blogbejegyzés:

Aktuális energiák és lehetőségek (2020/08/17 – 23)

Egy újabb csodálatos és aktív hét elé nézünk, ami tele van óriási lehetőségekkel.

Amit mindenképpen tudnod kell, hogy 19.-én hajnalban (pontosan 2:41-kor a magyar idő szerint) van most újhold.

Az újhold mindig egy új kezdet, egy új elindulás, ami által beindítjuk az elkövetkező nagyjából 1 hónapunkat. És mivel minden kezdetben benne van az egész, ezért érdemes figyelni, milyen érzések, gondolatok járnak át minket újhold környékén. Mert az, hogy mit teszünk, hogyan érezzük magunkat, hogyan gondolkodunk a dolgokról, milyen döntéseket hozunk aznap (akár tudatosan vagy öntudatlanul a nemdöntéseink által – mert az is döntés, ha nem döntünk), mind nagyban megadja a következő hónapunk alaphangját.

(És ilyenkor, ha ez nem tudatosan történik, jön az az érzés két héttel később, amikor kiteljesednek a döntéseid eredményei, hogy nem érted, miért történik veled az, ami. És mivel nem alkalmazod ezeket a természeti törvényeket, elfelejted, hogy milyen döntéseket, vagy célokat hoztál meg újholdkor és ezért nem látod, hogy mindez belőled indult ki és nem az élet tolt ki veled. Ezáltal ez egy csodálatos eszköz arra, hogy kezedbe vedd az életed uralását és összhangba kerülj magaddal.)

Épp ezért érdemes tudatosan jelen lenni aznap (egyébként minden nap, hiszen minden nap teremtjük az életünk, csak ilyenkor erőteljesebb az eredménye) és figyelni belülre. Ezáltal sokkal jobban láthatod a saját hatásod az életedre és ha látod, akkor már könnyen változtathatsz is rajta. (Csak bele kell tenni a kellő energiát.)

Ez a recept nagyon egyszerű és mindenkinél működik. Miért? Mert mindannyian ugyanabból az anyagból vagyunk gyúrva, ugyanúgy emberek vagyunk, akik természetünkből adódóan az univerzum részei és ezért ugyanazok a természeti szabályok vonatkoznak mindannyiunkra. Csak van, aki ezeket használja, és ezáltal tudatosan formálja az életét és van, aki nem akar ezekről tudomás szerezni és az áldozat szerepet és a tehetetlenséget választja, mivel az bár kellemetlenebb, de ismeri és ezáltal nem kell szembenéznie a változással és a saját teremtő szerepének a súlyával.

Te döntöd el, hogy melyik csapatba tartozol.

Ha a tudatosságot választod, olvass tovább.

Szóval, mint ahogy már korábban is írtam, ez egy nagyon aktív időszak.

Ezt úgy értsd, hogy leginkább belül aktív. Kint, a külvilágban érezheted azt is, mintha úgy minden állna, nem történne semmi, vagy ha igen, az is csak egy újabb nehézség. Ez miatt érezheted úgyis magad, mintha minden erőfeszítésed feleslegesen történne, mintha csak leöntenéd az energiádat a lefolyón, pazarolva.

Nah az ilyen napokban kell nagyon résen lenni! Ugyanis nincs feleslegesen kidobott energia, még ha úgy is érzed. Minden befektetett energiának megvan a maga gyümölcse, csak sokszor ezt az eredményt nem akkor rögtön aratjuk le, hanem kicsit később.

Ezért nagyon fontos gyakorolni azt a hozzáállást, hogy az érzéseid, a környezeted, ami éppen most történik veled, az NEM TE VAGY! Ezek benned, vagy körülötted vannak, de nem te vagy az. És mivel te változtatsz magadon, előbb-vagy utóbb a környezetedben lévő dolgok is változnak. De a külső dolgok megteremtéséhez mindig kell idő.

És ez az idő nem úgy történik, hogy hátradőlsz és vársz… mert akkor nem történik semmi. Nem úgy kell időt adni valaminek, hogy eltűröd a környezetben lévő fájdalmas dolgokat, mert be akarod bizonyítani, hogy erős vagy.

Hanem úgy, hogy:

1: Leválasztod magad a saját körülményeidről (tehát az, ami éppen az életedben van, az nem te vagy). Tehát kezd el ne azzal azonosítani magad, amit éppen látsz magadban vagy magad körül.

2: Megválasztod, hogy mit akarsz elérni. (Új párkapcsolat, több pénz, új munka, stb.) Hozz új döntéseket, írj le új víziókat, stb.

3: Az energiádat (tehát a hozzáállásodat, a gondolkodásodat, az elvárásaidat, az imáidat, az érzéseidet, az akaratodat, a tetteidet, a kimondott szavaidat összhangban) abba fekteted bele, amit akarsz (nem abba, amit el akarsz kerülni). Hozd rögtön mozgásba az energiákat és ne várj.

4: Harcosként, kitartóan, bátran csinálod ezt tovább, még akkor is, ha a körülményeidben ez még nem látszik. (Hiszen tudod, hogy a körülményeidnek még kell egy kis idő, amíg átalakulnak és mivel a körülményeid nem te vagy, ezért te érezheted magad például már úgyis gazdagnak, hogy a külvilág még csak 1-2 hónap múlva kezdi megmutatni neked ezt, hogy ez valóban így van.)

5: Épp ezért elengedhetetlen, hogy hinned kell magadban! Hinni abban, hogy azt teremted, amit akarsz. Hinni abban, hogy képes vagy rá! Hinni abban, hogy megcsinálod és hogy megvan hozzá a tudásod, és minden képességed! Hinni abban, hogy ez tényleg így működik, még akkor is, ha még nem látod. És erre emlékeztesd is magad folyamatosan!

6: Szüreteld le, ünnepeld meg a sikereidet mindig. Vedd észre, értékeld őket. Tisztázd magadban, hogy neked mit jelent a siker. (Nekem például minden pihenés is egy nagy siker, vagy minden elengedés, mert hozzátesz a szabadságomhoz. Minden belső változtatás siker, minden tiszta pillanat, vagy minden szerelemmel eltöltött perc is siker és a külső tetteim, elért eredményeim is – a kicsik és nagyon is egyaránt.) És érj el sok sikert! Akarj sikeres és eredményes lenni. Az elért sikereid erősítik a hited épp ezért, ha úgy gondolod, te nem tudsz hinni eléggé magadban, kezd el megfigyelni és értékelni a sikereidet és tegyél egyre bátrabb lépéseket. Bizonyítsd be magadnak, hogy igenis sikeres vagy!

Ezek a lépések mind támogatják és erősítik egymást. Úgyhogy csináld úgy is, ha most épp azt érzed, valamelyik lépésnél kicsit gyengébb vagy. Nem számít, menet közben megerősödsz, csak haladj. Tedd bele a lehető legtöbb energiát abba, amit éppen el akarsz érni.

És nagyon fontos, akarj győzelmet aratni!

Hagyd abba azt a hozzáállást, hogy azért teszel dolgokat, hogy valamit ne veszíts el. Tudom, ez nagy motiváció, viszont mivel ez félelem alapú, ezáltal pont azt éred el, hogy még hamarabb elveszíted.

Ne a veszteségtől való félelmed vezessen, mert így ez egy nagyon harcos időszak lesz. Szinte már küzdés az életbenmaradásért.

Válaszd a szeretet útját! Válaszd a szíved. Mire vágysz valójában? Egy szenvedélyes boldog szerelemre? Szabadságra? Több pénzre? Az ebbe befektetett erő és energia most sokkal jobban megtérül!

És ez csak a hozzáállásodon múlik, tényleg! Azon, hogy mire helyezed a figyelmed, a polaritás melyik oldalára és hogy használod-e erre a fenti lépéseket.

Miért fontos most ez ennyire?

Az újholdkor a Mars az MC-nél jár. Tehát ez a céljainkba, előrehaladásunkba befektetett erő és az itt elért győzelem hónapja. Ehhez megkapunk minden lehetőséget, most leginkább a Szaturnusz által. Ezáltal fókuszált erőbefektetésre van itt szükség az előrehaladáshoz és arra, hogy jól használjuk fel az időnket. Ezek segítségével minden kihívás teljesíthető. Ezek mellett elengedhetetlen még a hit és hogy meg merd lépni a változást még akkor is, ha egyáltalán nem látod az utat magad előtt. Lépésről lépésre haladva, mindig a megfelelő időben meglátod a következő lépést. Minél gyorsabban haladsz, annál gyorsabban kristályozódik ki az út is előtted.

A Nap-Hold páros most együtt áll a Merkúrral is és ők együtt állnak a Regulussal, az Oroszlán Szívével. Ezáltal most tisztán láthatod, hogy mit súg a szíved, megláthatod a Szeretet útját és meghozhatod az ide tartozó új döntéseidet, új lépéseidet. És innen indíthatod el most az új hónapot.

Ezáltal bármilyen nehéz is (most még) ez az időszak, a Szeretet felé visz és megláthatjuk a káoszban is a rendet, a szépséget és ez megkönnyíti az utat. (De az erőbefektetést így sem lehet megúszni.)

Ezért csinálj olyan dolgokat is, amik örömöt okoznak neked, amiket szeretsz, ami lelkesít. Ezek adnak most erőt a többi kihíváshoz.

Mindez azért kell, hogy egy újabb, stabilabb szintre tudd hozni az egész életed. Egy olyan szintre, ami boldoggá tesz téged. Hogy emelkedj! De ez tőled függ, ha nem a megfelelő helyre teszed az erőd, lefelé is lehet zuhanni.

Törekedj most mindent a Szeretet erejéből elindítani, mert a Szeretet most a legnagyobb emelő erő. Mutasd ki, éld meg, adj magadnak, adj másoknak. Tölts minél több időt ebben az állapotban most és vidd bele minél több cselekvésedbe.

Itasd át most a saját magadról és a képességeidről alkotott képet is Szeretettel. Foglalkozz önszereteted és pozitív önképed növelésével. Gyakorold sokat önmagaddal kapcsolatban a feltétel nélküli Szeretet működtetését. Nem kell, hogy tökéletesen csináld, csak most tegyél ebbe is időt-energiát, akár pénzt is és fejleszd tovább a következő szintre. Mert most rengeteg mindenre rá is láthatsz magadban ez által.

A héten az anyagi világunkban is elkezdenek beérni a sikerek. De vigyázz, ezek a korábbi befektetett energiád sikerei! Szóval bármit is hozzon a számodra, tudd, hogy ezekért már régebben (március óta) dolgozol.

Ezáltal, ha örömöt, boldogságot aratsz, akkor se dőlj hátra, csináld tovább. Mert a most befektetett energia később válik gyümölcsözővé. És ez a folyamatosság kell ahhoz, hogy ne egy hullámvasút legyen az élet, hogy a „jó után” ne a „rossz” jöjjön, hanem a még jobb. Menj előre, csináld, bármi is van most!

Ha pedig kudarcot tapasztalsz, sikertelenséged, akkor az csak annyit jelent, hogy a múltban befektetett energiád ennyire volt elég. Ez esetben változtass. Csináld máshogy. Alakíts ki új hozzáállást, új cselekvési tervet, keress új eszközöket, és szintén használd a fenti 6 lépést. Mert ha ugyanazt teszed most, mint amit az elmúlt pár hónapban tettél, akkor később is ugyanazt fogod aratni, mint amit most.

Amivel még tudod támogatni magad ezen a héten: Adakozz, áraszd ki magad, adj magadból másoknak, ez most szabadabbá tesz téged. (De ennek is az az alapja, hogy te legyél magadnak az első helyen. Tehát először önmagadnak adj mindig, mert így tudsz másoknak is adni.)

Éld meg az augusztus bőségét, Szeretet erejét.

Minél jobban vagy ezen a héten, minél magasabb rezgésszinten vagy, annál könnyebben és gyorsabban tud történni az előrehaladás és annál könnyebben és gyorsabban jön a siker is. Ráadásul olyan siker, ami az öröm megvalósulása az életedben.

Épp ezért nagyon megéri jól lenni most. Ez egy nagyon fontos időszak (és még január közepéig fog tartani, de ez nem azt jelenti, hogy ráérsz a változtatással – biztos érzed, sürgetés van) és nem érünk rá most szenvedni és áldozat szerepben lenni, menni kell előre.

22-26-ig a Merkúr a Szextáns csillagképben halad, ami által, rendeződéseink és belső elemzéseink, belső munkánk által jobban ráláthatunk belső tájoló eszközünkre, amivel a csillagok fénye utat tud mutatni. A szextáns egy olyan eszköz volt régen, amivel meg tudták határozni, például a hajókon a felfedezés alatt, a csillagok állását – mozgását, amiből tudták, merre kell menniük. Ez miatt szerintem ez a pár nap olyan lehetőségeket takar, ahol mi is jobban ráláthatunk arra, hogy az Isteni elméből kiindulva nekünk merre kell most mennünk, tehát hogy milyen irányt mutat nekünk a Fény.

Minden lehetőség adott most.

Te élsz vele vagy inkább „túléled”?

 

Szóval ez várható a héten! Ha szeretnél hasonlóan építő, de 100%-ban rád szabott elemzést hogy megtudd, mi rejlik benned, regisztrálj ezen az oldalon!

 

Vége

Olvasnál még hasonlókat?

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelemre, tedd meg most!

Miért? Mert ezekbe az e-mailekbe nem a máshol megszokott sablon tartalmak kerülnek.
Olyan dolgokat találsz bennük, amiket sem a blogon, sem más felületeken nem publikálok.
Nálam alap, hogy a feliratkozóim elsők között értesülnek minden újdonságról.
A spam-et elvből nem küldök, mivel én sem szeretem. Helyette időnként apró ajándékokat csempészek az e-mailekbe, ezért érdemes mindig végig olvasnod őket.

Ha ez így szimpi, csatlakozz ennek a mini űrlapnak a kitöltésével:

A feliratkozom gombra kattintással hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.
ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Sikeres feliratkozás!

Gratulálok és üdv a belső körben!

Az első e-mail perceken belül meg kell hogy érkezzen a megadott e-mail címedre. Kérlek olvasd át. Szükség esetén nézd meg a promóciók/spam és hasonló mappákat is.