blogbejegyzés:

Aktuális energiák és lehetőségek – 2020/09/07 – 13

Egy újabb csodálatos hétnek nézünk elébe, ami tovább visz bennünket a múlt hét energiában.

9.-én ér a csúcsára a Nap emelő kapcsolata a Jupiterrel (ami még mindig érezhetően kapcsolódik a Vegával). Így cselekvésünkkel továbbra is egyre inkább kitágulhatunk, bővülhet tudásunk, bölcsességünk. Könnyen megérthetünk ezekben a napokban nagyobb összefüggéseket. És ami még fontosabb, ezen a héten könnyen a cselekvésünket össze tudjuk hangolni a bennünk lévő bölcsességgel, ezáltal könnyebben gyakorlatba tudjuk ültetni a tudást, példát mutatni. Ennek alapja most is a hit és az önmagunkkal való belső kapcsolódás (figyelem befele, figyelem önmagunkra). Így még inkább ráláthatunk a bennünk lévő művészetre, szuperképességekre.

Most jobban tisztán láthatjuk (és fel is használhatjuk az életünkben ezeket a felismeréseket), hogy milyen is számunkra művészien élni.

Az ember legnagyobb művészete mindig az, amikor saját magát alkotja meg, a Nap a Szűz jegyben ezt erősíti, a belső munka, a belső összegzések általi rálátás hordozza ezt a magasabb megértést.

11.-én kerül pontosan szembenállásba a Nap és a Neptunusz. Ezen a napon kapunk leginkább betekintést abban, hogy mi is van lelkünk legmélyén. Itt ráláthatunk valamilyen árnyékra is, amit kitisztítva magunkból jobban részesülhetünk saját kincseinkben is, de ráérezhetünk valami csodálatosra is magunkkal kapcsolatban.

De ehhez kell a tudatos befele figyelés, mert ez nélkül érezhetjük azt is, hogy valahogy nem megy a cselekvés, jöhet valamilyen akadály, mintha minden valahogy bele akarna valamilyen helyzetbe kényszeríteni, vagy épp a külvilágba mintha semmi sem történne, nincs látszata a cselekvésnek. Befele figyelés nélkül nem láthatjuk, hogy mi tettük saját magunk elé ezt a helyzetet, hogy általa még inkább megismerjük saját lelkünk. (Vagy hogy kivigyük bentről a szemetet.)

Mert lelked azt akarja, hogy halld meg súgását és hogy cselekedj a lelked, a szíved szerint. És ez a legtöbbször irracionális súgás. Olyan vágy, amit lehet nem tudsz, hogyan is kell megvalósítani, vagy hogy hogyan fogod elérni, vagy épp nem érted elsőre, mit is jelent. Ezért figyelj a pici dolgokra, figyelj azokra a belső megérzésekre, amik olyan dolgokat súgnak, ami lehet elsőre egy viccnek tűnik, vagy lehetetlennek, mert fontos dolgot rejthetnek.

Láss át az egó illúzióján és merd bevallani magadnak azt az igazságot, amit mélylelked most annyira meg akar neked mutatni.

A Mars egész héten szinte egyhelyben áll, így az ő energiája most tisztábban működik benned. 10.-én vált irányt, így akkor éri el ez az erő a csúcsát.

Mivel kapcsolatban áll a Szaturnusszal és a Plútóval is, így akaraterődet most nagyon fókuszáltan tudod használni arra, hogy haladj előre a céljaid felé, így egy nagy, bátor lépést tehetsz az életed felé. Használd ki, mert így sokkal gyorsabban tudsz célt érni és minőségibb változást, emelkedést tudsz hozni az életedbe.

Figyeld meg a héten mindenképpen, hogy mibe teszed most ezt az erőt?

Küzdesz valami ellen? Dühít valami? Akadályokba ütközöl? Előbukkan valamilyen ellengés? Vagy épp akaratosság, ilyen egós, görcsös akarás jön elő belőled, esetleg egós nyüzsgés, hogy nem tudod merre is indulj tovább és mindent csinálsz csak a következő lépést nem? Marsikus energia lehet még az agresszió, erőszak, harc, háború, esetleg erre kapsz most tükröket? Milyen megfejlődni valót hordoznak a számodra?

A Mars magas szinten lendületes, energikus, motivált, bátor, mer lépni, tenni, elindulni, ráadásul nagy erővel. Akar célokat elérni, akar győzni, de nem mások kárára, hanem úgy, hogy mások is győzelmeket érjenek el általa. Képes nagy erőt befektetni, küzdeni (alacsony szinten valami ellen, magas szinten a győzelemért), ezáltal nagy sikereket elérni. Igazi hadvezér. Ez a jól működtetett férfierő jelképe is (magas szinten), ami egy igazi békés harcos kovácsol belőle (főleg így a Szaturnusz bölcsességével együtt).

Nos. neked hol jelenik meg ezen a héten ez az erőd?

Képes vagy magas szinten működtetni és tudatosan felhasználni és győzni?

Vagy még az áldozata vagy és harcolni kényszerülsz az élettel (belül vagy kívül)?

Ellenségeid, problémáid vannak, vagy kihívásaid, amiket lelkesen lépsz meg?

Képes vagy a félelem ellenére előre menni és megtenni most, ami kell?

Lásd tisztán, hogy hogyan működik benned most a Mars ereje, mert így tudod tudatosan a kezedbe venni és felhasználni az életed alakításában. Használd ezt az erőt bölcsen, művészien, célirányosan és akkor biztosan sikert aratsz és győzöl. Indítsd be most, amit be kell.

Ezt az erőt az elinduláson és fejlődésen kívül két dologba kell most befektetnünk.

Az egyik az Oroszlán jegyben járó Vénusz munkássága. Ezáltal a test és az anyagi világ uralása, az élet élvezete. Az Oroszlán hatalmával, cselekvésével, örömével, fényével táplálja a Vénusz a kapcsolatokat és a vagyonát. Ezáltal bőség tud itt lenni az anyagi világban is megvalósulva, bármiben. (Vagy legalábbis ezen dolgozik a Vénusz.) A tükreink is most mind ebben segítenek. És a Mars akarata is itt akar megvalósulni, kint, anyagba öntve a művészetet.

A másik hely a Plútó-Szaturnusz, ami által a Mars akaratát fel tudjuk használni arra, hogy előre lépjünk életfeladatunkban, átlépjünk a félelmeinken és korlátainkon, vagy megcsináljunk minden leckét, tapasztaljunk, ültessünk gyakorlatba mindent, amit kell. Ezáltal életvezetésünkben is segít, hogy a Szeretetet tapasztalati bölcsesség formájában jobban megismerhessük. És mindezzel akarjunk változtatni.

A Mars- Plútó azt is mutatja, hogy itt bőven van erő a változtatásra. Akarunk változást, akarunk sorsfordulást, akarunk emelkedést. És a Szaturnusz jelzi, hogy ennek ideje is van! És rögtön adja is a leckéket, hogy ez mihamarabb megvalósuljon és kihozza belőlünk valóban a maximumot.

A Mars és Jupiter most nincsenek közvetlen kapcsolatban, így a Vega tanításai itt a Plútón – Szaturnuszon keresztül jönnek át, ezáltal egy szűrő van itt. De így is a Vega lényegi tanítása biztosan ebben is megjelenik, ami a művészetünkkel való példamutatásnak a gyakorlatba ültetését sugallja.

Ezen a héten nagyon erősen tudunk akarni. Akarni a bőséget, a gazdagságot, emberi kapcsolatokat, örömöt, kiteljesedést, változást, életfeladtot, … bőven válogathatunk és akaratunkkal, művészetünkkel táplálhatjuk is azt. Bármit is akarunk, azt nagyon akarjuk és mivel rengeteg megvalósító kapcsolat is van itt, létre is tudjuk ezt hozni.

Ez az akarat most univerzumokat rezget át. Ezért nagyon fontos, hogy ez a fókuszált erő olyan dologra irányuljon, ami jó nekünk, ami előre visz. Mert hosszabbtávú folyamatokat és univerzális változásokat lökünk be vele.

Mivel most a Mars a normál, cselekvő irányból lép át a retrográd irányba, ezáltal ő most megáll és visszatér még egy körre, hogy mielőtt átlépne a Bika jegybe és táplálná azt, amit elindít, még tovább dolgoztatja az akaratát. Megmutatja nekünk a kövi időszakokban, hogy mi az, amit nem akarunk, amit feleslegesen indítottunk, mert nem visz előre, hová fektettük be rosszul az akaraterőnket, vagy épp hol vagyunk gyengék, ahol tovább erősödhetünk. Mert lesz ez még jobb is!

Ez mellett 11.-étől már a Jupiter is belassul és 13.-án ő is átbillen a normál, cselekvő irányába. Így 11-15.-éig meditálj többet, kapcsolódj, mert rengeteg összefüggésre, tudásra ráláthatsz. És a Jupiter szereti a tágasságot, a finom érzéseket, alapvetően optimista és élvezi az életet, bőségben van, ezáltal ezek a tapasztalások kellemesek, örömteliek szoktak lenni. Tehát legyél nyitott itt az örömre, engedd be életedbe a bőséget, tágulj ki és erre egy nagyon jó eszköz a meditáció (főleg, ha természetben végzed).

A Jupiter segít neked abban is, hogy erősítsd a hited. Gyakorolhatod itt kifejezetten ezt is, mert hited sokat tud fejlődni, erősebb ezekben a napokban, mint máskor.

Tisztábban megláthatod azt is, hogy te miben vagy példamutató. Szóval ez egy szuper lehetőség a mélyebb önismeretre, a mélyebb tisztánlátásra.

Milyen tudást szereztél meg általa? Voltak felismeréseid? Milyen összefüggéseket ismertél fel?

Ez még abban is segít neked, hogy jobban át tudd adni a saját tudásod. Ha oktató vagy, akkor úgy, ha nem, akkor saját példádon keresztül, hiszen mindig valakinek valamilyen példát mutatsz, minden pillanatban. (Ezért ezt is megértheted jobban, hogy te miben mutatsz valójában példát.)

Rengeteg olyan erő jelenik meg ezen a héten, amit tudatosan felhasználva, sokat kihozhatsz ebből a hétből. Ahogy felismered, hogy melyik energia hol jelenik meg az életedben, milyen eseményeken keresztül történik nálad mindez, úgy tudod sokkal jobban felhasználni és kihozni belőle a legtöbbet.

Mint mindig, most is az önismeret a kulcs.

Ami itt mindenképpen feladatunk: ültesd gyakorlatba a tudásodat és használd az akaratod és a hited valódi erejét lelkes szenvedéllyel és győzz.

Csodás felismeréseket és célirányos haladást a hétre. <3 


U.i: Az asztrológiai év fele már eltelt, de a másik fele még előttünk áll! Ezért ha még nem regisztráltál az INGYENESEN LETÖLTHETŐ 2020-as asztrológiai év elemzésére, vagy elkallódott, vagy újraolvasnád stb. akkor itt most tedd meg <3

Vége

Olvasnál még hasonlókat?

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelemre, tedd meg most!

Miért? Mert ezekbe az e-mailekbe nem a máshol megszokott sablon tartalmak kerülnek.
Olyan dolgokat találsz bennük, amiket sem a blogon, sem más felületeken nem publikálok.
Nálam alap, hogy a feliratkozóim elsők között értesülnek minden újdonságról.
A spam-et elvből nem küldök, mivel én sem szeretem. Helyette időnként apró ajándékokat csempészek az e-mailekbe, ezért érdemes mindig végig olvasnod őket.

Ha ez így szimpi, csatlakozz ennek a mini űrlapnak a kitöltésével:

A feliratkozom gombra kattintással hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.
ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Sikeres feliratkozás!

Gratulálok és üdv a belső körben!

Az első e-mail perceken belül meg kell hogy érkezzen a megadott e-mail címedre. Kérlek olvasd át. Szükség esetén nézd meg a promóciók/spam és hasonló mappákat is.