blogbejegyzés:

Őszi nap-éj egyenlőség – 2023

Már itt is van az Őszi napéjegyenlőség.

Ezért kiválogattam neked a legfontosabb információkat erre a negyedévre. De ez mellett elkészítettem neked a „Fedezd fel ÖNÁLLÓAN az ősz lehetőségeit” e-bookot, amiben további lehetőségeket, részleteket, tanácsokat, megoldási javaslatokat adok neked erre a negyedévre.

Illetve benne van egy részletes útmutató is, amivel önállóan, asztrológus nélkül, képes vagy megnézni és értelmezni azt is, hogy neked személyesen mit hoz még ez a negyedév. Ez egy csodálatos, megvilágosodott pillanatokat adó, érzelmileg felemelő, izgalmas, megerősítő belső utazás, amit mindenképpen ajánlok. Érdemes megtapasztalnod.

És most akkor nézzük is a legfontosabb üzeneteket.

 

Az Őszi napéjegyenlőség mindig az egyensúlyról szól

 

Két féle megközelítésben is:

Az évünk során ez a másik olyan alkalom, amikor ugyanolyan hosszúak a nappalok, mint az éjszakák. Így a fény és a sötétség, a belső és külső világ, a cselekvés és a passzivitás, az anyagi és a spirituális ilyenkor ugyanannyira elérhető és mindkettő rendelkezésre áll, egyensúlyban. Egyfajta is-is állapot, ahol sokkal inkább összeér és akár egységben is tudnak együtt működni.

A Nap ilyenkor lép bele a Mérleg jegybe, ami szintén a mérleg, az egyensúly és harmónia jelölője, többek között emberi kapcsolatainkba és a külvilágunk és belső világunk között is. (Az e-bookban megkapsz ehhez minden információt, hogy megnézd, ez milyen életterületedre vetül neked.)

Ősszel ez az egyensúly úgy alakul ki, hogy a cselekvő, aktív szenvedély, tűz elkezd a nagyon aktív kiáradásából, cselekvéséből egy kicsit visszább venni és egyre inkább a fény elkezd befele vetülni, felfényesítve ezáltal a belső és a láthatatlan világokat. Így ilyenkor mindenképpen már elkezdünk mélyülni, kicsit elcsendesülni és befele fordulni is. Az őszi negyedév ezért kifejezetten kedvez az önismereti belső munkáknak, mert ilyenkor kicsit jobban is vágyunk erre belül.

Aki valamiért nem szeret befele fordulni, vagy sokkal fontosabbak neki a külvilági, cselekvős dolgok, épp ezért egyfajta őszi melankóliát, szomorúságot, vagy ingerlékenységet is élhet meg, mert belül dacol azzal, vagy fél attól, hogy szeretetben megélje ezt a befele fordulást.

Ilyenkor ősszel (és ez többek között épp itt az őszi napéjegyenlőségkor érződik leginkább) kinyílnak a láthatatlan világok kapui, hogy befogadjanak bennünket. És attól függően, hogy mennyire üres, tiszta a szívünk, különböző mélységekben és minőségekbe kapunk bebocsátást.

 

Az ősz mindig a szívünk megmérettetésének ideje

 

És egyben annak a lehetősége is, hogy ami még teherként ott van és lehúz bennünket, elnehezít, azt levághassuk elengedhessük és ezáltal a mélyben a szeretet minőségeibe és a belső magas minőségű rétegek felé nyíljanak ki a kapuk az alsó félelem birodalmak helyett.

Épp ezért az ősz nagyon szélsőséges megéléseket hozhat, lehetnek olyan napok – időszakok, amikor inkább a félelemmel teli árnyékszemélyiségeink kerekednek felül, de olyan napok is lehetnek, ahol a fényszemélyiségeink uralkodnak. Feltárva előttünk személyiségeink eddig rejtett bugyrait, hogy az önismeretünket mélyítve, megismerhessük és elfogadhassuk mélyebben önmagunkat. És ezáltal az árnyékok is tudatosodhassanak és felemelkedhessenek.

(A Kerülj vissza a saját érzelmi középpontodba workshopon pont erről lesz szó, hogy felismerd magadban az árnyék- és fényszemélyiségeket a tulajdonságaidon, érzéseiden, reakcióidon keresztül és a fényszemélyiségeidnek add át életed gyeplőjét. Átlépve a belső kapun saját középpontodba tudj belépni és jobban egyensúlyban lenni.)

Én személy szerint nagyon szeretem az őszi időszakot (igazából mindet nagyon szeretem, mert mindnek van egy egyedisége, ami csak arra a negyedévre jellemző, ami miatt különleges), mert a mélységben és az elengedésben is gyönyörőség van. A leveleiket elengedő fák ahogy befele fordulnak és gyönyörű tájképeket eredményeznek, úgy dobjuk le magunkról mi is mindazt, amit évközben felépítettünk, hogy elmélyülve saját meztelen valóságunkban, jövőre egy új formában bontakozzunk ki. És ezzel elindulunk belső szinte mágikus felfedező utunkra, a változás útján.

(Nézd meg az e-bookban, hogy melyik életterületedre vetül a Nap, azon a területen akar új egyensúlyba és harmóniába kerülni ősszel.)

 

Ez az aratás ideje is. De mit aratunk most?

 

Most az Aszcendens a Mérleg jegyben van és együtt áll a Leszálló Holdcsomóponttal és a Spica csillaggal. (Az e-bookban megkapsz ehhez minden információt, hogy megnézd, ez milyen életterületedre vetül neked. Megértheted jobban, hogy te hol és mit aratsz.)

Az Aszcendens a tudatosodás, öntudatra ébredés, illetve az új irányok elindítása, új döntések meghozásának jelölője. A Leszálló Holdcsomópont pedig a múlt felé mutat, míg a Spica csillag az aratás, eredmények jelölője. Így a múlt gyümölcseit aratjuk és tudatosítjuk.

A múlt itt lehet régebbi múlt is, de az is, amit például az előző félév során tettünk céljainkért, vágyainkét. Így most erőteljesen láthatjuk, mit is teremtettünk, hogyan és milyen összefüggések vannak döntéseink és az eredményeink között. Viszont azt is arathatjuk most, hogy mi kik vagyunk. Tehát saját tudatosodásunkban is jöhetnek eredmények. Változhatott, fejlődhetett sokat a személyiség, ami által már teljesen máshogy látja a múltat és a jövőt is.

Illetve ami még fontos itt, hogy valami a múltból felfedi magát, amit eddig még nem láttunk. Lehetnek ezek új képességek is akár. Valami ott mélyen megérett bennünk a múlt munkái által, csak most kerül a felszínre. De lehet ez valamilyen mélyebb trauma, vagy valamilyen korábbi döntés, amit itt és most ezáltal rendezni tudunk és végleg magunk mögött hagyhatjuk. Mindenképp személyiségfejlődésre késztet és mutat.

(Nézd meg az e-bookban, hogy melyik életterületedre vetülnek ezek a pontok. Ezáltal láthatod, hogy hol van az életedben az aratás, a tudatosodás, új elindulás, …)

 

A jövő irányában változások, sorsfordulatok történnek

 

A Felszálló Holdcsomópont szemben van a Kos jegyben és a Deszcendenssel együtt áll. (Ezt is megvizsgáljuk az e-bookban.)

A jövő, az előrelépések a kapcsolatainkban és a külvilágunkban vannak. Belső eredményeink külső formákban, lehetőségekben új jövőt ígérnek, és ezek felé tudunk beindulni, lépni. Emeljük a kapcsolatainkat és a saját világunkat, világnézetünket.

Most még mindig megvalósító kapcsolatban van a Holdcsomópontokkal a Plútó. (Ez az IC helyzete, együtt a Plútóval, szemben pedig az MC-vel, őket is mind megvizsgáljuk az e-bookban. Ezáltal láthatod hol vannak az alapjaid, sorsfordítás lehetőségeid.)

Így még mindig sok-sok lehetőség van a sorsfordulásokra, nagyobb szintlépésekre. Régi sorsokat tudunk lerakni, elengedni a tudatosodás ereje és új döntéseink által. És új sorsokat tudunk magunknak elkezdeni kiépíteni.

A múlt, a család és otthon fogalma, minőségeinek megélése, az alapjaink, a gyökereink, ezáltal a stabilitásunk és az ősbiztonságunk is mind átalakul, mélyül és ami már nem elég megtartó, tápláló, támogató nekünk, azok levágásra kerülnek.

A cél most is a saját életünk megélése úgy, hogy azt érezzük, otthon vagyunk benne. Tápláljuk most a céljainkat és befogadunk, kinyílunk az új jövőnkre azzal, hogy lepakoljuk a szívünkre telepedett múlt terheit. Azokat is, amikről lehet nem is tudtunk, hogy van, mert annyira természetes volt az ott lévő fal. Az ilyen blokkok, terhek is most tudatosodhatnak és ledőlhetnek, hogy kinyíljon tekintetünk az új világunk és életünk felé.

(Nézd meg az e-bookban, hogy melyik életterületedre vetülnek ezek a pontok. Ezáltal láthatod, hogy hol vannak az életedben most az alapok, és mi akar most fejlődni.)

 

Kiemelnék még egy fontos pontot: milyen érzelmi megélésekre számíthatunk ősszel?

 

A Hold a 3. területen van. (Őt is megnézzük a te képletedben is az e-bookban.)

Ez a megértés, kommunikáció területe. Fontos itt, hogy energiát tegyünk abba, hogy kikommunikáljuk érzéseinket, vagy azt, amire rálátunk önmagunkban belül. Elsősorban önmagunk felé, tehát azért kell megfogalmazni, hogy te megértsd, mit is érzel és milyen megérzéseid vannak. Ezért érdemes gyakorolni most is, hogy kiírd, vagy kirajzold az információkat, szimbólumokat, érzéseket. És törekedni megfogalmazni. A beszélgetések (önmagunkkal vagy másokkal is) sok mindenre rá tudnak mutatni, ami mélyen belül zajlik.

Az érzések, hangulatok erőteljesebbek lehetnek és ha nem látjuk tisztán, mi zajlik az érzelmi világunkban, akkor nagyon könnyen összezavarnak és kibillentenek saját hangulataink és változékony érzelmeink. Az érzéseink tisztánlátására és az érzelmi működéseink megértésére most nagy szükségünk van ahhoz, hogy látásunk és elménk tiszta maradjon. Ezáltal meg tudjuk hozni a pillanatnyi érzelmeinktől független, mélyebb érzésekre, szívbéli vágyakra, megérzésekre alapuló döntéseinket és ezáltal ki tudunk lépni a félelem összezavaró, leromboló működéseiből.

 

Meg kell tanulnunk benézni az érzelmeink, érzéseink, hangulataink mögé

 

Megtanulni meglátni az adott pillanatban, hogy melyik érzésünk épül a szeretetre, a valódi vágyainkra, céljainkra és melyik csak félelemmel teli, egós érzés és ezáltal szabotálja céljaink elérését. (Erről is fogunk beszélni a workshopon és gyakorlatokat is hozok, hogy ezt egyre könnyebben meg tudd csinálni.)

Érezheted most többször is a lázadás vágyát. De itt is, még mielőtt engednél a lázadásnak és lerombolnád az általad vélt korlátot és akadályt, először meg kell vizsgálni, hogy lázadásod valóban a szabadság vágyából és szeretetből való, és ezáltal épít, tágít, tisztít és kiteljesít. Vagy pedig egy védekező mechanizmus eredménye, ami miatt épp azt az újat bontod le, ami szükséges céljaid eléréséhez. Csak azért, mert az út elején még valami kellemetlen, nem komfortos, nincs hozzá kedved, vagy egy kicsit nem élvezetes és előjön benned a lázadás és hogy innen lépni kell, borítani kell a bilit, az még nem biztos, hogy ez tényleg jó is neked!

Most kifejezetten igaz: nem mindig az a jó, ami kellemes és kényelmes érzésekkel is tölt el! Szóval ilyen nézőpontból mondhatjuk, hogy most az érzelmi komfortzónák átlépésének negyedéve ez. (De ez nem is azt jelenti, hogy szenvedni kell!) Amikor érzelmek szintjén sem a megszokottat, kényelmeset kell keresni és az sem baj, ha kellemetlen, vagy akár fájdalmas egy-egy érzés, a lényeg, hogy előre vivő-e az a céljaidhoz. Mert lehet épp ott tartasz, hogy egy-egy fájdalmas elnyomott érzés akar felszabadulni benned és mivel nem akarod azt érezni, mert félsz azt érezni, inkább beszabotálod az egész előre haladásodat és a boldogságodat.

Engedd, hogy megérezd a valódi, saját érzéseidet! És megmutatkoznak az érzelmi (valódi!) értékek is.

Most sok múlik ezen! Ettől függ, hogy illúziót vagy valódi, szeretettel teli dolgokat valósítasz meg. Ettől függ most, hogy emelkedik a tudatosságod és szabaddá válsz, vagy függőségek és félelemek nyomorítanak. Óriási lesz most a különbség e két oldal között.

Legyél pozitív lázadásban és az akadályokat és a falakat rombold le, ne pedig azt a hidat, ami átvezet a céljaidhoz a túlpartra!

 

NE FÉLJ A SAJÁT ÉRZÉSEIDTŐL (se a pozitívaktól, se a negatívaktól)

 

Meg kell most hozni az érzelmileg nehezebb döntéseket vagy szembe kell nézni azokkal a dolgokkal, amikhez eddig nem volt kedvünk, mert kellemetlen és kényelmetlen érzelmileg. Következetesnek, kitartónak kell lenni a céljaiddal kapcsolatban és ezért érzelmileg is meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy azokat a döntéseket tudd meghozni, amik céljaidhoz kellenek. Illetve, hogy az érzéseid mögé nézve meglásd egyáltalán, hogy mi a valódi probléma és így meg is tudd oldani azt, a céljaidért.

Mindez érzelmileg új magasságokat hoz.

Ha pedig valami sérelem, fájó korábbi tapasztalat, csalódás ott van benned, akkor ezeknek a régi érzéseknek, a megismétlődéstől való félelemnek ellenére érdemes céljaid irányába döntéseket hoznod és akkor is lépni, ha még az érzéseid nem teljesen rendezettek és azt érzed még nem vagy készen. Ugyanis most a tapasztalatok és a tapasztalat általi nagyobb megértés segíti a rend megvalósítását is.

De nem kell félned az eddig ismeretlen pozitív érzésektől sem! Az új, pozitív érzések is komfortzónán kívüliek! (Mert bizony sokszor azért szenvedünk, mert féljük a pozitív újdonságokat is megtapasztalni.)

Törekedj arra, hogy a szenvedésekből kilépj és felfele haladj az érzelmek megélésének létráján is. És közben érzéseiddel is egy mélyebb kapcsolatot tudsz kialakítani, aminek köszönhetően már nem az érzéseid rángatnak téged dróton.

 

Hozz világos, egyértelmű, tiszta döntéseket és tarts ki mellettük

 

Ha pedig most döntesz, az legyen világos döntés és bármilyen érzésed is van később ezzel kapcsolatban, tarts ki mellette és maradj következetes. És az érzéseid ellenére menj előre, az érzéseid pedig igazodni fognak az új állapotaidhoz, és a vízióidhoz/céljaidhoz.

Ehhez leginkább a tudatosságod és a mentális rugalmasság fenntartása segít hozzá. (A döntés onnantól kezdve legyen fix, hogy meghoztad, a gondolkodásod pedig legyen rugalmas, hogy döntésedhez alakítsd hozzá.)

Mindez előhozza belőled a képességeidet, tehetségeidet és a zsenialitásodat. Szabadabbá tesz és szabadabb éned megismerése hozzásegít ahhoz is, hogy értéket tudj adni másoknak is.

Ha érzéseid eluralkodnak rajtad és elmegy a tisztánlátásod, öntudatod, akkor őrületeket tudsz megélni, tapasztalni. Illúziók ezek, amik elhitethetik így veled, hogy valóságok és ezáltal agyonmanipulálnak érzelmi szinteken. Ezek mind irreálisak és eltúlzóak! A tisztánlátásod fenntartásával, érzelmeid folyamatos önvizsgálatával megtanulhatsz átlátni ezeken, ami igazán erőssé tud tenni.

Amilyen képességeid, tehetségeid pedig már felfedték magukat előtted, azokat pedig mindenképp alkalmazd, a lehető legtöbb szituációban, alkalommal, emberrel, eszközzel. Képességeidet mélyebben tudod megismerni, figyelj rájuk és lásd meg, hogy milyen különleges képességeid vannak, amik egyedivé tesznek téged. Használd kreatív erőidet, állj kreatívan, nyitott és tág elmével az egész életedhez és a céljaid megvalósításához.

(Nézd meg az e-bookban, hogy melyik életterületedre vetül most a Hold ereje neked. Azon a területen kell az érzéseid mögé nézned, illetve ott bontakoznak ki a képességeid, tehetségeid stb. Vagy az az életterület segít neked ebben.)

 

Sok csodálatos (ezeken kívül is) lehetőséget tartogat ez a negyedév

De ehhez a tiszta, világos elméddel át kell tudnod látni az egós, kicsinyes, korlátozó, akadályozó vágyaidon, amiknek célja csak az érzelmi, mentális és fizikai komfortzónában tartás.

Illetve meglátni azokat a valódi szívbéli vágyakat, amik kivezetnek az új tapasztalatok felé, az új tudatosság felé és ezekért (főleg érzelmi) áldozatokat kell hozni.

Ehhez most rengeteg információt, segítséget, támogatást megtalálsz a Fedezd fel Önállóan az ősz lehetőségeit e-bookban.

 

Ez az e-book azért született meg, mert…

 

… fontosnak tartom, hogy az emberek tisztában legyenek azzal, hogy az aktuális energiák hogyan hatnak személyesen és egyedien az ő életükre. Ezáltal lássák, hogy mi a személyes üzenet, a személyes lehetőség az aktuális időszakban. Ezzel elősegítve azt, hogy te is jobban azt éld meg, hogy a helyeden vagy és rendben vagy.

Korábban vállaltam személyes előrejelzéseket, amiket hasznosnak is találtatok, de azt gondolom, így a személyes üzeneteket tágabban tudom elérhetővé tenni a számotokra és több emberhez eljuttatni. Így az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeraktam ezt a sorvezetőkkel teli útmutatót, amivel te is magadnak értelmezni tudod az őszi energiákat.

Bár tény, hogy ehhez kell a te egyéni kutató munkád is, hogy megnézd saját képletedben melyik pont hová esik. (De ez egyben a legizgibb része is az egésznek.)

Lehet nem is látsz meg mindent, amit én látnék ezekben az összefüggésekben, de hiszem, hogy ami számodra most a legfontosabb, azt te is fel fogod ismerni. És ehhez törekszem minden segítséget meg is adni neked.

Mindent megteszek, hogy segítsek neked elemezni és értelmezni a saját privát üzeneteidet. De ha valahol egyáltalán nem tudod, hogy mit jelent, keress bátran és segítek értelmezni.

Vége

Olvasnál még hasonlókat?

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelemre, tedd meg most!

Miért? Mert ezekbe az e-mailekbe nem a máshol megszokott sablon tartalmak kerülnek.
Olyan dolgokat találsz bennük, amiket sem a blogon, sem más felületeken nem publikálok.
Nálam alap, hogy a feliratkozóim elsők között értesülnek minden újdonságról.
A spam-et elvből nem küldök, mivel én sem szeretem. Helyette időnként apró ajándékokat csempészek az e-mailekbe, ezért érdemes mindig végig olvasnod őket.

Ha ez így szimpi, csatlakozz ennek a mini űrlapnak a kitöltésével:

A feliratkozom gombra kattintással hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.
ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Sikeres feliratkozás!

Gratulálok és üdv a belső körben!

Az első e-mail perceken belül meg kell hogy érkezzen a megadott e-mail címedre. Kérlek olvasd át. Szükség esetén nézd meg a promóciók/spam és hasonló mappákat is.