blogbejegyzés:

Aktuális energiák és lehetőségek – 2020/08/31 – 09.06

Te tudod már, hogy mi a te saját művészeted, szuperképességed (vagy mondhatnám úgyis, hogy „skill”-ed)?

Mert mindenkinek van ilyen. Van valami (vagy akár több valami), amivel szinte el tudod varázsolni az embereket.

Nem kell, hogy ez egy olyan képesség legyen, amit általában mi emberek művészetnek hívunk. Lehet ez bármi, amiben kiemelkedően jó vagy. Bármit lehet művészien végezni. Neked vajon mi ez?

A maják úgy tartják, az a legnagyobb művészet, amikor az ember megalkotja a lehető legjobb önmagát. (Ebből lett az Alkosd meg Önmagad is.)

2.-án Telihold van és ez a Telihold, utána pedig az egész szeptember leginkább arról szól, hogy erre a jelenleg elérhető legmagasabb szinten ráláss, megértsd és elkezd ezt használni az életedben.

És mivel még a szeptemberi napéjegyenlőségkor is itt van ez a lehetőség, eltart még ennek a teljes felfedezése egészen december 20-ig. Szóval csodálatos lehetőségek elé nézünk és rengeteget kivehetsz ebből az őszből.

Nézzük, mi kell ehhez ezen a héten.

2.-án érdemes nyitottnak lenned, mert a Vénusz – Szaturnusz szembenállás hozhat számodra valamilyen vizsgát.

A Vénusz az utóbbi időben azon dolgozott, hogy megszüljön valamit az életedben. Tehát valamit létrehozzon itt az anyagi világban, mint egy gyermeket. Táplálta, tette bele az energiát, hogy létre jöjjön. És a Telihold kiteljesítő energiája még inkább segít neki ebben.

Nálad mi volt ez? Mit táplálsz annyira? Mire irányult most a figyelmed leginkább?

Ez megmutatkozhatott elengedésekben is, hogy ezzel helyet csinálj az újnak és befogadásban is, tehát már meg is érkezhetett ez az életedbe, ha már volt neki „hely”. Tehát te mit fogadtál be – tápláltál és engedtél el? Fontos, hogy most ezt lásd!

Ha ezzel az energiával valamilyen célodat „szülöd” meg éppen, akkor biztosra veszem, hogy elkezdtek megjelenni a sikerek, az eredmények. Már van látszata a dolognak még akkor is, ha nincs teljesen készen. Erre tudsz ezen a héten pontot tenni.

Ez a folyamat nagyban segít neked abban is, hogy ráláss arra a fent említett művészetre. De ezt sokszor valamilyen akadálynak, nehézségnek, leckének álcázott lehetőség mutatja meg. Figyeld meg, hol jön elő nálad most valamilyen korlát, amit meg kell lépned? Miben kell átlépned a komfortzónádat? Milyen félelem jön most elő? Mit kell még megfejlődnöd, hogy elérd a vágyott szabadságod?

Mert ez hozza el neked a lehetőséget, hogy megismerd saját valódi képességeidet. Szóval ne habozz, lépd meg és csináld meg azt a vizsgát. Mert utána, ahogy a Vénusz átlép az Oroszlán jegybe, már tisztán fogod látni, miért is volt mindez és élvezheted a bőséget, amit hoz számodra.

Ahhoz, hogy felszabaduljon a benned lévő művészet még kellhet az is, hogy lepakolj magadról valamilyen régi terhet, karmát. Szóval, ha még nem vagy túl az elengedésen, a szabadság sem fog úgy jönni. Engedd el, ami már nem tartozik hozzád. Engedd el a saját régi önmagad. Engedd el, ami már csak hátráltat, ami lehúz, ami holt teher az életedben, hogy felszabadulhass és közelebb kerülhess valódi önmagadhoz.

A Jupiter egész hónapban végig kapcsolódik a Vega csillaggal. Ezáltal ő egész hónapban azt a lehetőséget hozza el számodra, hogy megismerheted egy magas szinten saját valódi művészeted, megismerheted a „saját hangod”. Ez egy nagyon ritka lehetőség, szóval élj vele.

Viszont ez sem jön el úgy, hogy ha csak várod, hogy történjen valami. A saját életed aktív résztvevőjének kell lenned hozzá. Mert az életedben lévő jelenlegi vizsgák sikeres teljesítése nyissa ki számodra a kapukat. És ha kinyíltak a kapuk, akkor tudnak belépni az ajándékok, örömök. És így beavatódhatsz a saját magas szintű művészetedbe, amivel el tudsz varázsolni másokat. Ezért nagyon fontos a héten most a cselekvés, mert ezzel tudsz nagyon sokat előrelépni.

A Vega – Jupiterrel tehát most otthon tudunk lenni jobban önmagunkban, előjöhetnek régi tudásaink, művészetünkkel példát mutathatunk, miközben átalakulunk és lépdelünk előre megfontoltan, de bátran, szenvedélyesen, akár kockázatot is vállalva, miközben az anyagi világunk felszabadulásának utolsó cselekvéseit végezzük el művészien, hogy megszülessen egy isteni ajándék.

Ezt a folyamatot segíti a Merkúr az elemzésével, rendezésével. Tehát az elme, a gondolatok rendje itt sokat segít és összegzésből, elemzésből rengeteg felismerésünk lehet. Ezek a felismerések, a rendbe tett elménk pedig tovább emeli a tudásunk, a rendszerlátásunk és még inkább otthon lehetünk magunkban és ráláthatunk a bennünk lévő valódi lehetőségekre.

Szerintem ez csodálatos!

A Merkúr az 1. területen áll, így ez az elemzés önmagunkra irányul. Ezáltal azt tudjuk megérteni most, hogy kik vagyunk, milyenek vagyunk.

A másik oldalról a Vénusz munkáját emeli a mélylélek, az érzékeléseink, a háttérben lévő energiák is. Ezáltal mindenképpen segít, ha érzelmeinken túllátva tudjuk érzékelni a külvilágot, a tükreinket.

Mivel a Merkúr – Neptunusz is szemben állnak egymással, így ez a kiteljesedés is kell a teljes képhez. Ami pedig az illúziók és a valóság közti ellentétet fogja jobban előtérbe helyezni. Szóval olvass a sorok között és lásd meg az illúzió mögötti valóságot és ezt csak érzelmi semlegességben lehetséges.

A Merkúr most a Serleg csillagképnél is jár, ezáltal elménk nagyon befogadó tud lenni és tisztábban tudod látni, hogy miben van az életedben valóban élet.

Ez egy fontos időszak! Egy olyan ősz ez, aminek hatását biztosan fogod érezni az egész elkövetkezendő életedben. Egy korszakváltás folyik. Épp ezért nagyon megéri, ha törekszel kihozni belőle a maximumot és összekapcsolódsz saját művészeteddel. És ehhez figyelned kell. Minden itt van ahhoz, hogy ráláss a saját képességeidre és elindulj az utadon (vagy folytasd azt egy magasabb szinten).

Egy új kezdet valósul meg itt. Egy aktív, lendületes emelkedés egy nagyobb elindulás, ami egy sokkal magasabb állapotba tud téged juttatni. De ehhez bátorság kell. Lépj bátran előre, mert ezáltal felfele szárnyalsz. És ne is nézz vissza, hagyj a hátad mögött mindent, ami a múltbeli énedhez köt, előre nézz és felfelé, arra lépj.

A Nap – Hold szembenállás most a szolgálat tengelyére esik. A Nap a Szűz jegyben és Oroszlán csillagképben jár, aminek köszönhetően elemez, összegez, cselekvően rendez, arat, miközben az Oroszlán által uralkodik és éli meg továbbra is a szeretetet magas szinten.

Épp ezért mindenképpen állj meg 2.-án egy kicsit és nézz rá az évedre. Mi mindent hozott neked idáig az év? Milyen eredményeid vannak? Milyen sikereket – kudarcokat értél el és ezek mi mindent adtak neked? Lásd tisztán, hogy hol tartasz.

A Hold pedig szemközt a Halak jegyben és Vízöntő csillagképben helyezkedik itt el. Ezáltal érzéseink is most erősebbek tudnak lenni, mélyebbek, érzékenyebbek lehetünk. És a Vízöntő a jövővel való kapcsolódást, a jövőre való ráérzékelést is erősíti bennünk. De közben tisztítja érzéseinket, érzékeinket is. Így segítve a szolgálatunkra és az egységre való ráhangolódást.

Ha hirtelen jön rengeteg érzés, ülj le és írd ki őket egy füzetbe. Tedd ki, hogy ne hátráltassanak, ne húzzanak le téged. Ez most nagyban segíti a tisztánlátásod. Tegyél ki lelkedből mindent, ami most kizökkent.

A Nap a 12. területen jár ekkor, a Hold a 6.-on, ami még inkább erősíti a szolgálatot, a mélylélekre való rálátást és az érzések rendezését.

A Nap-Hold még az Uránusszal is társul, ami által a tudat és a szabadság emelkedése és segítése van itt még ebben emelően jelen, de ez inkább már csak következmény. Az Uránusz a 8. területen van most, ezáltal ez a tágulás tudatalatti szinten van leginkább jelen, szóval nem biztos, hogy kívülről látszik.

Ha valami most visszatér az életedbe, azt most be kell fejezni, le kell zárni, hogy felemelkedve léphess tovább. És beléphessenek azok az információk az életedbe, amik a benned lévő kincsekre, képességekre mutatnak rá.

Vágd le a múlt láncait, engedd el mindazt, ami már nem te vagy! Hogy az legyél, aki lehetnél. Mert ez most visz fel a fény felé.

Hozd ki ebből a Teliholdból a legtöbbet, mert nagyon megéri!

A hét végére a Merkúr elhozza itt nekünk az elménk, a gondolataink kiegyensúlyozásának, harmóniájának lehetőségét. Jobban megláthatjuk a szép dolgokat, a szerelmet is. A Rendből jön a Harmónia. És ezzel kicsit az emberi kapcsolataink is több figyelmet és megértést kaphatnak. Könnyebb lesz az emberekkel is kommunikálni, megérteni őket, megértetni magunkat velünk.

A Vénusz pedig elkezdheti élvezni a szülés és a flowban végzett művészete által megteremtett lehetőségeket, örömöket. Ezáltal itt jobban tele tud lenni élettel és még magasabb szinten tud befogadni- táplálni – elengedni.

Nos, készen állsz, hogy meglásd a saját művészeted?

Alkosd meg Önmagad!

U.i.: ha ezt az írást magadénak érezted, akkor a 30 napos online videós tréningemet imádni fogod. Ezen az oldalon éred el.

Vége

Olvasnál még hasonlókat?

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelemre, tedd meg most!

Miért? Mert ezekbe az e-mailekbe nem a máshol megszokott sablon tartalmak kerülnek.
Olyan dolgokat találsz bennük, amiket sem a blogon, sem más felületeken nem publikálok.
Nálam alap, hogy a feliratkozóim elsők között értesülnek minden újdonságról.
A spam-et elvből nem küldök, mivel én sem szeretem. Helyette időnként apró ajándékokat csempészek az e-mailekbe, ezért érdemes mindig végig olvasnod őket.

Ha ez így szimpi, csatlakozz ennek a mini űrlapnak a kitöltésével:

A feliratkozom gombra kattintással hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.
ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Sikeres feliratkozás!

Gratulálok és üdv a belső körben!

Az első e-mail perceken belül meg kell hogy érkezzen a megadott e-mail címedre. Kérlek olvasd át. Szükség esetén nézd meg a promóciók/spam és hasonló mappákat is.