alkosd meg önmagad

Téli asztro-önismereti csomagok,

hogy a saját
ritmusodban éld az életed!

Ha azt tapasztalod, hogy annyi minden van az életedben, hogy azt sem tudod mibe kezdj bele, vagy folyton azt érzed, hogy magad után futsz és el vagy késve. Vagy sűrűn halogatsz, esetleg terhelő az egész idő téma neked úgy, ahogy van. Akkor ezek biztos jelei annak, hogy nincsen baráti kapcsolatod az idővel, ami erőteljesen rombolja a belső békédet és fáradttá, stresszessé tesz.

Emberként nagyon fontos, hogy az idővel egy támogató, emelő, vagy legalább semleges kapcsolatba kerüljünk, hiszen ez az az „erő”, ami áthatja az egész életünket. Ha az idővel terhelő a kapcsolatunk és félelemmel tölt el, akkor az minden pillanatunkat áthatja és lehúzza. És az mellett, hogy így nem igazán kellemes élni, valójában elpocsékoljuk az egyik legfontosabb kincsünket, a saját élet-időnket. azokat a jelen-pillanatokat, amiket a szeretteinkkel tölthetünk, vagy épp olyan tevékenységekkel, vagy állapotokban, amik örömöt jelentenek számunkra.

Az idővel való rossz kapcsolat ezeket az értékes pillanatokat homályosítja el, hiszen a sok megvalósítandó feladat között nincs időd valóban megélni az Életedet és a kapcsolataid a szeretteiddel.

Az idő és az idővel való kapcsolatod tehát kulcsfontosságú. Ezért nagyon fontos, hogy lépésről lépésre kialakítsuk vele a barátságot.

Erre hoztam most neked két asztro-önismereti csomagot, amik segíthetnek megtalálni a saját összhangod és együttműködésedet az idővel és megélni a Te Időd értékesebben.

I. csomag

A téli alap asztro-önismereti csomag, ami tartalmazza:

1. Fedezd fel ÖNÁLLÓAN a tél lehetőségeit E-book (6990 Ft helyett 1490Ft):

2. Egy rövid videós segédletet,

ahol végig vezetlek a „kutatás” izgalmas folyamatán és felhívom a figyelmet arra, hogy mikre figyelj oda, így biztosan nem követsz el hibákat.

(4990 Ft helyett 1000 Ft)

Így az egész: 11980 Ft helyett 2490 Ft a tiéd most!

De mivel imádok ajándékozni, ezek mellé ajándékba kapsz még:

1. Ajándék: Megkapod A Fény születése webinár felvett videós anyagát

ahol a téli energiákról beszélgettünk. Tehát, ha újranéznéd, vagy lemaradtál, akkor ez hasznos lesz a számodra. (Értéke 3990 Ft, ami 0 Ft-ért a tiéd!)

2. Ajándék: Részt vehetsz a Fedezd fel önállóan a Tél lehetőségeit gyakorlati online élő webináron

ahol megnézünk pár gyakorlati példát, közösen is elemzünk és felteheted a kérdéseidet (a novemberi személyes workshopon ezt a részt imádták legjobban a résztvevőt, nagyon izgalmas és felemelő kutatni a belső összefüggéseket).
(Értéke 5990 Ft, ami 0 Ft-ért a tiéd!)

3. Ajándék: Megkapod a gyakorlati webinár felvételét is,

tehát, ha nem tudsz részt venni, nem maradsz le róla és utólag is visszanézhető. (Értéke 3990 Ft, ami 0 Ft-ért a tiéd!)

4. Ajándék: Ez az ajándék talán mind közül a legérdekesebb, ugyanis elkészítek neked egy SZEMÉLYES ÉVES ÖRÖKNAPTÁRT,

ahol ott lesz az egész év-köröd és hogy mikor mire alkalmas az idő a te éves ritmusodban. Így még inkább összhangba tudsz kerülni Önmagaddal és egy békésebb, kiegyensúlyozottabb ritmusban élni. (Öröknaptár, tehát minden évben fogod tudni alkalmazni egész életed végéig.) (Értéke 17990 Ft, ami 0 Ft-ért a tiéd!)

Tehát most 31 960 Ft-nyi AJÁNDÉKOT kapsz a
megrendelésed mellé!

Megjegyzés: Az elemzésekhez szükség van a pontos születési
adataira (a megrendelésedet követően egyeztetünk). De ha nincs meg percre pontosan, akkor nem gond, mert bepontosítjuk neked az elemzés előtt.

II. csomag

A téli maxi asztro-önismereti csomag:

A Maxi csomag tartalmaz egy negyedévnyi (3 havi) Önismereti Felfedezők Dobozát, még a régi, 2023-as áron. (2024-ben áremelkedés jön benne.) Ez 17970 Ft.

Ez mellé Ajándékba pedig megkapod az egész fentebb részletezett Téli asztro-önismereti csomagot, az összes ajándékával együtt!!!

FONTOS megjegyzés: Mivel az Önismereti Felfedezők Dobozát mindig Újhold előtt küldjük ki, ezért visszamenőlegesen nem tudunk kiküldeni fizikai Dobozt (online elérhetőek az előző anyagok).
Ez azt jelenti, hogy ha még most decemberben megrendeled a MAXI CSOMAGOT, akkor a januári, februári és márciusi Dobozt küldjük el neked. Ha pedig csak januárban kéred, akkor már csak a februári, márciusi és áprilisi Dobozokat tudjuk kiküldeni (ez esetben a januári online lesz csak elérhető). Mindkét esetben szuper évindító és évmegvalósító lehetőségeket nyersz!

Az Önismereti Felfedezők Dobozáról bővebben:

Az Önismereti Felfedezők Dobozával a havi ciklusokkal kerülünk összhangba. Ezért is az alapja a Hold járása és az új Dobozt mindig az Újhold előtti hétben küldjük ki.

Amiket minden Doboz tartalmaz:

  • Csillagösvény füzet: A havi energiák és lehetőségek részletes leírása. Segít összehangolódni a havi belső ritmusoddal. (Az Újhold energiáit a saját képletünkben is nézzük, szóval mindez személyes jelentéssel is bír.)
  • Életteremtő naptár füzet: Ez egy gyakorlati munkafüzet, ahol az AMÖ asztro-önismereti módszereivel tudod tervezni és szervezni a hónapodat.
  • „A havi történet” füzet: Ez a füzet minden hónapban más! Tartalmaz mindig egy történetet (egy önismereti tanmesét), ami az mellett, hogy izgalmas, segíti az önismereti utadat a hónap során. Ez mellett pedig vannak benne önismereti gyakorlatok, eszközök, amik mindig az adott hónap asztrológiai energiáihoz és lehetőségeihez vannak megírva. Ezek segítenek abban, hogy pont olyan önismereti eszközöket kapj a kezedbe, amik az aktuális hónapban a leghatékonyabbak és a legtöbbet segítenek Neked.
  • Egyéb segédleteket és ajándékokat: megerősítő mondatok, fókusz kártya, meditációk, … kis ajándékok, amik illenek a hónap szellemiségéhez (például ásvány, füstölő, és egyéb apróságok).
  • A füzetek és anyagok mind online is elérhetőek és letölthetőek. (Sok mindent visszamenőleg is el tudsz érni.) Ráadásul van egy Facebook csoportunk is, ahol meg szoktuk beszélni a tapasztalatokat és együtt haladunk, egy csapatban.
Részletek

Ebben a három Dobozban pedig mindenképpen lesznek olyan eszközök, anyagok, segédletek, amik segítik 2024 energiáit és lehetőségeit megismerni és alkalmazni őket az életedben.

Tarts velünk!

Ha nem vagy benne biztos, hogy ez neked való, vagy csak érdekel, hogy hogyan tudják ezek az eszközök, illetve maga az asztrológia fejleszteni az idővel való kapcsolatodat, akkor olvasd el ezt a két blogbejegyzést:

válassz csomagot:

MINI CSOMAG

2.490Ft

MAXI CSOMAG

17.970Ft