blogbejegyzés:

Aktuális energiák és lehetőségek (2020/08/24 – 30)

A Nap a hosszú hétvége során már átlépett a Szűz jegybe. Ennek köszönhetően, bár még nyár vége van, még tarthat kicsit a buli, már érződik, hogy elindult a Szűz rendezése. Érződik, hogy jön az őszi belső munka és indul a mélyülés.

Ez a hónap mindig a belső munkának az elindulása. Ilyenkor tudunk aratni, ilyenkor látunk rá jobban, hogy mihez is vezetett mindaz, amit márciustól csinálunk. Tehát ebben a hónapban láthatjuk meg, hogy amit márciusban elvetettünk, abból mi is lett. És a Szűz által ezt tudjuk elemezni, rendszerezni és ha kell, finomhangolhatjuk, megjavíthatjuk. Ezáltal a Nap és még egy darabig a Merkúr is azon ténykedik, hogy bennünk minél nagyobb legyen a Rend, hogy ezáltal betakaríthassuk gyümölcseinket.

A múlt héten a Merkúr a Szextáns csillagképben haladt és ezáltal új irányokat hozhatott, új megértéseket, amik meglátásával, megértésével új irányba indulhattunk. Ez az új irány rendező, javító. Tehát ha kicsit eltértünk attól az iránytól, amit eredetileg akartunk, arra itt ráláttunk is könnyen tudtunk rajta korrigálni.

Ezen a héten a Nap halad végig a Szextáns csillagképnél. Így további rálátások történhetnek ebben a témában, tovább rendeződhet az irányunk, finomhangolódhatnak céljaink és az, hogy milyen eredményeket arathatunk most le. De a Nap itt már a cselekvést hangsúlyozza. Azaz, amikre ráláttunk a múlt héten, az szerint kell itt haladni tovább és rendeződni tovább.

A fény, az isteni elme, továbbra is mutatja az utat a számunkra, amit be tudunk vinni cselekvő előrehaladásunkba. Ez a fény, ez az iránymutatás akkor látszódik csak meg a számodra úgy tiszta valójában, ha figyelsz befele, ha figyelsz az öröm kifejeződéseire az életedben. Mert valójában abban igyekszik neked segíteni, hogy legyen tele az életed több örömmel, boldogsággal és szeretettel. Ezért figyelj a fényes, örömteli pillanatokra, eseményekre és legyenek számodra ezek iránymutatóak, hogy ilyenből még többet.

Ami ezt a hetet számunkra izgalmassá teszi, az az, hogy végig a Vénusz szemben áll a Jupiter-Plútó-Szaturnusz hármassal, kihangsúlyozva először a Jupitert, majd a Plútót és jövő hétre marad még a Szaturnusz.

A Vénusz most a Rák jegyben és az Ikrek csillagképben arról szól, hogy együttműködtetve a saját belső oldalainkat, ellentéteinket, rész-személyiségeinket formáljuk az anyagi világot és hozzuk létre benne azt, amiben az eddigieknél több szeretet van.

Ahhoz, hogy ez az új meg tudjon születni, hogy befogadhatóvá váljék egy új világ, amiben jobban otthon érzed magad, először mindig el kell engedni a régit. Mert amíg nem engeded el, amit eddig létrehoztál, ahogy eddig a pénzügyeiddel foglalkoztál, ahogy a testedhez és a test örömeihez hozzáálltál, vagy épp a nőiségeddel kapcsolatos blokkjaidat, karmáidat, addig egyszerűen nem tud belépni az új.

És az új, a jobb, a szeretetből valóbb be akar lépni! De a puszta befogadás még önmagában nem elég, amit befogadsz, azt táplálni is kell. Tehát ami jön most új, azt fenn kell tudatosan tartani, figyelni rá, e szerint cselekedni. És akár, ha teheted, azt is elengedni és egy még magasabbat befogadni. Ezáltal itt most gyors változások lehetnek az anyagi világodban. (De ha erre vársz és nem léped meg az elengedést, nem fog megtörténni.)

Ezt nagyon megkönnyíti az, ha szíved és elméd összhangba hozod. Tehát, ha együtt működteted az emberi és az isteni oldaladat, hogy egymást támogatva (nem pedig egymással versengve), mindkét oldal építhesse az új életedet. Mert így lesz igazán fénnyel teli.

Ez egyben egy nagy próba is! Szóval ezen rengeteg minden múlik, több évre van hatással az, amit most létrehozol, csinálsz, ahogy most hozzáállsz a dolgokhoz. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mi lesz.

A Vénusz szemben áll a Jupiter-Plútó-Szaturnusz hármassal. Tehát az eddigi egész éves leckék, fejlődés, az eddig megszerzett tudásod, tapasztalatod, bölcsességed kell ahhoz, hogy valóban azt szüld meg a világodban, ami ténylegesen szeretettel és örömmel tölt el téged. Ezért, ha nem tanultál az éves leckékből, ha mindent ugyanúgy akarsz csinálni, mint korábban, akkor meddővé válik a teremtésed. 

Gondold végig, mi minden felismerést hozott neked ez az év? Mi mindenre láttál rá a vírusos „maradj otthon” időszak alatt? És azóta? Összegezd kicsit így ebből a távlatból, lásd rendszerben (a Merkúr segíti ezt a tisztánlátást és megértést, szóval hajrá), ha kell rendezd, javíts rajta kicsit és ültesd be az életedbe, hogy megszülethessen az az új élet, ami sokkal jobban illik hozzád.

Most épp olyan, mintha a szülőszobán ülnél és épp az új életedet szülnéd meg. Már túl vagy pár fájáson, egy pár nyomáson, de még nincs vége! Még nem született meg! És csak tőled függ, hogy a „gyermeked” most életképes lesz, vagy halva születik. Minden arra akar ezen a héten rámutatni neked, mitől lesz ez valóban élő, élettel teli és boldogságot, bőséget hozó élet, amit éppen szülsz meg. Szóval még nincs késő, ha kell javíts rajta, finomítsd, csak csináld és engedj el minden régi dolgot, amit kell.

(Ha neked könnyű és örömteli ez az időszak, akkor „könnyű szülésed” van, ezek alapján könnyen, örömmel változtatsz, ezáltal nem is fáj annyira.)

A Vénusz és a Jupiter-Plútó-Szaturnusz teremtő egyesüléséből a Mars által indul el ez az új élet.

A Mars ott áll a Kos jegy végén, ami ezáltal nagyon könnyen indít el új dolgokat. De a Halak csillagképben is jár, ami a befejezés és felemelés csillagképe. Ebből is látszik, hogy az eddigi életed befejezése és egy magasabb szintre való emelése történik itt. Ez valósul meg, ez öntődik formába éppen. És ez egy nagy szellemi és anyagi emelkedésre is szuper lehetőség.

Ez egy gyökeres átalakulás, sejtszinten, frekvenciában – rezgésszintben is átalakulás történik (egyénileg és globálisan is). Ha egyénileg nem léped meg, ami a te dolgod, akkor nagyon nem fogod otthon érezni magad abban az új világban, ami kialakul. Egy sokkal rosszabb világot fogsz látni és sokkal nehezebbé válik az élet. Viszont, ha egyénileg megfejlődöd, amit neked kell, ami a te dolgod és emeled a saját rezgésszintedet egy magasabb szintre, akkor csodák tömkelege vár rád. És ezek már teljesen természetesek is lesznek a számodra.

Ez a Szűz rendezés és az azt követő őszi belső mélyrepülés mindig nagyon fontos és értékes dolgokat hoz, de ez most más! Ez most egy nagyobb változás része, ezáltal még sokkal fontosabb, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle. Most itt sokkal nagyobb a tét, mint egy átlagos évben. Ezért, ha nem mered meglépni az itt lévő változásokat, sokkal-sokkal több mindent veszíthetsz és az egész további életedre ki fog hatni. Semmi nem lesz már ugyanolyan, mint korábban. Ez biztos. De az tőled függ, hogy az új jobb lesz és felfele visz, vagy lefele mész vele a szenvedés felé. Tőled függ!

Az önismeretet nem lehet egyedül csinálni! Mert egyedül egyszerűen az egó nem engedi, hogy elég mélyre áss le magadban. Mert csak azt engedi meglátni neked, ami kényelmes, amit látni akarsz. És ez nem a valóság. A problémák így is úgy is ott vannak az életedben, de ha szembe nézel velük, tisztánlátod őket és változtatsz, akkor meg tudod őket oldani és tovább mehetsz. Ha nem nézel szembe velük, akkor pedig csak nőnek, elérik, hogy még jobban fájjanak, hogy végre foglalkozz velük. Tőled függ az is, hogy megvárod, amíg már nagyon fáj, vagy már most szembenézel vele és változtatsz. Hiszen érzed, hogy valami nem stimmel, igaz? Érzed, hogy mást akarsz, igaz?

A változásnál teljesen természetes, hogy nem tudod, hogyan csináld. Épp ezért kell segítséget kérni. És épp ezért ez egyáltalán nem is ciki és nincs hülye kérdés sem.

Ha nem tudod egyedül rendezni az életedet és egyre nagyobb a káosz, törnek be a változások, az elengedések az életedbe és nem tudsz velük mit kezdeni, akkor gyere és rendezzük ezt együtt!

Ha elolvastad, nyomj egy lájkot/szívecskét a Facebook bejegyzésre, vagy írd meg hozzászólásban, hogy elolvastad:

Vége

Olvasnál még hasonlókat?

Ha még nem vagy feliratkozva a hírlevelemre, tedd meg most!

Miért? Mert ezekbe az e-mailekbe nem a máshol megszokott sablon tartalmak kerülnek.
Olyan dolgokat találsz bennük, amiket sem a blogon, sem más felületeken nem publikálok.
Nálam alap, hogy a feliratkozóim elsők között értesülnek minden újdonságról.
A spam-et elvből nem küldök, mivel én sem szeretem. Helyette időnként apró ajándékokat csempészek az e-mailekbe, ezért érdemes mindig végig olvasnod őket.

Ha ez így szimpi, csatlakozz ennek a mini űrlapnak a kitöltésével:

A feliratkozom gombra kattintással hozzájárulsz a megadott adataid biztonságos kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.
ALKOSD MEG ÖNMAGAD

Sikeres feliratkozás!

Gratulálok és üdv a belső körben!

Az első e-mail perceken belül meg kell hogy érkezzen a megadott e-mail címedre. Kérlek olvasd át. Szükség esetén nézd meg a promóciók/spam és hasonló mappákat is.