alkosd meg önmagad

ideiglenes lehetőség a teliholdtól teliholdig kihívás résztvevőinek!

30 napos izgalmas, gyakorlatias videós oktatósorozat, mini fejlesztő feladatokkal, meditációkkal munkafüzetekkel és szuper bónuszokkal, hogy közösen megtehessük az első lépéseket életfeladatod megtalálása felé!

A Teliholdtól Teliholdig Kihívás az aktuális energiákban való fejlődésről szól. Ha ezt szeretnéd tartós, bármikor használható önismereti tudással kiegészíteni, akkor a legjobb helyen jársz.

A nevének ellenére az Első lépéseid az életfeladatod felé sorozat egy olyan oktatósorozat, amely alapjaiban megtanít önmagadra új szemmel tekinteni, hogy felszabadítsd magad mások és a múlt láncai alól és ezáltal olyan életet élhess, amilyenre vágysz.

Most lerántjuk a leplet az oktatósorozat konkrét tartalmáról és a bónuszokat is nyilvánosságra hozzuk, hogy lásd, mennyi mindent kapsz majd.

Ráadásul most a kihívás résztvevőjeként rövid ideig, picivel több, mint 3 napig (Október 13 éjfélig) él egy kupon, amivel 40%-al olcsóbban hozzá jutsz. Ilyen alacsony sosem volt az ára és soha többé nem is lesz, szóval most érdemes beszerezned.

Nézd át a 30 nap menetrendjét, a kupont legalul találod, onnan tudsz majd átlépni a regisztrációs oldalra is.

Első hét:

1. nap
Bevezető
Felkészítelek a következő 30 napra, hogy hogyan hozd ki a legtöbbet az egészből
1. nap
2. nap
Az egó
Ő tud a legkönnyebben visszafogni az álmaid megvalósításában, ezért megnézzük, hogyan kezeld.
2. nap
3. nap
A fizikai intelligencia
Az elméd és a lelked mellett a testeddel is foglalkoznod kell, hogy elérd a céljaidat. Itt megtudod, mire figyelj.
3. nap
4. nap
Kényelem v.s. Újdonság
Sokszor a kényelmesebb utat választjuk, de így nem jön az új, a várt eredmény. Itt ezen emelkedünk felül.
4. nap
5. nap
Az életfeladatod és a pénz
Meg tudsz-e majd élni majd az életfeladatodból? A jó kérdés valójában nem ez, de ezen a napon az ehhez hasonló kételyeidet oszlatjuk el.
5. nap
6. nap
Magasabb perspektíva
Ha beleragadsz egy problémába, nem léphetsz előre. Átnézzük, hogyan tekints külső szemmel, felülről a problémákra, hogy villámgyorsan megoldódjanak.
6. nap

7. nap: első pihenőnap és ajándékok

A rendszeres pihenés és feltöltődés kiemelten fontos, csak így tudsz kitartani. Ehhez kapsz egy meditációs hanganyagot, ami segít elmélyíteni az első hét anyagát.

1. bónusz:

Mivel idáig eljutottál, elérted az első bónuszt. Ez egy e-book, ami az emberi kapcsolataidat segít tisztán látni, hogy mélyebb kapcsolatot tudj kialakítani másokkal és önmagaddal. Önmagában 1.290Ft, de itt megkapod ingyen, a következő napi anyaggal küldöm!

második hét:

8. nap
Támogató közeg
Egyedül is lehet fejlődni, csak lassabban. Ez viszont még mindig jobb, mint ha a környezeted visszatartana. Megnézzük, milyen a valóban támogató közeg .
8. nap
9. nap
Érzelmek - Múlt, jelen és jövő
Amikor a jelenben vagy, mindig jól vagy. A félelmek a múlttal és a jövővel kapcsolatosak. Ebben mélyülünk el.
9. nap
10. nap
A múltad "rendezése" (1. rész)
Sokan szeretik "rendezni" a múltat, de valójában csak a hozzáállásunkat kell helyre rakni, hogy tiszta alapra építhessük a jövőnket. Ma ebbe megyünk bele.
Az első összegző munkafüzetet is ezen a napon küldöm.
10. nap
11. nap
A múltad "rendezése" (2. rész)
Itt az életfeladatod és a múltad kapcsolatát nézzük át és talán a legizgalmasabb felfedezést fogod itt megtenni!
11. nap
12. nap
Kiáradás
Ezt nem lehet egy mondatba összefoglalni. Sok mindenről lesz szó, de főképp arról, hogy meg kell mutatnod a világnak azt a csodát, aki vagy, és mindezt hogyan tedd.
12. nap
13. nap
Befogadás
Az előző nap párja. Ahhoz, hogy tudj adni, előbb kapnod kell, mert ha üres vagy, nincs mit adnod. Hogy hogyan és mi mindent lehet és kell befogadni, arról lesz szó ezen a napon.
13. nap

14. nap: második pihenőnap és ajándékok

Ismét egy pihenőnap egy újabb meditációs hanganyaggal, ami segít elmélyíteni a második hét anyagát.

2. bónusz:

Itt eléred a második bónuszt. Ez szintén egy e-book, ami az önbizalmadat fogja erősíteni. Önmagában 1.980Ft, de itt ezt is megkapod ingyen, ezúttal is a következő napi anyaggal küldöm!

harmadik hét:

15. nap
Önszeretet, Önbecsülés, Önértékelés, Önbizalom
És azok összefüggései. Mikor melyikkel kell foglalkoznod?
(És itt érkezik az az Önbizalom tuning pakk is)
15. nap
16. nap
A (rendszeres) összegzés
Nem akarhatunk a múltban ragadni, ám időnként vissza kell tekintenünk, hogy értékelni tudjuk, mennyit haladtunk előre. Ezért ezen a napon azt nézzük meg, hogy hogyan csináld jól az összegzést.
16. nap
17. nap
Transzmutáció
Ha a gondolkodásod változik, a tested is változik. Ilyenkor sokan megijednek és visszafordulnak, pedig ez már a siker kapuja. Átnézzük mi a teendő ilyenkor.
17. nap
18. nap
Művészet önismereti szemmel
A művészet nem csak abban jelenik meg, amit már ismerünk (zene, festészet stb...). Mindannyiunkban ott él a művész és őt is fel kell szabadítanunk. Ebbe az irányba haladunk ezen a napon.
18. nap
19. nap
Művészet önismereti szemmel​ (2)
Egy picit tovább visszük a művészet témáját és ezúttal még gyakorlatiasabb vizekre evezünk.
19. nap
20. nap
Hozzuk be önmagunkat
Igen, ez van. Abban a formában nem vagyunk tökéletesek, ahogy azt mások elvárnák. Ez a nap arra van, hogy ha az eddigiekkel el voltál maradva, most pótolni tudod.
Illetve itt kapod meg a második munkafüzetet is.
20. nap

21. nap: első pihenőnap és ajándékok

Ismét tartunk egy pihenő napot és ezúttal is kapsz hozzá egy meditációs hanganyagot, ami segít elmélyíteni a héten tanultakat.

3. bónusz:

Itt éred el a harmadik bónuszt. Ez még egy e-book, ezúttal olyan megerősítő mondatok gyűjteménye, amelyek megerősítik benned a bőség érzését, ami így aztán a külvilágban is rövidesen megjelenik (anyagi és egyéb formákban). Önmagában 1.490Ft, de itt szintén megkapod ingyen, és ezúttal is a következő napi anyaggal küldöm!

negyedik hét:

22. nap
Az alkotó
Ilyen személyiségrészünk is van és sokan összekeverik a művésszel. Ez alkalommal megértjük, mi a kettő között a különbség és miért fontos az alkotót is fejleszteni magunkban.
És itt érkezik a megerősítő mondatokat tartalmazó bónusz eebook.
22. nap
23. nap
Célok, célkitűzés
Milyen egy jó cél? Hogyan kell jól célokat kitűzni? Mivel rengeteg cél már a kitűzésekor kudarcba fullad, ezért ezt részletesen átbeszéljük.
23. nap
24. nap
A példamutatás jelentősége
Az a helyzet, hogy mindig példát mutatsz. A te döntésed, hogy milyet. Ezúttal az előző két részt fogjuk össze és megnézzük, hogyan válhat valakiből jó példa ha jó célokat tűz ki a bennünk élő alkotó .
24. nap
25. nap
Értékes élet vagy elpazarolt idő?
A legtöbben nem élnek, csak túlélnek. De ez a kifejezés már akkora közhely, hogy sokan elfogadták, hogy ez így van. Ezen a napon megbeszéljük, hogy mit kell tenned, ha tartalmasnak akarod érezni az életed.
25. nap
26. nap
A szabad művész
Még egyszer visszakanyarodunk a művész személyiségünkhöz. Most azt nézzük meg, miért fontos neki, hogy szabad lehessen. Utána pedig megbeszéljük, hogy hogyan add meg ezt neki.
26. nap
27. nap
A szabad alkotó
Igen, az alkotó is szeretne szabadon alkotni, ő is szabadságra vágyik. Itt megnézzük, hogy lehet az.
27. nap

28. nap: első pihenőnap és ajándékok

Az utolsó pihi nap egy utolsó meditáció hanganyaggal. Az utolsó, nagy, választható bónusz a záró napon jön!

záró napok:

29. nap
A szabadság és a bőség kapcsolata
Közeledünk a záráshoz, már szinte mindent tudsz, de nézzünk meg néhány fontos összefüggést a tanultak között. Ez alkalommal a szabadság és a bőség közötti összefüggést
29. nap
30. nap
Félelem vagy izgatottság?
Gyakran megesik, hogy azt hisszük, félünk valamitől, pedig csak izgatottak vagyunk. Most megtudod, hogyan ne téveszd össze a kettőt, ez pedig nagyon felgyorsítja a vágyaid megvalósulását!
Itt érkezik a harmadik összegző munkafüzeted is.
30. nap

Záró nap: rövid összegzés, ünneplés és bónusz választás!

Ezen a napon nincs új anyag, az eltelt 30 nap sikereit, megéléseit, felismeréseit tekintjük át, mélyítjük. Megünnepeljük, hogy kitartóan végig csináltad és választhatsz egy bónuszt az alábbiak közül:

Választható nagy bónuszok:

Két lehetőséget kínálok fel neked, ezekből az egyik a tiéd ingyen, bónuszként, mert végig csináltad!

Az első egy 2 órás online önismereti konzultáció. A beszélgetés kapcsolódhat ehhez a 30 napos sorozathoz, de bármilyen más problémádról, célodról is beszélhetünk és segítek egyről a kettőre jutni. Egy ilyen konzi ára egyébként 29.990Ft, de ha ezt választod, akkor a tiéd ingyen!

A másik lehetőség pedig a személyiséged építőkövei elemzés. Egy ilyen elemzés megmutatja, milyen értékeket hoztál magaddal a múltadból, mi az amit tudatosan és tudat alatt jól működtetsz. Ha ezeket ismered, sokkal könnyebben veszel majd bármiféle akadályt az életben. Nem korlátoz be, mint egy gyenge horoszkóp (ez vagy te és ez fog történni), hanem lehetőségeket tár eléd, hogy azokból azt választhasd, amit szeretnél. Ha ezt választod, akkor  19.980Ft helyett ingyen a tiéd!

A kuponkód, amivel a 40% kedvezményedet érvényesítheted 2020.10.13 éjfélig:

AMO40TTK