alkosd meg önmagad

ideiglenes lehetőség a teliholdtól teliholdig kihívás résztvevőinek!

30 napos izgalmas, gyakorlatias videós oktatósorozat, mini fejlesztő feladatokkal, meditációkkal munkafüzetekkel és szuper bónuszokkal, hogy közösen megtehessük az első lépéseket életfeladatod megtalálása felé!

A Teliholdtól Teliholdig Kihívás az aktuális energiákban való fejlődésről szól. Ha ezt szeretnéd tartós, bármikor használható önismereti tudással kiegészíteni, akkor a legjobb helyen jársz.

A nevének ellenére az Első lépéseid az életfeladatod felé sorozat egy olyan oktatósorozat, amely alapjaiban megtanít önmagadra új szemmel tekinteni, hogy felszabadítsd magad mások és a múlt láncai alól és ezáltal olyan életet élhess, amilyenre vágysz.

Most lerántjuk a leplet az oktatósorozat konkrét tartalmáról és a bónuszokat is nyilvánosságra hozzuk, hogy lásd, mennyi mindent kapsz majd.

Ráadásul most a kihívás résztvevőjeként rövid ideig, picivel több, mint 3 napig (Október 13 éjfélig) él egy kupon, amivel 40%-al olcsóbban hozzá jutsz. Ilyen alacsony sosem volt az ára és soha többé nem is lesz, szóval most érdemes beszerezned.

Nézd át a 30 nap menetrendjét, a kupont legalul találod, onnan tudsz majd átlépni a regisztrációs oldalra is.

Első hét:

7. nap: első pihenőnap és ajándékok

A rendszeres pihenés és feltöltődés kiemelten fontos, csak így tudsz kitartani. Ehhez kapsz egy meditációs hanganyagot, ami segít elmélyíteni az első hét anyagát.

1. bónusz:

Mivel idáig eljutottál, elérted az első bónuszt. Ez egy e-book, ami az emberi kapcsolataidat segít tisztán látni, hogy mélyebb kapcsolatot tudj kialakítani másokkal és önmagaddal. Önmagában 1.290Ft, de itt megkapod ingyen, a következő napi anyaggal küldöm!

második hét:

14. nap: második pihenőnap és ajándékok

Ismét egy pihenőnap egy újabb meditációs hanganyaggal, ami segít elmélyíteni a második hét anyagát.

2. bónusz:

Itt eléred a második bónuszt. Ez szintén egy e-book, ami az önbizalmadat fogja erősíteni. Önmagában 1.980Ft, de itt ezt is megkapod ingyen, ezúttal is a következő napi anyaggal küldöm!

harmadik hét:

21. nap: első pihenőnap és ajándékok

Ismét tartunk egy pihenő napot és ezúttal is kapsz hozzá egy meditációs hanganyagot, ami segít elmélyíteni a héten tanultakat.

3. bónusz:

Itt éred el a harmadik bónuszt. Ez még egy e-book, ezúttal olyan megerősítő mondatok gyűjteménye, amelyek megerősítik benned a bőség érzését, ami így aztán a külvilágban is rövidesen megjelenik (anyagi és egyéb formákban). Önmagában 1.490Ft, de itt szintén megkapod ingyen, és ezúttal is a következő napi anyaggal küldöm!

negyedik hét:

28. nap: első pihenőnap és ajándékok

Az utolsó pihi nap egy utolsó meditáció hanganyaggal. Az utolsó, nagy, választható bónusz a záró napon jön!

záró napok:

Záró nap: rövid összegzés, ünneplés és bónusz választás!

Ezen a napon nincs új anyag, az eltelt 30 nap sikereit, megéléseit, felismeréseit tekintjük át, mélyítjük. Megünnepeljük, hogy kitartóan végig csináltad és választhatsz egy bónuszt az alábbiak közül:

Választható nagy bónuszok:

Két lehetőséget kínálok fel neked, ezekből az egyik a tiéd ingyen, bónuszként, mert végig csináltad!

Az első egy 2 órás online önismereti konzultáció. A beszélgetés kapcsolódhat ehhez a 30 napos sorozathoz, de bármilyen más problémádról, célodról is beszélhetünk és segítek egyről a kettőre jutni. Egy ilyen konzi ára egyébként 29.990Ft, de ha ezt választod, akkor a tiéd ingyen!

A másik lehetőség pedig a személyiséged építőkövei elemzés. Egy ilyen elemzés megmutatja, milyen értékeket hoztál magaddal a múltadból, mi az amit tudatosan és tudat alatt jól működtetsz. Ha ezeket ismered, sokkal könnyebben veszel majd bármiféle akadályt az életben. Nem korlátoz be, mint egy gyenge horoszkóp (ez vagy te és ez fog történni), hanem lehetőségeket tár eléd, hogy azokból azt választhasd, amit szeretnél. Ha ezt választod, akkor  19.980Ft helyett ingyen a tiéd!

A kuponkód, amivel a 40% kedvezményedet érvényesítheted 2020.10.13 éjfélig:

AMO40TTK