rövid űrlapot. Utána minden szükséges infót e-maliben küldök, semmiről nem fogsz lemaradni.

A megrendelő űrlapon ki tudod választani, hogy hogyan szeretnél fizetni, átutalással, vagy bankkártyával. Átutalás választása esetén minden szükséges infót elküldök e-mailben. KP-t nem tudok elfogadni. A vásárlásodról elektronikus számlát készítek, melyet e-mailben küldök el az e-mail címedre, amit megadsz.

KI TARTJA A WORKSHOPOT?

ÉS MIÉRT BÍZHATSZ BENNE?

Hajabács Klára vagyok,
Önismereti tréner, Asztrológus, az Önismereti Felfedezők Dobozának megálmodója.

Az utóbbi 5+ évben több száz órányi online önismereti konzultációt tartottam, a fent említett doboz keretén belül pedig egy eltökélt kis csoport fejlődését koordinálom 2,5 éve.
Ezért biztos vagyok benne, hogy ha valóban szeretnél pozitív változást elérni, akkor tudok neked értékes gondolatokat adni és a megfelelő kérdéseket feltenni.

A hitelesség számomra kiemelten fontos, ezért csak olyan dolgokat hallasz és látsz tőlem, amit én is megtanultam, megtapasztaltam és napi szinten alkalmazok a saját életemben is. Tehát tőlem gyakorlati tapasztalaton alapuló önismereti és asztrológiai dolgokat tanulhatsz.

Nem vagyok viszont orvos, pszichológus vagy pszichiáter, ezért ilyen jellegű problémák esetén kérlek keresd fel a megfelelő szakembert.

 

Mi tetszett leginkább a személyes tréningjeim résztvevőinek?

Mit mond, Aki már regisztrált, miért jön a workshopra?

Miért kéne neked is jönnd a tréningeseim szerint?

foglald le a helyed itt:

(A 12-ből 8 jegy már elkelt)

Tanulj meg kapcsolódni a benned élő zsenivel

asztro-önismereti workshop

24.990Ft

Előregisztráció eddig:

Napok
Órák
Percek
Másodpercek

Fontos: nem vagyok orvos, pszichológus, pszichiáter. A foglalkozás nem gyógyítás! Csakis saját nézőpontomat, tapasztalataimat és az általam is használt, bevált, jól működő technikákat osztom meg veletek.

foglald le a helyed itt:

(A 12-ből 8 jegy már elkelt)

Tanulj meg kapcsolódni
a benned élő
zsenivel

asztro-önismereti workshop

24.990Ft

Előregisztráció eddig:

Napok
Órák
Percek
Másodpercek

Fontos: nem vagyok orvos, pszichológus, pszichiáter. A foglalkozás nem gyógyítás! Csakis saját nézőpontomat, tapasztalataimat és az általam is használt, bevált, jól működő technikákat osztom meg veletek.

valami kimaradt?

Gyakran Ismételt Kérdések

Megoldjuk. Írj egy e-mailt a hello@alkosdmegonmagad.hu címre és megbeszéljük!

Írj rám Messenger-en, vagy e-mailben a hello@alkosdmegonmagad.hu-ra és rövidesen válaszolok!