blogbejegyzés:

A 2020-as őszi napéjegyenlőség

Az napéjegyenlőségek (a tavaszi és az őszi is) azt mutatják nekünk mindig, hogy ilyenkor az energiák összhangban, harmóniában vannak egymással. A férfi és a női oldal kiegyenlítődik. A polaritások mind ugyanolyan mértékben vannak jelen, tehát nem egy arany középút, hanem inkább a végletek, a különböző oldalak egyensúlya. Ilyenkor lép be a Nap a Mérleg jegybe is, ami szintén a harmónia, béke, szépség és mind a polaritások gyönyörű tükre, az emberi kapcsolataink jelképe is. (Hiszen például párkapcsolatunkban látható legjobban, hogyan is működik életünkben a férfi és a nő harmóniája.)

A másik napéjegyenlőség tavasszal van. Akkor kezdődik az asztrológiai év, elindulunk felfelé a fény útján, feltöltekezünk, teremtünk, tápláljuk elvetett magvaink és itt, amikor a Nap újra erre az egyensúlyi ponthoz ér, elérkeztünk éves utunk feléhez. Így itt kezdődik az asztrológiai ősz, a valódi betakarítás, aratás. Itt jönnek az eredmények.

Az eredmények mindig jönnek! Ha nem tetszik, aminek az eredményét tapasztalod, akkor nézd meg, hogy mit vetettél el. És változtass. Ha tetszik az eredmény, akkor is nézd meg, minek köszönhető az, hiszen akkor ezt már könnyebben tudod legközelebb is tudatosan felhasználni.

Az ősz mindig elhoz egy mélyülést önmagunkba, egyfajta befele fordulást, belül. Tehát lehet egyébként olyan életet élsz, hogy rengeteg ember között vagy, de belső világod, éned is sokkal inkább hívogat. Jól esik már ilyenkor bevackolni, magunkra figyelni, elmélyülni önmagunkban. Így ez az önismereti belső munka tökéletes ideje – nem csak ma, hanem az egész őszi-téli időszakban.

Mint ahogy a természet is ilyenkor már elkezdi levetni a régi arcát, úgy mi is a belső elemzéseinkkel, rendeződésünkkel párhuzamosan már elkezdjük lerakni ezt az évet, hogy aztán tavasztól újra kezdődhessen az új. Így az őszi-téli időszak mindig már a jövőről is szól. Olyan leckék, olyan feladatok jönnek, amik már a tavaszi kezdetre kezdenek felkészíteni, hogy amire odaérünk, készen álljunk, már belül megérlelődjön, hogy már kint is elindulhasson.

A munka mindig belül kezdődik! Az, ami látszódik, az már csak olyan, mint a jéghegy csúcsa. A legtöbb erőfeszítés a sikerhez, az eredményekhez (bármilyen életterületen, bármilyen szituációban) belül történik, mert akkor tud igazán stabil lenni. Akkor tudja a következő aratáskor azokat az eredményeket hozni, amik boldoggá tesznek, ha most, az őszi-téli időszakban elvégzed a most kellő belső munkát, ami felkészít a későbbi tervezésre, majd a külvilágban való elindulásra.

Ez minden évben így van. És az, aki már évek óta együtt halad a természetes ciklusainkkal, ezt jól érzi. Ha nem, nem gond, csak kezdd el. Helyezd át a fókuszod befelé, kezdj el mélyülni önmagadban és szembenézni önmagad csodálatosságával.

Biztosan érzed azt is, hogy ez az év eléggé különleges. Igen, nagy váltásban vagyunk, de erről már sokan írtak. És mivel ez a napéjegyenlőség az egész őszre hatással van (mivel a kezdetben benne van az egész), ezért úgy gondolom ez egy fontos pont, amit megéri jól ismerni.

 

Szóval nézzük, mi is kezdődik el ma:

Ez a napéjegyenlőségünk képlete. Nem gond, ha nem érted, mindjárt mondom mi van rajta, most csak vess rá egy pillantást. Mert az energia így is átmegy egy kicsit.

Ha jól megfigyeled, láthatsz rajta egy piros háromszöget, ez a háromszög mutatja nekünk most, hogy milyen erőbefektetésekre van szükségünk ebben az időszakban.

Bal oldalt van a Jupiter – Plútó – Szaturnusz hármas, amit már jól ismerünk, hiszen az egész évünket áthatja. Ők a nagy mestereink idén, ők dolgoznak bennünk teljes erejükből azon, hogy megtörténjen a sorsfordító emelkedés a minőségibb, istenibb saját utad felé. És mivel együtt állnak az Ascendenssel, az első életterületen helyezkednek el, így ez a negyedév teljes mértékben azt mutatja nekünk, hogy amit ők idáig tanítottak, azt tudatosítani kell, és beépíteni önmagunkba, saját személyiségünkbe. Tehát az eddig tanultakat a gyakorlatba ültetve elkezdeni megélni azt és elindítani lelked magasabb szintű szárnyalását (Sas csillagkép) összhangban az önvalóddal, együtt működtetve azt az egóddal (nem küzdve ellene).

Ennek a megvalósítására törekszünk most nagyon. Ezt most úgy tudjuk megvalósítani, hogy megnézzük a háromszög másik két csúcsát is és azokat alkalmazzuk.

A Merkúr (a képen fent) épp együtt áll a Spica csillaggal. A Spica a Szűz csillagkép csillaga, és ez jelzi konkrétan az aratást (a neve is azt jelenti búza). Így a Merkúr elemző, tisztán látó, értelmező képességével mindenképpen rá kell nézni, hogy mi az, amit most aratunk, mi minden van most és (nem túlagyalva) kielemezni, tisztán látni, hogy mi is vezetett idáig. Meg kell néznünk azt is a saját életünkben, hogy mit tanítanak annyira a fentebb említett nagybolygók, mert kell ezt már látni.

Összességében a mesterek arra tanítottak egész évben, hogy hogyan tudsz jobban Önmagad lenni. Megmutatták, mi minden hátráltat ebben, sőt biztosan le is romboltak bár dolgot. Elintézték, hogy sokat legyél otthon, hogy tudj elvonultan befele és a saját életedre figyelni. És ha a félelmet legalább egy kicsit tudtad uralni és kihasználni a helyzeted a saját javadra, akkor biztosan szuper felismerésekre tettél szert idén, amik előre visznek és támogatnak téged a sokkal jobb életed felé. (Ha nem jól használtad ki eddig az évet, nem gond. Akkor most tedd meg ezt az önvizsgálatot, most szűrd le a következtetéseket, most lásd meg, mi mindent is akart neked tanítani és miken kell változtatnod. Még megteheted.)

Szóval neked mit tanítottak? Engedd, hogy megmutassa magát neked a kellő információ. Ha nem látod, kérj olyan embertől segítséget, aki valóban mesterként tud neked ebben segíteni és tanítani. Vagy ha együtt dolgoztál egy ilyen emberrel korábban, akkor szüreteld le az általa tanított dolgok lényegét.

A Mars, a háromszögben lent, pedig ezekhez erőt ad. Akaraterőt, lendületet, motivációt. De mivel retrográd, így itt is rámutathat fontos pontokra, gyenge pontokra, amik erősítésével még több erőre, lendületre, motivációra tudsz szert tenni.

A Mars akarata most együtt rezeg az égi akarattal, így akkor tudod ezt valóban magas szinten működtetni, ha szíved és elméd összhangban tud működni, tehát te is azt akarod megvalósítani, amit a szíved súg. (Ami sokszor irracionális, sokszor olyan, hogy nem is tudjuk, hogyan fogjuk végig csinálni.) Ha szembe mész szíved akaratával, akkor érezheted azt igazán, hogy ellenállásokba ütközöl.

Akkor tudsz most valódi eredményeket elérni, hogyha a Merkúr tisztánlátását, elemzését ötvözöd a Mars szív-elme akaratával. Lásd tisztán, mit is akarsz! Mit súg a szíved. Ha egyedül nem megy, kezdj el foglalkozni ezzel a témával mélyebben, segítővel. Mert ez a nagy változás, az idei sorsfordítás az egész további életedre kihat. Érdemes a lehető legtöbbet kihozni belőle, mert elszáll melletted. Ezért nem lehet kifogás sem az, hogy nincs időd magadra, sem az, hogy nincs pénzed. Ezt idén meg kell tenni!

Beszélj másokkal a vágyaidról, a céljaidról, mert a kommunikációnak most nagy teremtő ereje van. Ezzel összhangban pedig hagyd abba a panaszkodást, a pletykálkodást, önmagad és mások sajnálását és az egyéb lehúzó, negatív kommunikációt, mert ezzel saját magadnak teremtesz további olyan dolgokat, hogy legyen okod rosszul érezni magad. E helyett fejezd ki inkább az örömöd, a hálád, a szereteted, emeld magad és másokat is a tiszta, megegyező, támogató kommunikációddal.

A Hold együtt áll az Antares, a Szeretet csillagával. Szóval itt az idő szeretni! befogadni azt, táplálni önmagunkban és táplálni másokat is vele annak kiárasztásával. Engedd szabadon és éld meg szabadon a Szeretetet. Ekkor fogod magad igazán otthon érezni ősszel és ez segít ahhoz is, hogy szabadon kapcsolódj saját képességeiddel. Engedd szabadon a múltad, fogadd be tanításait és engedd el. Rázd le szívedről a láncokat és szeress. Ez kell a harmóniához.

Ha nem megy, tegyél érte, hogy menjen! Tőled függ! A múlt láncainak lerázásával most te is képes vagy szabadon szeretni. Csak tedd meg.

A Vénusz, belső művészünk még mindig művészien akar alkotni, megélni a művészet örömeit, kiáradóan, megmutatva ezt a világnak. Tedd meg, engedd szabadon, bármit is érezz belül, hogy csinálni akarsz. Ami formába akar öntődni az életedbe, annak adj teret és időt, meg persze pénzt. Tegyél a saját, magasabb szintű életed megteremtésébe pénzt! Hiszen ez nélkül az új életedben sem lesz pénz. Ha bőséggel teli életet akarsz, akkor pénzt kell tenned a saját életedbe. (Nem feleslegesen költekezve, hanem úgy, ahogy most a művészednek, az életed művészi megalkotásához kell!)

A külvilág most nagyon a múltadat tudja mutatni. Belül keresd a válaszaidat, önmagadban. Ha kívülre nézel, ha elhiszed a világnak azt, amit most mutat neked, akkor a múlthoz kötöd saját magad. Rugaszkodj el kicsit a jelenlegi körülményeidtől és lásd úgy, mint egy művész egy tiszta lapot, ahová azt festhetsz fel, amit csak akarsz.

Ha megvizsgálod az elmúlt minimum fél évet, akkor láthatod, hogy mi minden volt a tanítás, hol mindenhol fejlődtél és miben kell még. Látod a képességeidet, és azt is, hogy mit akar a szíved, miben leli most leginkább örömét. Fess erről egy új képet és azt kezd el táplálni belül, hogy megjelenjen kint is. Minden változás belül kezdődik és csak idővel jelenik meg kint. Ha a kint-ből indulsz ki, a múltban élsz. Lépj ki a saját időhurkodból végre! És járd a szeretet útját és legyél tudatos teremtője az életednek.

Mélyülj el belső világodban, láss rá a benned lévő titkokra, vágd le magadról a múlt láncait, hogy megszülethessen a téli napfordulóval életedben a fény, ami valódi örömöt hoz az életedbe. <3

A személyes őszi előrejelzés regisztrációja lezárult. Konkrét kérdésedet, érdeklődésedet szeretettel várom a hello@alkosdmegonmagd.hu címen.

Szeretnéd tudni, hogy mindez hogyan kapcsolódik a te személyes képletedhez?

Hogy például hol van az életedben idén a mesterek tanítása? Mi az, amit a Merkúrral tisztán kell látnod, aratnod és hol működik benned most a Mars ereje? Vagy épp, hogy milyen életterületedre fókuszálva tudsz ősszel előre haladni?

Rendeld meg a limitált Őszi személyes előrejelzést itt:

A legtöbb előrejelzéssel ellentétben nem azt fogod megtudni, hogy mi fog történni, szóval nem egy lehúzó, kritizáló és bekorlátozó anyagot kapsz. Helyette nagyjából 10 oldalon, mélyen és részletesen kifejtem neked, hogy mi mindent kínál tálcán személyesen neked az univerzum az ősszel, hogy erről a tálcáról azt emelhesd le, amire neked szükséged van.

Az ára mindössze 4.990Ft!

Egy hagyományos elemzéshez vagy előrejelzéshez ez egy töredék ár, hogy biztosan megengedhesd magadnak. Fizetni átutalással tudod, ehhez minden szükséges infót elküldök a megrendelésedet követően!

Már csak ennyi ideig elérhető az előrejelzés:

Napok
Órák
Percek
Másodpercek

Számlázási címed:

Vége

Olvasnál még hasonlókat?

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelemre, tedd meg most!

Miért? Mert ezekbe az e-mailekbe nem a máshol megszokott sablon tartalmak kerülnek.
Olyan dolgokat találsz bennük, amiket sem a blogon, sem más felületeken nem publikálok.
Nálam alap, hogy a feliratkozóim elsők között értesülnek minden újdonságról.
A spam-et elvből nem küldök, mivel én sem szeretem. Helyette időnként apró ajándékokat csempészek az e-mailekbe, ezért érdemes mindig végig olvasnod őket.

Ha ez így szimpi, csatlakozz ennek a mini űrlapnak a kitöltésével:

A feliratkozom gombra kattintással hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.
ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Gratulálok,
a megrendelésed sikeres volt!

Küldtem egy e-mailt a megadott címedre a részletekkel. Ha elsőre nem találod, nézd meg a frissítések, promócikók stb. mappákat is!

Most már bezárhatod ezt az ablakot!

ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Sikeres feliratkozás!

Gratulálok és üdv a belső körben!

Az első e-mail perceken belül meg kell hogy érkezzen a megadott e-mail címedre. Kérlek olvasd át. Szükség esetén nézd meg a promóciók/spam és hasonló mappákat is.