gen_logo

Vedd kezedbe a teremtő erőid!

- online tréning -

10 hetes tréning meditációkkal, videókkal és munkafüzetekkel, hogy az élet ne csak megtörténjen veled, hanem abba az irányba alakuljon, amerre a vágyaid hívnak! Még akkor is, ha minden más módszer csődöt mondott!

Ismerős valamelyik ezek közül?

  • Régóta próbálsz változtatni az életeden, de hiába adsz bele mindent, az egyszerűen kevés?
  • Gyengének érzed magad és azt érzed, képtelen vagy alakítani az életed, mert túl sok benned a félelem?
  • Épphogy megoldasz egy problémádat (vagy még a végére sem érsz), de máris jön a következő, mint egy ördögi kör?
  • Folyton fáradt vagy, mert mindig több a dolgod, mint amit meg tudnál csinálni, ezért nincs időd megállni pihenni sem?
  • Folyton azt érzed, hogy amit csinálsz, az igazából valaki másnak jó, de közben a számodra fontos dolgok nem haladnak?
  • Vagy egyszerűen csak hatékonyabb teremtője lennél az életednek?

Ha legalább 1 kérdésben magadra ismertél, és már tele van vele a hócipőd, akkor most végre jó úton haladsz, ugyanis csak a saját teremtő erőidet kell megszelídítened! (Ilyen például az akaraterőd.)

Miért pont a teremtő erőidet fejleszd?

Mert a teremtő erőidet valójában minden pillanatban használod!

Szóval nem azt kell megtanulnod, hogy hogyan használd ezeket a belső eszközöket. Inkább azt, hogy hogyan használd fel ezeket úgy, hogy az eddigi problémáid teremtése helyett a vágyaid valósuljanak meg. Ezáltal nem kell az eddiginél többet dolgoznod egy felszabadultabb jövőért, csak egyszerűen máshogy, tudatosabban, kell befektetned ugyanazt az erőt.

Lehet, hogy fogalmad sincs arról, hogy van teremtő erőd, vagy egyáltalán nem sejted, hogy mik is lehetnek ezek. De ez nem baj, hiszen ez a tréning pont arra szolgál, hogy ezeket meglásd önmagadban és megtanuld használni őket. Mindezt pici lépésekben, de hatékonyan.

Viszont az is lehet, hogy pontosan tudod, hogy mekkora teremtő erőd van, pont ezért nem mered használni. Előfordul, hogy van bennünk félelem a saját erőnktől. Ilyenkor attól félünk, hogy nehogy olyan szituációkat teremtünk, amik kellemetlenek, fájnak, amiktől félünk. És épp ezzel teremtjük meg nehézségeinket.

Ez a tréning ez esetben is nagy segítség, hiszen tudatosabban és stabilabban fogod tudni működtetni ezeket az erőidet és ezáltal abba tudod belefektetni, amit tényleg el is akarsz érni. Így nem olyan dolgokat teremtesz, amik ellen küzdesz. (Mert amíg nem foglalkozol a tudatos teremtéssel, akkor is teremtesz, csak valószínűleg a benned lévő félelem alakítja automatikusan ezt a teremtést, nem pedig a te tudatosságod.)

Tehát röviden, ez a tréning arról szól, hogy milyen belső eszközeid vannak, és ezeket hogyan tudod az eddigi alacsony szintek helyett magas szinten használni úgy, hogy azt az életet teremtsd általa, amire tényleg vágysz ahelyett, amitől félsz és küzdesz ellene.

És ehhez csupán annyi kell, hogy „megszelídítsd”, azaz egyre tudatosabban irányítsd a teremtő erőidet.

Nézzünk egy példát:

Miképpen ugyanazt a dolgot megélheted jól vagy rosszul is, amikor teremtesz, azt tudod csinálni alacsony és magas minőségben is. Például a hit (a hit teremtő ereje) mindenkinek az életében jelen van. Aki ezt alacsony szinten működteti, az sajnos olyan dolgokban hisz, amikkel akadályozza önmaga boldogságát. Például, hogy “nem vagyok elég jó”. Ahelyett, hogy magas szinten abban hinne, hogy “bármit megérdemlek, amire vágyom”. Egyszerűen olyan dolgokban erős a hite, ami korlátozza őt és olyan dolgokban pedig kevésbé hisz, ami által emelkedhet és szárnyalhat a lelke. Ezáltal olyan dolgok valósulnak meg az életében, amik bebizonyítják neki, hogy igaza van és tényleg nem elég jó. És mivel ezt látja kint, ilyenek lesznek az emberi kapcsolatai, erre kap bizonyítékot, és még tovább mélyül ez a lehúzó berögzülés. Nem csoda, hogy ezáltal egyre nehezebb hinni önmagunkban és másokban is.

Milyen teremtő erőink vannak?

Több teremtő erőnk van, ugyanis mindennel teremtünk, amik együttesen “mi vagyunk”. Tehát a teljes egész önmagunkkal teremtjük az életünket. Nem csak azzal, hogy mit mantrázunk, vagy mivel akarunk teremteni, vagy mit mutatunk kifelé, hanem mindennel, ami ott van bennünk.

Ezért van az, hogy csak az önismeret által tudsz valóban tudatos teremtőjévé válni az életednek.

Az önismeret pedig egy életforma, amit mindig lehet tovább bővíteni, mindig tudjuk “még jobban” megismerni önmagunkat. Épp ezért, hogy ne a végtelenségig csináljuk mindezt, segítségül hívjuk az egyik legjobb “tükrünket”, ami segít megérteni a bennünk munkáló alap erőket.

Ez az eszköz pedig az asztrológia, és azon belül is a Naprendszer égitestjei jelképezik számunkra a bennünk lévő teremtő erőinket.

Ezek együttműködése pedig egy egyedi, személyre szabott rendszert adnak. Tehát azt, hogy konkrétan te hogyan és mire tudod leginkább felhasználni ezeket a teremtő erőket.

Ezáltal a tréningen sokkal inkább megfogod érteni, nem csak általánosságban ezeket az erőket, hanem azt is, hogy te hogyan működteted őket és mik a speciális eszközeid, képességeidet. Így ráláthatsz akár saját különlegességeidre is. (Meg fogjuk nézni az adott bolygók energiáit a te asztrológiai születési képletedben.)

 

A következőket fogjuk érinteni (és ez csak egy nagyon rövid ízelítő):

 

A Nap ereje egy lényegi “összefoglaló” arról, hogy milyen anyagból gyúrtak téged (ki vagy) :

Alacsony szinten: azt érzed, hogy nem teljesít ki az az élet, amiben élsz, illetve azt tapasztalod, hogy nem tudod igazán jól vezetni, uralni a saját életed, vagy hogy egyáltalán nem a hozzád valóban illő életet éled. Összességében nagyon nem vagy rendben önmagaddal, nem tudod elfogadni és szeretni önmagad és tele vagy félelemmel.

Magas szinten: egyre jobban élvezed az életet, egyre gyakrabban azok a dolgok történnek veled, amik valódi örömöt okoznak, amiket célul tűzöl ki. Ezáltal azt érzed, hogy teljes az életed, nincs benne hiány érzés és azt érzed képes vagy megvalósítani önmagad. Egészséges önszeretetben vagy, kreatívan éled az életed, mered megmutatni önmagad, mondhatni ragyogsz.

Megnézzük a nappal kapcsolatos, az asztrológiában elterjedt tévhiteket, amik miatt sokakba beég fixen egy alacsony szintű kép önmagukról, hogy „én ilyen, meg olyan vagyok” és megbeszéljük, hogyan gyere ki ezekből. És persze megértheted azt is, hogy mi a saját napjegyed magas minősége, tehát milyen lehetőségeid vannak és mikor tudod azt megélni, hogy kiteljesíted önmagad.

A Nappal való belső felfedezés segít abban, hogy sokkal elégedettebbnek érezd magad, mert az vagy, aki. Megláthatod a saját fényed, ezáltal jobban tudod elfogadni és szeretni önmagad, ami csodás alapja a kiteljesedett élet megteremtésének. És ezáltal mindenhová, ahová mész, fényt viszel.

 

A napon (és annak további jelentésein felül) végig megyünk még a következőkön: Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó. Ezáltal rengeteg különböző oldaladat, erődet és képességedet tudod felfedezni és megtanulni “jól” használni.

Mi van a tréningben és mi a menetrend?

A teljes anyagon 10 hét alatt megyünk végig, minden bolygóra jut egy hét. Átlagosan napi egy órányi időre lesz szükséged, de tudsz a saját tempódban haladni. A lényeg, hogy csináld végig. Az online anyagokhoz korlátlan ideig hozzáférsz majd.

Minden hetet egy meditációs hanganyaggal nyitunk, ahol segítek, hogy összekapcsolódj magaddal és hogy megtapasztald, önmagadban az adott heti teremtő erőnk magas minőségét és hogy milyen ezt használni. Ezáltal nem csak elméleti anyagot kapsz, hanem belső tapasztalásaid is lesznek, amivel aztán könnyebb lesz mindezt az életedben is alkalmaznod.

Ezt követően a munkafüzetedbe – amit minden héten kapsz újat – lejegyzeteled a felismeréseidet, tapasztalásaidat és mindent, amire a héten szükséged lesz. Ezeket jól vezetett kérdések és pici gyakorlatok során tudsz eljutni. A munkafüzet segít majd abban is, hogy könnyedén értelmezd és a mindennapjaidba beültesd a meditációban megtapasztalt dolgokat.

Ezen felül kapsz még oktató videókat, ahol részletesen elmagyarázok mindent, ami az aktuális heti anyagban fontos.

Ez mellett megtanítlak arra is, hogy az adott bolygókat hogyan tudod megnézni a saját születési képletedben és megtanulod a saját képletedből kiolvasni is az égitestek energiáinak alap jelentéseit. (Ez nem asztrológus képzés! De sok mindenre így is rá fogsz látni és ezáltal sokkal inkább megérted, hogy ki vagy és hogy milyen erők, hogyan munkálkodnak benned.)

Illetve kapsz még egyéb kiegészítő anyagokat is, amik bővítik a heti témánkat és szükségesek a hatékony működtetéshez. (Ilyen például a Mars kapcsán egy olyan anyag, ahol különböző lépéseken keresztül át tudod alakítani a benned lévő haragot békés céltudatossággá. Így a helyett, hogy azt éreznéd, hogy minden ellened van, folyamatos támadások érnek, azt tudod megélni, hogy motiváltan mész előre és győzelmet aratsz, amiben a külvilág is támogat téged.)

És ahogy már említettem, ezekhez korlátlan ideig hozzáférsz, így később akár újra belefoghatsz és mélyítheted a tudásod!

ELŐREGISZTRÁCIÓS IDŐSZAK:

A tréning épp most készül, az első anyagot Augusztus 24-én, szerdán küldjük e-mailben, majd ezt követően rendszeresen, 10 héten keresztül, amíg a végére érünk.

Mennyibe kerül?

Szerintem már nem kell itt hangsúlyoznom, hogy ez egy olyan tudás, aminek az alkalmazásával bármit meg tudsz majd teremteni magadnak, amit akarsz. Neked mennyit érne meg Aladdin lámpása és Dzsinnje, amitől bármit kívánhatsz?

Én ettől jóval kevesebbért adom neked mindezt és itt nem is csak 3 kívánságról van szó, hanem az életed teremtésének kezedbe vételéről.

Az 1 heti anyag tartalmát nagyjából 1 teljes szuperintenzív tréning napba tudnám csak összesűríteni neked. Egy ilyen tréningnapnak az ára 25.000Ft. Így 10 hét alatt ez már összesen egy 250.000Ft értékű tudásanyag, amit így online formában 44.990Ft-ért tudsz megrendelni.

(És persze ezeket az erőket nagyobb bőség teremtésére is tudod majd alkalmazni, szóval egy olyan befektetésről van itt szó, amivel aztán bármikor megtérítheted magadnak ezt az árat. Még akkor is, ha most több a költséged. Sőt, talán épp ezért most még fontosabb, hogy mindezt tudd alkalmazni, hogy ennek ellenére nagyobb bőségben élj.)

Ezt az előregisztrációs időszak alatt átutalással tudod fizetni (egyben, vagy 2 részletben). 

A hozzáférést az anyagokhoz és a további részleteket a befizetés (vagy az első részlet) megérkezése után 24 órán belül küldöm e-mailben! 

BÓNUSZ(OK): Jelenleg az ELŐREGISZTRÁCIÓS IDŐSZAK tart, egészen 2022 október végéig!

Ez idő alatt készítjük az anyagokat, folyamatosan. Ezért ha menet közben felmerülne bármilyen kérdésed, akár bele tudjuk építeni a videókba is! Ezáltal ott vagy a tréning születésénél és a figyelmeddel, kérdéseiddel, “szükségleteiddel” te is részese lehetsz az anyagok formálódásának.

Ezen felül, az Előregisztrációs időszak alatt, 29.990Ft helyett INGYEN a tiéd az Első Lépéseid Az Életfeladatod Felé videótréning is, amelyben találsz 25+ videót, 4db meditációt, 3db munkafüzetet és 3 e-bookot!

Végül (de nem utolsó sorban) pedig a tiéd egy negyedéves hozzáférés az Önismereti Felfedezők Online Dobozához.

Ha végül mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amiért fizettél, akkor írsz nekem egy e-mailt, én pedig visszautalom az árát!

Mi fog történni a megrendelés után?

Miután kitöltötted és beküldted a megrendelő űrlapot, e-mailben azonnal küldjük neked a visszaigazoló e-mailt az átutaláshoz szükséges adatokkal. Ez legfeljebb 1-2 percen belül meg szokott érkezni. Miután megérkezett az utalásod, aktiváljuk a hozzáférésed, onnantól pedig a fentebb leírt menetrend szerint kapod meg az anyagokat. Ha pedig bármi nem működne (ritkaság), írsz egy e-mailt és pár órán belül megoldjuk!

Itt rendeld meg:

Ha két részletben fizetnél, azt itt nem kell külön jelölnöd, a visszaigazoló e-mailben megtalálod a részleteket.

Túl olcsó? Túl drága? Részletben fizetnél? Vagy bármilyen más kérdésed van?

Az előregisztráció alatt minden felmerülő dolgot villámgyorsan, személyesen intézünk, ezért ha bármilyen kérdésed, kérésed, igényed, javaslatod stb. van, nincs más dolgod, mint írj nekem egy e-mailt a hello@alkosdmegonmagad.hu címre és minden megbeszélünk!

Tipp: e-mailt írni tudsz közvetlenül az alábbi gombra kattintva is:

Sikeres megrendelés!

A visszaigazoló e-mailt elküldtük a megadott e-mail címre. Ha pár percen belül sem látod a beérkező levelek között, kérlek nézd meg a spam, levélszemét, promóciók stb. mappákat is.