alkosd meg önmagad

Mutasd a problémá(id)dat, amitől börtönnek érzed az életed, én pedig mutatom a kiutat!

4 alkalmas online konzultáció sorozat, hogy megtaláljuk és véglegesen kiiktassuk azt, ami az életed jelenlegi legnagyobb problémáját okozza, mindezt gyomorgörcs nélkül!

Tudom, miért vagy itt...

amiért én is itt voltam évekkel ezelőtt...

Fáj. Az egész életet egy börtönnek érzed. Pedig elvileg szinte minden stimmel. Még az is lehet, hogy jó munkahelyed van, nem szekál a főnök, elég pénzt keresel, szuperek az insta fotók.

De hiába teszel meg mindent, hogy azt az életet éld, amit akarsz. Vagy nem jönnek össze a dolgok és szép lassan feladod az álmaidat, vagy összejönnek, látszólag – kívülről – minden stimmel, csak belül napról napra egyre nagyobb ürességet érzel… Kezded érezni, hogy valami nem stimmel, ugye?

Mert amíg egy kifele tökéletesnek tűnő életet építesz, nem figyelsz magadra. Bekúsznak olyan dolgok, amiket nem érzel a sajátodnak, és nem is érted, miért csinálod. Végül pedig egyszer csak azon kapod magad, hogy nem érted, hogy élheted így az életed, hogy szinte nincs is benne amit élvezel, csupán a kötelesség és az egyre nagyobb és visszatérő problémák.

Mit rontottam el? - kérdezhetnéd -

Valójában semmit. Nem mondom, hogy minden rendben van, az képmutatás lenne. De azt szerintem leszögezhetjük, hogy a mostani világ egy elég erős nyomást gyakorol rád azzal kapcsolatban, hogy hogyan kéne élned. Hogyan legyél jó nő/férfi, feleség/férj, anya/apa. Közben csinálj karriert, valósítsd meg az álmaidat, legyél környezettudatos stb. Sorolhatnám tovább, de úgyis tudod, te mivel bővítenéd a sort. Ez azért gáz, mert ha ezt hagyod, akkor valójában olyan életet élsz, amit mások akarnak, nem pedig olyat, amilyet Te akarsz.


Bizonyos esetekben akár azt is érezheted, hogy a párod/környezeted is megnehezítik a dolgot. Ilyenkor persze nem szándékosan teszik ezt, ők a legjobbat akarják neked, de ettől függetlenül most rólad van szó, és arról, amit Te érzel.

Összességében: Nincs aki felnyissa a szemed!

Ahhoz ugyanis, hogy egy problémád megoldódjon, legtöbbször nem magát a problémát kell megszüntetni, hanem azt, ami kiváltja a problémát. És itt jön képbe az, hogy ezt Te és a környezeted nem látjátok, mert ugyanabban a „dobozban” vagytok mindannyian. Ezért van szükség egy külső, objektív szemre.

Így lehet csak a mélyére látni a dolgoknak és elérni, hogy egy mélyen gyökerező dolog ne hozzon be új problémákat annak a helyére, amit megoldasz.

Ezért most azt ajánlom fel neked, hogy leszek az objektív, külső szemed!

Ezt egy 4-alkalmas online személyes konzultáció keretében tudom megtenni. Azért 4 alkalom, mert a tapasztalatok alapján ennyi kell, hogy erre mindre legyen idő és maradandó pozitív változást érjünk el.

Az elején (első alkalom) megfejtjük a problémád forrását és egyeztetjük, mire kell figyelned a következő alkalomig. A második és harmadik konzultáció alkalmával átbeszéljük a tapasztalataidat, azok alapján még mélyebben belemegyünk a dolgokba, hogy még részletesebb megértést kapj. Az utolsó alkalommal pedig összegzünk és felkészítelek, hogy hogyan folytasd önálóan a dolgaidat, miután befejeztük a konzultációkat (az a célom, hogy fejlődj, nem az, hogy magamhoz láncoljalak).

Persze a konzultációk között is kérdezhetsz bármikor messengeren vagy emailben, nem hagylak magadra. Ott leszek és rövid időn belül válaszolok, amikor szükséged van rám.

A 4 alkalom egyenként másfél-két órát jelent (amennyire szükség van), amit észre sem fogsz venni, úgy elröppen majd. Mert olyan biztonságban érzed majd magad, mint még előtte talán soha, és végre valaki előtt meg tudsz nyílni, aki nem ítél el, hanem tényleg RÁD figyel és támogat (azt talán mondanom sem kell, hogy mindezt 100% diszkréció mellett).

Mi van akkor, ha nem tudod, mi a legnagyobb problémád?

Csak úgy érzed, minden sz@r, és egy óriási káosz az egész és már szabadulnál belőle?

Semmi gond, 10-ből 9-szer ez szokott lenni. Minden esetben végig megyünk azon a folyamaton, hogy kiderüljön, mi a valódi probléma a háttérben, ezért nem probléma, hogy ha a “felületi” problémát nem látod, csak azt tudod, hogy eleged van az egészből.

Csináljuk kényelmesen és kellemesen!

Az a tapasztalata az ügyfeleimnek, hogy még ha izgatottan és idegesen is érkeznek a konzultációra, ez az egész néhány perc alatt elmúlik, mivel érzik és tudják, hogy biztonságban vannak és nyugodtan beszélhetünk bármiről. Tényleg bármiről. Olyanról is, ami nem tűrne papírt, leírni sem mernéd. De miután megbeszéljük, felszabadulsz.

További jó hír, hogy ehhez igazából sem utaznod nem kell, sem személyesen találkoznunk ugyanis az online konzultációkhoz elég egy telefon/laptop, ráadásul azt is kiválaszthatod, milyen alkalmazáson hívjuk egymást. Én a Facebook messengert szoktam használni, de ha másra tartasz igényt, biztosan megoldjuk.

Videó vagy hanghívás?

Ahogy neked kényelmesebb, ahogy jobban érzed magad. Megtehetjük azt is, hogy bekapcsoljuk a kamerát, hogy lásd, tényleg én vagyok az, utána pedig folytathatjuk hanghívásként. Tényleg az a lényeg, hogy neked kényelmes legyen. A regisztrációd után ezt is és az első alkalom időpontját is egyeztetjük!

Amit még szoktam javasolni, az egy headset, illetve egy papír/füzet és toll/ceruza.

Csend a lelke mindennek...

Nem elírás, ezúttal tényleg ez a helyzet! Fontos, hogy egy csöndes, nyugodt környezetet keress, ahol megszakítás nélkül végig tudod csinálni ezt a másfél-két órás beszélgetést. Ha szükséges, zárd magada az ajtót stb. A lényeg ismét az, hogy nyugalomban, biztonságban érezd magad, hogy meg tudj nyílni, mert csak úgy találhatjuk meg a megoldásaidat.

Mennyibe kerül?

Nem fog fájni. De legalább is annyira biztos nem, mint ha ezt most nem lépnéd meg és tovább süllyednél, tovább nőne benned az üresség és a reménytelenség.

Egy alkalom konzultáció értéke abban a minőségben, amit fentebb olvashattál, önmagában 30.000Ft. Ez alapján 4 alkalom értéke összesen 120.000Ft, de így egyben 79.990Ft-ért a tiéd. Ezt jelenleg átutalással tudod fizetni, amihez minden infót megkapsz a regisztrációd után közvetlenül e-mailben.

Ezúttal 2 nagyértékű bónuszt is kapsz!

1. (fix) bónusz:
Személyiséged építőkövei elemzés

Nincs itt semmi spiri hókusz-pókusz! 

A születésed helyéből és pontos idejéből egy 20~30 olalas elemzést készítek, amiből olyan dolgok derülnek ki, mint például hogy melyek azok az adottságaid, amelyekre a támaszkodsz, sokkal könnyebben érsz el sikereket. 

Ez végre egy olyan elemzés, ami nem korlátokat állít eléd (hogy mivel ne foglalkozz stb.), hanem felszabadít és lehetőségeket tár eléd!

Az elemzés értéke önmagában 17.980Ft, de a konzultációk mellé megkapod 100% INGYEN!

mit mondanak, akik már voltak nálam konzultáción?

Vess véget életed legnagyobb problémájának!

- 4 alkalmas konzultáció sorozat -

79.990Ft

Próbáld ki kockázat nélkül!

Teljesen biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a problémádra a megoldást! De ha valamiért úgy gondolod, hogy nem azt kaptad, amit fentebb leírtam és amit vártál, akkor az első alkalom után ezt jelezd (mert nem ciki), én pedig visszautalom a kifizetett összeget és békében válunk el!

maradt még kérdésed?

Gyakran
Ismételt
Kérdések

Ideje bevallanod magadnak MOST, hogy egy másik életet akarsz, mint amit most élsz. De hogy azt elérd, most még nem kell pontosan látnod, milyen lesz az új. Ezt majd a konzultációk alatt kiderítjük!

Mert minden perc elvesztegetett idő, amit a problémáidban forogva elszenvedsz.

Ja, és most az ideiglenes bónusz is elég menő!

Egészen biztosan! A konzultációkat egyeztetjük, egyéb időigényes feladatod nem lesz két alkalom között. Az önismereti fejlődésben a valódi életet figyeljük, tehát nem kell rá plusz időt elkülönítened. A bónusz sorozat videóit pedig akár egy ebédszünet alatt is megnézheted!

A rendelés leadását követően átkerülsz egy oldalra, ahol a fizetést tudod intézni, és ehhez minden információt megkapsz. Ezt követően a rendszer automatikusan érzékeli, ha megérkezett az összeg, majd néhány percen belül kiküldi a letölthető anyagokat. Ezt követően 1-2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük konzultáció, illetve ha készül elemzésed, annak a részleteit. 

Jelenleg átutalással tudsz fizetni, ehhez minden szükséges infót elküldök e-mailben a regisztrációd után azonnal!

Természetesen! A vásárlásodról elektronikus számla készül, melyet az E-Mail címedre küldök el.

E-mailben vagy Facebook messengeren egyeztetjük a beszélgetés időpontját. Azt a programot használjuk, ami Neked a legkényelmesebb (messenger, skype, viber stb.). Azt is Te döntheted el, hogy hang, vagy videóbeszélgetés legyen.

2020 - Minden jog fenntartva!