blogbejegyzés:

Teliholddal nyitjuk a hónapot, ezeket a lehetőségeket hozza

A Nap most a Mérleg jegyben és Szűz csillagképben jár. A Szűz csillagkép belső munkái, belső rendezése most ezáltal aktív. Végezzük a belső átalakítást, hogy aztán pár nap múlva, a Holló csillagképeinél beavatást nyerhessünk a következő élet-bölcsességbe. Ez kell ahhoz, hogy belső egyensúlyunkat, harmóniánkat és a nagyobb belső békét most elérjük.

Mivel a Nap a 4. területre került, így jobban megismerhetjük saját képességeinket, saját múltunkat. Most akkor vagyunk egyensúlyban, ha egyre inkább felfedezzük és használjuk hozott képességeinket és ezekre építkezve haladunk az életünkkel előre. Ahogy ezeket megéljük emberi kapcsolataink által is, tudósként fedezzük fel még inkább önmagunkat, hogy nagyobb kiteljesedésben lehessünk jelen.

Szemben a Hold a Kos jegyben mutatja, hogy érezzük az erőt és most érzelmeinkkel tudunk nagyon beindítani dolgokat. És ezt be is kell fogadni, mert ez segíti a mélyülést és az előző kör lezárását. Ezen kívül, a Hold a Halak csillagképben egy mély érzékelést is mutat és mivel a szemben lévő Nap ide világít, így láthatjuk is, hogy mi van mélyen bennünk, a láthatón túl, mi akar most befogadásunk és táplálásunk segítségével most elindulni.

Lehet most még csak érezzük, szóval figyeljünk a jelekre, az üzenetekre (amit minden történés magában rejt) amik itt és az egész hónapban jönnek, mert mind mély tanulságokat hordoznak a mi legmélyebb szintű részeinkről. Ezáltal segítik a mély egységet önmagunkkal. (Lehet először azt mutatják meg, hogy ki nem vagy, hogy így, leszedve magadról a héjakat, kerülj mélyebbre, hogy meglásd a belső fényed. Így érdemes ítélkezés mentesen nézni most életünkre.)

A Hold a 10. területen van, így ez kell ahhoz, hogy előre haladjunk. Az érzéseink vezetnek most minket, főleg, hogy a Neptunusz is együtt áll az MC-vel. Eközben még mindig tart a mély jövő tisztulás, a Vízöntő Jövő Vize által, ami a Neptunuszra zúdul. Retrográd mozgásának köszönhetően mutatja az utat, hogy milyen kétely, bizonytalanság szab gátat előrehaladásunknak mély világunkban. De ezt bölcsen, célirányosan meg is fejlődhetjük, amiben a Jupiter-Plútó-Szaturnusz is segít.

Szóval ahhoz, hogy most előre haladj, az a legfontosabb, hogy hogyan érzed magad! Ha szenvedsz, akkor nem a külvilág dolgaitól szenvedsz valójában, hanem attól, ahogy hozzáállsz az adott problémához. Nem számít, mi van most kint, törekedj arra, hogy jól legyél. Érezd magad úgy, amilyen életet akarsz élni, ami összhangban van azzal, aki vagy (a szíved vágyaival). Érezd most azt, hogy szeretsz és szeretve vagy, hogy támogató kapcsolataid vannak, bőségben, szabadon élsz. Amit csinálsz, azt csináld szenvedéllyel, flowban, játszva, örömben. Ezek nagyon előre visznek, mert mind teremtik a szebb – bőségesebb – boldogabb jövőd! Te döntöd el, hogy hogyan érzed most magad és érzéseiddel milyen életet teremtesz magadnak (merre mész tovább).

Az idő tengelye most a rendből (Szűz jegy) mutat az egység (Halak jegy) felé, mögöttük pedig az Oroszlán és a Vízöntő csillagképek vannak.

A múlt tisztánlátása, szeretettel való feltöltése, rendezése, elemzése adja a stabilitást, ami visz felfelé a mélyebb egység, érzékelés, kapcsolódás felé, ami által szabadul fel a jövőnk. Így ez a Telihold is a szabadság felé vezet. Hogy felszabadítva önmagunk, belső képességeinket, odaadakozhassuk a világnak szabad Önmagunkat. Itt az Eridanusz, a spirituális út vége az a hely, ahol a lélek felszabadulhat a tér és az idő láncai alól is. Legalábbis ilyenkor van esélyünk ráérzékelni az ezzel kapcsolatos aktuális üzenetekre, hogy feljebb emelkedhessünk és közelebb jussunk utunk végéhez.

A Zenit, az ég teteje most az Androméda és a Gyík közötti tér, itt a Pegazus is. Pegazus szállítja a Gyíkot, tehát Zeusz villámait, tehát az isteni gondolatokat, ötleteket, fényt. Az inspiratív gondolataink ezért igazán zseniálisak lehetnek itt, amik mindenképp felfelé visznek. Nyitva az információs sztráda az ég felé. Figyeljünk oda, hogy mit mondunk, mit hallunk, mert ez most (is) fontos.

Minden szó, amit gondolsz, vagy kimondasz, teremtő erővel bír! Valóban úgy beszélsz a saját életedről, úgy fogalmazod meg a mondandódat, ami a szabadabb életed megteremtését támogatja? Vagy még mindig panaszkodsz, degradálod magad, összehasonlítgatod magad másokkal, önsajniban vagy? Változtass!

Androméda ilyenkor mindig arra is emlékeztet bennünket, hogy félre kell tenni kicsit egónkat, meghozni azt az áldozatot, hogy jöjjön ez a segítség a feljebb lépéshez. Mivel itt a Hold és Neptunusz, ez valószínűleg érzelmi áldozatot „követel”, érzelmeinken kell vezetőként úrrá lennünk, bölcsen, következetesen, higgadtan, kitartóan, türelmesen, tudatosan.

Tehát neked kell az életed vezetőjeként úgy döntened, hogy abbahagyod, hogy lehúzod a saját életed a lehúzó érzéseiddel. Válaszd a felemlő érzéseket, tudatosan és kitartóan, lépésről lépésre, türelmesen gyakorold.

Sokáig éreztél lehúzó érzéseket önmagaddal kapcsolatban. A szokásoddá alakult már, szóval idő, amíg úgy sajátítod el a pozitív hozzáállást, az emelő érzések tudatos és folytonos megélését, hogy már könnyedén és automatikusan menjen. Gyakorold. Ahogy rajtakapod magad, hogy megint sz@rul érzed magad, változtass! Változtass az érzéseiden, a hozzáállásodon, de ez ne menjen át a probléma szőnyeg alá söprésébe. Ezzel az új hozzáállással, könnyedén oldd meg az összes problémád. A te kezedben van a döntés hatalma, hogy milyen érzéseid vannak egy adott helyzettel kapcsolatban. Mindent lehet könnyedén venni.

A tér tengelye most a Bak jegyből a Rák felé mutat. Így ez is az érzelmek bölcs uralására hívja fel a figyelmet. Uralkodóként állni a külvilághoz is, így lenni jelen a kapcsolatainkban, közben pedig érzékelni magunkat. Engedjük meg magunknak, hogy érezzünk, csak legyen itt a tudatos megfigyelő.

A 3 mester most a kapcsolatainkban teljesedik ki. Így most kintről jöhetnek a tanítások, tükröket mutathatnak nekünk. De mivel megvalósító kapcsolatban vannak még mindig a retrográd Marssal, mindez visszatérő erőnk magasabb szintű megvalósításában is segít. A Mars a 11. területen ő is a szabadsághoz való előrehaladást hangsúlyozza, ebbe teszi ő is az erejét. Ezáltal fontos most a támogató közeg is.

A Mars Vénusz emelő kapcsolatának és a Vénusz – Merkúr támogató kapcsolatának köszönhetően pedig erről művészien át is adhatjuk az információt, gondolatainkat másoknak. Így könnyedén le is tudjuk kommunikálni, hogyha valami új dolgot akarunk beindítani a nagyobb szabadság érdekében. A művészetünk emeli a szabadságunkban lévő erőt, ami megvalósítja a 3 mester tanításának gyakorlatba ültetését, ami előhozhat valamilyen kommunikációs képességet, igazság művészi megértését is, amivel még nagyobb szabadságot és megújulást tudunk kiteljesíteni.

A Vénusz művészete pedig most a szeretetről szól, ugyanis most ő érte el a Regulus csillagot. Így ideje van most megszeretni a bennünk lévő magasabb szintű nőt, a művészt.

A Merkúr szemben áll az Uránusszal, így most, ami még segít az itt lévő energiák kiteljesítésében az erősen a magasabb, új szinten történő tisztánlátás. Tágul a tudatunk. Ez által felszabadultabban tudjuk alkotni, kreatívan a saját életünket az új, tágabb gondolkodásunkkal és kommunikációnkkal. Érdekelhetnek itt jobban az eszmék, az új dolgok.

A Nap és a Hold is megvalósító kapcsolatban állnak az Ascendenssel, ami nem csak a Rák jegyre, hanem az Ikrek csillagképre és az alatta lévő Szíriusz csillagra is mutat.

Így most ezt az egészet a Szíriusz energiáinak tudatos alkalmazása segíti, illetve a leírtak által tudjuk magunkban is magasabb szintre emelni a Szíriusz energiáinak tudatos használatát. A Szíriusz a Nagy Kutya csillagképben van, így azt mindenképpen el akarja érni, hogy erősödjön saját hűségünk önmagunkhoz, és mivel Nimród kutyája, így a bennünk lévő Fényhez is. Ezzel a szeretet alapú bölcs és tudatos hűséggel tudjuk most a legmagasabb szinten kiteljesíteni a Nap és Hold kiteljesedését, ami most képességeink rendezett használatából és megérzéseink követéséből tevődik össze, hogy a rendből haladhassunk a nagyobb egységhez.

Összességében láthatjuk már ebből is, hogy ez az időszak mennyire az érzésekről szól. Hogy képesek vagyunk-e uralkodni az érzéseinken, mert ezáltal egy magasabb szinten érzékelhetünk rá arra, hogy kik is vagyunk, milyen képességeink vannak és miért vagyunk itt egyáltalán. Az érzelmeken való uralkodás nem elfojtás vagy elnyomás, hanem az érzések helyes kezelése, hogy azok ne uralkodjanak fölöttünk. Ezáltal jobb kapcsolatot alakíthatunk ki a női energiához tartozó dolgainkkal is, így nagyobb egységet érhetünk el.

A bennünk élő művész, a nő felszabadítását kell most meglépnünk, belül. Ez a rész az, aki érez, aki érzékel, aki befogad – táplál – elenged. Ő a passzív oldal, aki leginkább a látszat mögött tevékenykedik, épp ezért a nagyon a látszatra épülő világunkban régóta elfeledkeztünk arról, milyen fontos is az, amit ő tesz. Pedig befogadás nélkül nincs siker, nincs győzelem.

Így tegyük félre azt a racionális kényszert, hogy „hiszem, ha látom”, mert ez a hónap nem ilyen lesz! Azok a lényegi dolgok, amik itt történnek, láthatatlanok a fizikai szemnek, először. Belső szemeinkkel és hitünkkel tudjuk csak felfedezni, érezni az itt történő csodákat. És ha képes vagy valóban elhinni, hogy ez a valóság, hogy tényleg történik, hogy tényleg képes vagy megérezni, hogy ki vagy, akkor megjelenik a külvilágban is és idővel érthetővé válik. A hited nem visszaigazolható, nem bebizonyítható, ezért hit. Amit hiszel, azt a valóságot teremted meg. És te döntöd el, hogy miben hiszel.

Én többek között abban hiszek, hogy ez egy nagyon csodálatos és emelő hónap, tele lehetőséggel, sikerrel, szeretettel, bőséggel és boldogsággal.

Vége

Olvasnál még hasonlókat?

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelemre, tedd meg most!

Miért? Mert ezekbe az e-mailekbe nem a máshol megszokott sablon tartalmak kerülnek.
Olyan dolgokat találsz bennük, amiket sem a blogon, sem más felületeken nem publikálok.
Nálam alap, hogy a feliratkozóim elsők között értesülnek minden újdonságról.
A spam-et elvből nem küldök, mivel én sem szeretem. Helyette időnként apró ajándékokat csempészek az e-mailekbe, ezért érdemes mindig végig olvasnod őket.

Ha ez így szimpi, csatlakozz ennek a mini űrlapnak a kitöltésével:

A feliratkozom gombra kattintással hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.
ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Sikeres feliratkozás!

Gratulálok és üdv a belső körben!

Az első e-mail perceken belül meg kell hogy érkezzen a megadott e-mail címedre. Kérlek olvasd át. Szükség esetén nézd meg a promóciók/spam és hasonló mappákat is.