Személyes Negyedéves Előrejelzés – 2021 Tél

Személyes Negyedéves Előrejelzés – 2021 Tél

7.990 Ft

(A megrendeléshez szükséges infókat a gombra kattintás után nyíló oldalon találod)

Leírás

!!! Csak December 16 éjfélig elérhető !!!

Az Alkosd meg Önmagad előrejelzéseit önismereti trénerként is írom, nem csak asztrológusként. Tehát fő fókuszban mindig az Ember áll, tehát Te, hogy neked mi a jó, mi az előre vivő és mi az, ami valóban segítség neked egy adott időszakban.

Mit nyújt neked az Alkosd meg Önmagad előrejelzése?

  • Hasznos információkat az aktuális időszakról, amit mindenképpen tudnod kell, hogy felkészült legyél és kihozd az adott időszakból könnyedén a maximumot.
  • Általában az olvasók azt érzik, hogy megerősítést, támogatást, alátámasztást, biztatást kapnak, hogy amin épp dolgoznak, az jó, értékes, hogy jó az irány. És az írás hatására ezt jobban átlátják, megértik és sokkal tudatosabban tudják folytatni az életüket. Ezáltal az Alkosd meg Önmagad előrejelzései növelik az önbizalmat, önszeretetet, önbecsülést is közvetlenül. (Főleg a személyre szóló elemzések.)
  • Ezek mellet pedig további tisztánlátást, megértést ad arról, ami benned zajlik. Amit belül érzékelsz önmagadban, az jobban megértheted, hogy micsoda, mi zajlik benned, miért érzed magad úgy ahogy, miért pont azok a szituációk történnek veled, vagy miért azokkal az emberekkel futsz véletlenül össze, … (Pozitív érzésekkel átitatva, tehát áthangolnak a pozitív gondolkodásra, hogy az életedben a pozitív dolgokat, lehetőségeket lásd meg, és teremtsd. Ezáltal hosszabb távon, rendszeres olvasással, akár a szorongások, félelemmel teli érzések, jövőtől való aggódások mind csökkenhetnek).

Ja, és semmit nem kockáztatsz, mert ha mégsem ezt kapod, akkor visszautalom az árát, szóval nyomj a gombra és rendeld meg a sajátodat még most!